Reklama

Reklama

Dobrodružství Žraločáka a Lávovky

  • USA The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dobrodružství Žraločáka a Lávovky přináší nonstop zábavu s hollywoodskými hvězdami Davidem Arquette, Kristin Davis a Georgem Lopezem. Každý vždycky věděl, že Max má bujnou představivost, ale nikdo netušil, že jeho nejdivočejší výmysly - chlapec vychovaný ostražitým obrovským bílým žralokem a dívkou se silou sopky - jsou skuteční! Teď tito dva křehcí vychovatelé Maxovi ukáží, že i obyčejné dítě může být něčím výjimečné! Ohromí vás spousta speciálních efektů a uvěříte, že se v tomhle úžasně zábavném filmu i ti nejmenší snílci můžou stát velkými hrdiny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

McMastamind 

všechny recenze uživatele

Navzdory všem předpokladům mi film nepřišel nijak tragický. Minimálně zajímavé grafické zpracování, omšelý, ale chytlavý příběh a slušný výkon dětských herců (což je neobvyklé) sice nepřekrývají špatné odvyprávění, nepřehlednou dějovou linii nebo trapné dialogy, ale celkově z filmu dělají spíše průměr. ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Třeba jsme tento film všichni nějak nepochopili a nenašli v něm tu skrytou zprávu pro masy?!? Úplně přesně si pamatuji jak sedím u kamaráda, na obličeji papírové brýle k red-blue 3D a hledám Roberta Rodrigueze na plátně (samozřejmě jako autora). A bohužel nenacházím. Roberte nezlob se, ale: je to fakt hrozná blbost. Blbost ze všech možných úhlů. Anebo jsem ten film nepochopil? ()

Reklama

Jeržik odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho, velmi dlouho jsem neměl tu smůlu, že by se mi do spárů dostala tak nehorázná blbost. Všechny tři Spykids považuji za ostudu Rodrigueze i celé kinematografie ale v porovnání s tímhle "klenotem" je Spy kids jedním z nejlepších filmů historie... Ano, celé je to relativní ale nedovedu si představit duševně zdravého a vyspělého člověka, kterému by se tohle líbilo... Ano, mluvím i o Rodriguezovi... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to strašná blbina, která je z vizuálního hlediska místy docela odporná, ale zase nebudu nadávat Rodriguezovi, že si sem tam odskočí k něčemu jednoduššímu. Docela ho chápu, navíc je na něm vidět, že se snaží natáčet pro děti. Bohužel to, jak skvěle formálně zvládá béčka, tak tyhle příběhy hlavně s jejich poselstvím, které vám křičí do obličeje, už tak formálně skvělé nejsou. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Ze by nove Spy Kids?No...ani nahodou.Nevim,co timhle Rodriguez zamyslel,ale tahle radoby rodinna podivana ve 3-D je opravdu pro silne nervy a to i detske.Prakticky zadny scenar,jen same efektni zabery.No rezisera i herce to asi bavilo,ale vysledek je opravdu zalostny.Jednou to clovek z ucty k reziserovi vydrzi.Navic dost neurvale vykrada jine filmy(napr.Nekonecny pribeh) a jeste ke vsemu to vyzniva trapne.Rodriguez se asi chtel zavdecit svemu synovi a proto vsechen tenhle zbytecny humbuk,po jehoz shlednuti na nej budete chtit rychle zapomenout.Tak snad uz se nebude chtit reziser zavdecovat dalsimu potomkovi a vrati se ke svym vizim.Za slusny hudebni motiv a asi dve dobre sceny davam 15%. ()

Galerie (26)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Reklama

Reklama