Reklama

Reklama

Chlapi sobě

(seriál)
USA, (2004–2005), 6 h 39 min (Minutáž: 21 min)

Hudba:

Eric Speier

Hrají:

Keith Carradine, Erik von Detten, Andrew Eiden, Shaun Sipos, Evan Ellingson, Jason Dolley, Vincent Ventresca, Autumn Reeser, Mel Gibson, Kate Walsh (více)
(další profese)

Epizody(19)

Obsahy(1)

Savageovci sú celko obyčajná priemerná rodinka, ktorá nechce nič viac ako ostatní. Je tu však jeden malý problém. Ak si predstavíte rodinu, v ktorej vládne otec so životným krédom „Všetko je v pohode“ ďalším päť viac, či menej dospievajúcich chlapcov, pochopíte. Pochopíte napríklad to, že šance na klasický rodinný život sú asi tak jedna k miliónu. Zúfalo tu totiž chýba ženská ruka. Producentmi seriálu sú Mike Scully a Julie Thacker Scully, scenáristi megaúspešného seriálu Simpsonovci, ktorí sa inšpirovali vlastnými skúsenosťami. Jedným z režisérov série je nemenej známa hollywoodska hviezda Mel Gibson... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

Ellush 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná a zajímavá sonda do rodiny, ve které mužská ruka vládne mužským hlavám. I když výraz "vládne" je v tomto případě značná hyperbola :) Ačkoliv není nijak těžké vždy při sledování odhadnout jaký vtípek přijde za 10 vteřin, tenhle sitcom zkrátka baví. A né málo. Navíc jsem zjistila, že tady stoprocentně platí, že s jídlem roste chuť. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který je z nepochopitelných důvodů dost nedoceněn. Bavil jsem se skvěle u každého dílu, rozhodně víc než třeba u podobného Krok za krokem nebo u jiných sitcomů jako New girl, 6.-12. řada seriálu TBBT nebo i u většiny dilů HIMYM. Zkrátka: až tak moc lepších sitcomů není, pokud máte rádi tenhle žánr, tak se musíte bavit. ()

Reklama

departed 

všechny recenze uživatele

Herci jsou sice neznámí, ale hláškujou každou chvíli a to je důležitý. Navíc mi tenhle humor sedl a zatím je to snad jediný seriál, u kterého mě žádná postava žádným způsobem neiritovala (ale vzhledem k počtu dílů mi to přijde docela normální... kdyby měl seriál třeba pět sérií, tak už u třetí by se někdo určitě našel). A totálně mě pobavil Mel Gibson jako strážník Cox ve své mini roli. Hodnoceno: 19 dílů. ()

Paulie2 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný a oddychový sitcom. Nic převratného, ale přesto ke 3 hvězdičkám musím přidat jednu, a to za český dabing. Ladislav Županič namluvil otce opravdu skvěle, škoda, že děti nejsou tak dobře nadabovaní. Sitcom jako takový není žádným veledílem, ale po dlouhém a náročném dni je ideální volbou pro ztrátu 20 minut u televize. Já jsem si těch 19 dílů užil a občas se i zasmál. 4* ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Nevím viděl jsme pár dílů a vše na stejné kopyto.. band bráchů co mají v hlavně ,,vymetýno,, a celá sranda je postavená na jejich tuposti, kterou děsně rádi dávají na obdiv. Je víc podobných seriálů, ale tam to je SRANDA, ale zdem i to přijde spíše jako trapnost... ač když bratři radily jak se rozejít s holkou co stále telefonuje pomocí mailu či mobilu atd.. a bratr řekl ne udělám to u oběda dám jí růži atd.. a pak na to dojel to jsme se nasmál hodně to zas jako jo. :) No průměrné 3z5 sem tam se zasměji jinak nechápavě kroutím hlavou.. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama