Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povídka Víkend je příběhem dvou sousedů, žijících v panelovém domě. Jeden je svobodný fotograf, druhý ženatý docent a oba jsou velmi záletní. Sotva docent vypraví svou ženu na údajný víkendový kurz, pozve si domů studentku. Jenže docentova žena se tajně vrací, nikoli domů, ale do bytu souseda – fotografa... (Česká televize)

Recenze (4)

Theraphosa 

všechny recenze uživatele

No, ještě že to trvá jenom těch 20 minut, páč by v ději už asi o moc nešlo. Ale byla to docela pěkně strávená půlhodinka o mužích středního věku v typické manželské krizi. 60% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měli vlastně oba smůlu. Kdyby alespoň bydleli pod sebou nebo o dvě, tři patra výš/níž. Na konci si alespoň neměli co vyčítat. Díky skvělému hereckému obsazení je povídka jedna z nejlepších, kterou v 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem stvořili. A ironií osudu je, že se sám podílel na scénáři. Nejvíc mě osobně pobavilo, jak ženský čekali a chlapi...klasicky...no ožrali se jak dobytci... ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dneska néé já se musím zaklidovat... Zítra to bude hezké :)))) Ten druhý způsob zkoušení bych zvládla líp ;) Tak to teda dopadlo, ani jeden si nevrznul ;) Ale naopak ten konec stál za to...!!!! ()

Reklama

Reklama