Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý pokus Filipa Kaštana přijít o panictví končí nezdarem, ne-li přímo katastrofou. Pokud jde o sex, neklape to ani Blance a Pavlovi, rodičům jeho kamaráda Danyho. Terapeut jim doporučí, aby se vydali do míst, kde se společným sexem kdysi začínali. Blíží se prázdniny, a zatímco se rodiče snaží přemluvit babičku, aby týden pohlídala malého Honzíka, postrach rodiny Dany plánuje s Filipem prázdniny, na kterých už to konečně musí vyjít. A neodradí je ani to, že Filip po posledním milostném průšvihu musí za trest odjet pracovat na statek moravského strýce. Cestou ale vystoupí a zanedlouho je v kempu, kde už na něj čeká Dany. Vzápětí však kluci s hrůzou zjistí, že ve stejném kempu se ubytovali i Danyho rodiče. A co je horší, okamžitě Danymu svěří Honzíka, kterého babička odmítla hlídat. Ani to však manželům nepomůže, protože se k nim vetře dávný kamarád, tělocvikář Bořek, který tu vede dívčí vodácký kurz. Díky Honzíkovým vylomeninám se Dany a Filip seznámí s dívkami z Bořkova kurzu, jejich pokusy o sblížení však selhávají... (TV Nova)

(více)

Recenze (739)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rafťáci nejsou zas tak špatným filmem až na to, že v zápletce je tzv. na oko stejný se Snowboarďáky. Celý film při sledování srovnáváte s ním ale nakonec zjistíte, že i když je zápletkově totožný dá se ze scénáře ještě něco vytlouct. Ač se ve filmu objevilo plno známých herců neherců (D. Hašek) nejvíce se mi z herců co měli ve filmu jen pár vět líbil Čtvrtníček, který mě po dvou větách s jeho nechápavě blbým ksichtem dokázal rozesmál :o) Akorát tvůrci mohli opustit trochu reklamy (Sprite, kterého tam bylo až nenápadně hodně a internetový portál Seznam) ()

Cival 

všechny recenze uživatele

První dojmy? Holky jsou "hot" (možná až moc :-), kluci zase do pohody, humor vynechává, Janák přitvrzuje a slušné procento lidí hýká nadšením. Ano, bude to hit. Přestože by si pes Seznam s žízňodestruktorem Spritem zasloužili leda tak nakopat do p.... "pouzder." Sice pořád nechápu, že někoho baví točit tři roky filmy o dvou vytlemencích, co si chtěj štrejchnout, nestíhám, co je vtipného na karambolech aut, loďěk a zničených stanů, ale nakonec si stejně musím říct "proč koneckonců ne". S Panicem v kinech mě momentálně žádný radikální důvod proti nenapadá... ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Oproti "Snowboarďákům" jsou pro mne "Rafťáci" velice příjemným překvapením. Ne že by zdejší humor byl bůhví jak inteligentní, ale bavil jsem se mnohem víc. Je to možná i tím, že léto, voda a výlety jsou mi mnohem bližší, než zima, hory a lyže. Takže nic extra, ale jako oddechovka svůj účel plní. 50%. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to velmi podobné Snowboarďákům, příběh moc nefunguje (resp. tam žádný není) a celé je to jen sbírka gagů (a product placementu). Jenže co naplat gagů opravdu povedených, nechutností je minimum, hlavní hrdinové jsou opravdu hodně mimo a navíc tam hraje hromada Sklepáků. Prostě pokud nebudete čekat nic převratného, ale jen dobrou komedii, tak se budete skvěle bavit (a to říkám i přesto že teenagerské komedie většinou nemůžu ani vystát) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +výborné obsazení, výborní herci, u mnoha scén jsem se strašně bavil -hudba mě tolik nezaujala, ke konci působí trošku natahovaně/// Je to ještě lepší než Snowboarďáci. Sice je to více střeštěné a bláznivé, ale je to taky hodně moc zábavné. V kině to asi musel být zážitek. Doma jsem na to kouknul s bráchem a jsme vytlemení ještě teď. Kadence vtipů je velká, jejich úroveň není příliš trapná. Teď mám rozdívaný film Holky, moře Ibiza a pokud bych měl srovnávat, tak Rafťáci jsou klenot mezi teen filmy. Výtečně jsem se bavil./// Celkem 88%/// ()

Galerie (24)

Zajímavosti (40)

  • Ve scéně, kdy Filip (Jiří Mádl) a Danny (Vojtěch Kotek) přechází řeku, mají mokré nohavice ještě před tím, že vstoupí do vody. (Rill)
  • Celkem se štáb pohyboval mezi sedmdesáti lokacemi. Scény na vodě se natáčely na Vltavě v úseku od Českého Krumlova k Českým Budějovicím. Natáčelo se také v jihočeské vesničce Rožmitál na Šumavě. (Specs)

Související novinky

Český film v nesnázích?

Český film v nesnázích?

03.03.2007

3. března před desátou večer se filmový rok 2006 pomyslně uzavřel rozdáním výroční ceny Český lev. O těchto oceněních již tradičně rozhoduje Česká filmová a televizní akademie. Celý galavečer zahájil… (více)

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

05.04.2006

Před několika dny, 23. března začal režisér Karel Janák točit svůj nový film Ro(c)k podvraťáků. Po veleúspěšných, ale veskrze spíše velice jednoduchých teeny komediích Snowboarďáci a Rafťáci by se… (více)

Reklama

Reklama