Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý pokus Filipa Kaštana přijít o panictví končí nezdarem, ne-li přímo katastrofou. Pokud jde o sex, neklape to ani Blance a Pavlovi, rodičům jeho kamaráda Danyho. Terapeut jim doporučí, aby se vydali do míst, kde se společným sexem kdysi začínali. Blíží se prázdniny, a zatímco se rodiče snaží přemluvit babičku, aby týden pohlídala malého Honzíka, postrach rodiny Dany plánuje s Filipem prázdniny, na kterých už to konečně musí vyjít. A neodradí je ani to, že Filip po posledním milostném průšvihu musí za trest odjet pracovat na statek moravského strýce. Cestou ale vystoupí a zanedlouho je v kempu, kde už na něj čeká Dany. Vzápětí však kluci s hrůzou zjistí, že ve stejném kempu se ubytovali i Danyho rodiče. A co je horší, okamžitě Danymu svěří Honzíka, kterého babička odmítla hlídat. Ani to však manželům nepomůže, protože se k nim vetře dávný kamarád, tělocvikář Bořek, který tu vede dívčí vodácký kurz. Díky Honzíkovým vylomeninám se Dany a Filip seznámí s dívkami z Bořkova kurzu, jejich pokusy o sblížení však selhávají... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

mam na tento film slabost.. je to proste vesely film.. netvrim ze toje dobry film to iste ne ale rad sa nato kukam . a mne sa vazne paci

Webb

Webb (hodnocení, recenze)

Janáku, Janáku co sem ti provedl že mě takhle mučíš? Zakažte mu režírovat, kdo se má sakra na ty tvoje paskvily koukat? Dokoukání znamená psychickou újmu na zdraví. Za tohle bych dával pokuty.

cascia

cascia (hodnocení, recenze)

1 hvězdička- a to jenom za asi dvě scény, u kterých jsem se, přiznávám, opravdu ze srdce zasmála. Jinak slabota.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Silásek: ,,...různé asociace z mého osobního a pracovního života...,, - praco...cože? LOL

_Josh_

_Josh_ (hodnocení, recenze)

Bohuzel... jako fanda filmu se koukam na vse,a proto musim i tohle skousnout....
postupne od zacatku do konce:
- gumova hracka na psa ? To uz tady bylo.. trapne..
- horici pokoj: zasmal jsem se trochu
- Madlova mama ? Trapne...
- malej harant ? Jak trapne...
- holky ? Mysli si,ze kdyz tam vyberou hezke kozate holky,ze to bude aut. dobry film?
- maly harant kouka jedne kozatce na kozy.. za tohle bych asi dal bombu tomu reziserovi... akorat kazi mladez pak...
- opet maly harant na hasicskym aute... na facku tahle trapnost...
- na scene Vendula oh,nekdo musi mit cerneho Petra..kdo ji asi bude balit...
- fuj sprcha... jezisi.. jak v tom mohla ta babka hrat ?
- maly harant rika,co rikali kluci o holkach mate bobry,velky kozy... opet na bombu...
- senik: po druhe jsem se zasmal trochu...
- komerecni zaber na znacku Dominator...
- nasleduji trapne sceny,co nestoji za blizsi komentar
- zachody : trapny s Kotkem,dobry,jak prijde Madl.. nic moc ale
- desive trapna jizda na bugine
- u babky: trapny,jak mu to chtela dat po 3.
- vrakoviste - predelani trabanta... BOHA,at uz to skonci
- no uzasna jizda,opravdu machri...
- diskoteka : hm ... no comment radsi.. dalsi komerecni pridavek E2
- Madl a Bruneta : no jo,zase prsa,aby to byl uspesny film,co ?
- haha Kotek a intelektualka kdo to mohl cekat...
- joo Dominik,co by si tam nezahral,kdyz jeho znacka sponzoruje ten film :)
- joo konec hura :))
- podtrzeno secteno :
tfuj ten herecky vykon... umely.. umely... Ne opravdu to Barta nevytahne ten film svym zpevem.. Nejtrapnejsi film,co jsem kdy videl..

jhsoft

jhsoft (hodnocení, recenze)

Další skvěla teenagerovská komedie...myslím, že s klidem mohu říct, že dvojka Kotek&Mádl, jsou pro diváká zárukou dobré nálady...,alespoň u mě to tak funguje

(CZ)Lenny

(CZ)Lenny (hodnocení, recenze)

Pristi tuhle cipovinu bych pojmenoval skopcaci a vojta kotek bude stat u zdi...

 (hodnocení, recenze)

Katdy tenhle film bere moc vazne, ale tohle je komedie!!!!!!!!

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Srovnání se Snowboarďáky se nabízí. Jejich děj byl kompaktnější, ucelenější... U Rafťáků jsem měl po odchodu z kina dojem, že jsem 1 a 3/4 hodiny koukal na Neváhej a toč! Zkrátka takový sled rádobyvtipných klípků. Nejvíc mi vadil trapný Šteindler, ještě trapnější Navrátil a pak ten malej parchant... Zasmál jsem ze asi dvakrát - při scéně na dámských sprchách a u znásilnění na toaletě. Ale jinak rozpaky.

Kedar1

Kedar1 (hodnocení, recenze)

Tři hvězdy za pár dobrých komických scén, nejlepší bude znásilnění na daámském záchodě nebo sprchování se starou paní.. :) Ale jinak mě nic kromě docela pěkných holek nezaujalo, děj je spíše sestřih komických scén, náplň filmu se dost podobá American Pie, hodně otravná je reklama na všechno možný. Korunu tomu nasadí Hašek jako hasič, to je čiré režijní zoufaltství...

Girili

Girili (hodnocení, recenze)

No uff. Necekala jsem mnoho, ale ze se ani jednou nezasmeju, to me prece jenom prekvapilo. Jsem asi divna, ale neprijde mi vtipna ofacovana slecna, ktera malem uhori pri pokusu o "odpaniceni" Madla ani stara pani naha ve sprse. Vubec nechapu, proc tam mezi tim vsim porad pobihal tem otravny chlapecek. Uprimne receno, protivni byli v tom filmu v podstate vsichni. Jedna hvezdicka za snahu Freimanove a za absenci fekalniho humoru (v tomto pripade sice jakehokoliv humore, ale at!).

Luborec

Luborec (hodnocení, recenze)

Zlatý Snowboarďáci! Pochvalu zaslouží maximálně Mireček Chyška za chytlavý soundtrack.

k.i.k.i

k.i.k.i (hodnocení, recenze)

Až na několik opravdů podařených gagů a několik povedených hlášek(,,Filipe, vole, panici, vole, my tě chcem, vole..."apod.:-)),to na můj vkus až moc připomá Snowboarďáky. Taky jste si všimli, že tam v jednom kuse něco hoří, odjíždí atd...?

 (hodnocení, recenze)

Na tohle jsem sel jen tak ze srandy, protoze me tam s kamosem protahla kamaradka promitacka. Premyslel jsem o filmu, za ktery bych normalne penize nedal a tak volba byla jasna. Ocekavani nebyly zadne a presto me to sklamalo. Po 15 minutach reklam zacala dalsi reklama trvajici hodinu a trictvrte. Sprite, Kinder bueno a Gumotex bych jeste skousnul, ale ten pes seznam.. No nevim jestli to bylo k smichu ci k placi. Jednu hvezdu davam jen kvuli tomu, ze jsem se tam jednou uchecht

choze

choze (hodnocení, recenze)

A za tu zmíněno podobnost s Kotkem děkuju, právě jsem tu fotku chtěl nahradit jinou, ale takhle si ji budu hýčkat v profilu ještě pěkně dlouho. Sakra, možná na to začnu balit holky.

choze

choze (hodnocení, recenze)

No já ti nevím, já pár tzv. "rádodajek" nebo "Vendulek utěšitelek" v životě potkal. A vytýkat teenagerovské komedii sexismus nebo nedostatek inteligence mi přijde jako vytýkat akčním filmům násilí a nerealističnost.

Cival

Cival (hodnocení, recenze)

Choze: Číst tvoje diskuzní příspěvky je dar z nebes (zvlášť ten zapálený výstup proti "recenzentce Reflexu" mě pobavil), tím spíš když na ikonce vypadáš jak Vojta Kotek. Mimochodem - "Pomineme-li že jde o žánr nazíraný zjednodušenou optikou pubertální mládeže, kterou cloumají hormony, omezenou pouze na to, pak je třeba ještě zdůraznit, že zmíněná frivolnost je za a) pro jistý druh protřelých dívek skutečně běžná" - opravdu nevím, kde žiješ, ale já nikdy v životě nepotkal pěknou blondýnku, která by mým odvážnějším/pohlednějším/akčnějším kamarádům odpověděla na větu "Tady Filip by si s tebou chtěl dát rande" sundaváním podprsenky. Ale možná jen nemám ty správné konexe. :-)

choze

choze (hodnocení, recenze)

A další věc, která mě pobavila je ten Filou, Bladýnským a dalšími vytýkaný sexismus. Dívčí hrdinky jsou prý charakterově zoufale jednorozměrné (jako by klučičí postavy byly nějak výrazně psychologicky prokreslenější) a je kritizován jejich nevázaný přístup k sexu (v jedné recenzi byly označeny i za kurvičky). Pomineme-li že jde o žánr nazíraný zjednodušenou optikou pubertální mládeže, kterou cloumají hormony, omezenou pouze na to, pak je třeba ještě zdůraznit, že zmíněná frivolnost je za a) pro jistý druh protřelých dívek skutečně běžná a za b) se ve filmu netýká zdaleka všech dívčích postav, např. Mádlem marně atakované inťošky" či společného milostného objektu obou kluků. Ti ostatně sami nejsou vylíčeni o nic morálněji než dívky. Ale to už si fakt připadám jako že řeším nesmrtelnost chrousta a jelikož zato nejsem narozdíl od jiných placen, pryč od toho.

 (hodnocení, recenze)

Já bych jen doplnil. Když půjdete na Rafťáky s tím, že se těšíte, jak je zkritizujete, tak vás opravdu nezklamou. ALE pokud půjdete na Rafťáky, že se jdete pobavit, tak vás opravdu pobaví - zapomeňte na reálnost a podobné věci - prostě se jděte bavit.

MM11

MM11 (hodnocení, recenze)

Je to tak, Rafťáci se musí brát s nadhledem, jinak to skřípe. Myslím, že každý věděl do čeho jde, u toho filmu je blbost nad něčím uvažovat a pouze naivní člověk by požadoval víc. Tady se má zkoumat kvalita filmařská a už žánr napovídá, že scénář má prostě mouchy. Nikomu však hodnocení odpad! neberu, kdybych to měl brát smrtelně vážně, tak taky ty tři hvězdy nedám.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Tak jsem si přečetl článek o teenagerovských komediích v Reflexu a trochu mě jímá hrůza z komentářů té přemoudřelé náctileté nanynky, kterou požádali, aby zhodnotila PANICE, EXPERTY a RAFŤÁKY. Obzvlášť mě dostal její výrok na adrsu PANICE "jestli tohle je scenáristova představa o dobrém filmu s bohatým tématem pro mladistvé, tak by si měl promluvit s odborníkem". To je tak, když člověk neví, kdy má vypnout mozek. Jak mě jen tohle arogantní zaprděné pseudointelektuálství sere.

 (hodnocení, recenze)

Popravdě jsem to čekal horší! Takže mi to i mile překvapilo.

youri

youri (hodnocení, recenze)

Nuže .. očekával sem od toho slátaninu typu Snowboarďáků, ale nutno přiznat, že sem byl velmi mile překvapenej. Zcela jednoznačně to vedle kvalitního filmu ani neleželo, ale pokud člověk jde do kina s tím, že se pobaví .. tak ho Rafťáci určitě nesklamou!

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Ale jo lidi, dávám vám za pravdu, přidám do kotlíku, že třeba Harry Potter 4 tu měl nahvězdičkováno ještě před světovou premiérou, bravo jasnovědní páni kritici ;)))

choze

choze (hodnocení, recenze)

Odpadní jsou podle mě spíš komentáře u odpadních hodnocení. Dostal mě nmafan, který film ohodnotil pouze na základě "ukázek a mediální propagandy". Bravo chlapče, tomu říkám úroveň. Ze zdejší diskuse bohužel vyplývá, že tak uvažuje znepokojivé množství lidí.

choze

choze (hodnocení, recenze)

taxidriver: Blbí jsou ti, co tu pyskují a nadávají na film, který ani neviděli a který je (podle verdiktů našich filmových periodik) čistý průměr (Cinema 40%, Premiere***). Nesnáším, když se nějaký zapšklý ignorant snaží ukřižovat obyčejný, řemeslně zvládnutý popcorn. Úspěch se v téhle zemi holt ještě pořád neodpouští a tvrdě trestá.

TaxiDriver

TaxiDriver (hodnocení, recenze)

Lidé, kterým se to líbí, nejsou blbý, ale říkám, že jsou blbí ti, kteří tu piskují a obhajují film, který je naprosto ubohý, přitom je tu spousta filmu, které by chtělo více docenit ... A zda je něco odpad! a nebo ne, to je člověka subjektivní názor, takže se tu o tom nehodlám bavit, neboť by se to stejně nikam nedobralo ...

choze

choze (hodnocení, recenze)

taxidriver: souhlas blackheadem. Lidi co dali Rafťákům odpad nemají páru o tom co to odpad je. Nasazovat na Rafťáky je jen slabomyslná čecháčkovská póza.

Blackhead

Blackhead (hodnocení, recenze)

@TaxiDriver: Promin sice sem ten film jeste nevidel ale neverim ze nekdo muze z normlaniho usudku dat tomuhle filmu odpad. Odpad je jen pro totalni sracky. Ne kazdy tu rika ze to je super film ale odpad si nezaslouzi ani omylem. Dokonce i Spacilova ho nzdrbla a to je dost "tvrda" recenzentka :-)

reky

reky (hodnocení, recenze)

film neobhajuju,jen rikam ze me sere jak tady lidi plno filmu hodnotej aniz by je videli, pritom sem predpokladal ze zde maj vsichni zajem na co nejvyssi kvalite serveru,no jo vono se vdycky plno blbcu najde ze, jinak filmu sem dal 3*,pze mi to v ramci zanru a na cesky pomery pride proste prumer. Navic nevim proc by meli ti, kterym se to libilo, byt blbci, kazdej ma jinej vkus ne

TaxiDriver

TaxiDriver (hodnocení, recenze)

Proboha, co tu pořád piskujete, že film má nadbytek odpadu! Přitom si to zcela zaslouženě zaslouží. Především problém vidím v tom, že Janák měl při Rafácích peníze. A každej produkt, musí být až násilně vidět ve filmu. Fakt mě štvaly ty prvoplnánované záběry kol, mikin s logem Dominátor, nebo vidět na každém kroku Sprite, Kinder Bueno, či Bravíčko. Sice to má více akce a "fóru" a tím pádem i více spokojených diváku, ale stále se nemohu vyvarovat pocitu, že to bylo něco tak samoúčelového a vlastně celá jízda autobusem, který táhne za sebou celý tábor, je vlastně blbost, která z logického úsudku je nemožná. A nevím, co je vtipného na tom, jak lidi utíkají před vodotryskem, nebo jak se perou v hospodě, či jak jezdějí na motokáře. Shodou okolností, vedle mě na premiéře seděl Hřebejk, chudák, se tam asi nejspíš neskutečně nudil a zasmál se jednou, když tam přiběhl Hašek, samozřejmě ironicky. Ale nejvíce mě dostalo, jak je ten film naivní, že jim každá baba hned na potkání dá, tak to funguje jen ve filmu, byl jsem po tom i na tom rautu, ty baby tam byly pozdravil jsem se s nimi, tot vše, škoda. A to že to obhajujete, jen ukazuje, jak jste blbí.

fallrock

fallrock (hodnocení, recenze)

Reki: Vzhledem k tomu, jak moc lidí ten film uvidí a že ho bude hodnotit několik stovek přihlášených, se ten počet psychopatických nespokojenců v konečném součtu eliminuje.

reky

reky (hodnocení, recenze)

fallrock : ja to myslel i obecne, bylo to a je i vice filmu viz. scary movie 4, navic u filmu jako raftaci jde lidem spis o to film potopit,cemuz odpovida pocet odpadu,ktery je skoro dvojnasobny k 5*

fallrock

fallrock (hodnocení, recenze)

Reki, který říká: "bohuzel kvalita csfd timto dost trpi, hodnocenim se lze ridit pouze u starsich filmu, chtelo by to aby to admin trosku promazl, proste nekdo si rekne kotek a madl=dementi,tak tomu dam odpad i kdyz sem to vubec nevidel." Já tvrdím, že přehnaně nízké hodnocení "odpad" přirozeně vyrovná přehnaně vysoké hodnocení jiných lidí, kteří mají zájem na tom, aby měl film co největší rating. Prostě zákony přírody fungují i na diskusích a v pohodě se to tu vyčistí. Aktuální výsledek 49% se dle mých odhadů příliš měnit nebude.

 (hodnocení, recenze)

Rafťáci mě znov pobavili a to ve velkém stylu...Ano..Humor není stavěn na Cimrmanově důftipu ani na promyšlneosti,ale pokud jste ve věku hlavních hrdinů nebo nejste zaruptilí odpůrce podobných filmů(Což je absurdní)tak se Vám to prostě musí líbit..Po shlédnutí tohohle filmu se ještě víc těším na léto;-)

choze

choze (hodnocení, recenze)

Film jsem viděl, prokousal jsem se celou diskusí a musím říct, že spousta lidí se tu svými předsudků plnými příspěvky notně shodila. Podívejte, mě se taky lecjaké filmy hodně nelíbí, ale jsem tolerantní a neplivu na všechny strany rádoby intelektuální primitivní invektivy. Trošku se proberte a neberte to tak vážně. Snad to má být zábava, ne?

 (hodnocení, recenze)

mno vážení,... tento film není film, ale jenom seskupené rádoby vtipné scény, které jako celek nemají skoro žádný příběh. Tedy ovšem pokud nepočítáme ono panictví. Dramatický vývoj hlavních postav nečekejte. no janáku janáku...za takový odpad bych ti neradeji usekl ruce, abys už nadále nemohl demetizovat mladé publikum, které je už tak dosti bez názoru a inteligence.

reky

reky (hodnocení, recenze)

bohuzel kvalita csfd timto dost trpi, hodnocenim se lze ridit pouze u starsich filmu, chtelo by to aby to admin trosku promazl, proste nekdo si rekne kotek a madl=dementi,tak tomu dam odpad i kdyz sem to vubec nevidel. me to tak spatny neprislo a to mi neni 15 a zmineni dva protagoniste nejsou zrovna mi idolove, ale kdyz to porovnam s kamenakem a podobnejma srackama...

Blackhead

Blackhead (hodnocení, recenze)

Btw 4Dudek: Myslim ze brat serioznost hodnoceni podle bodu nema smysl. I lidi s bodama nemuseji byt zrovna "normalni", to samy ale plati i naopak :-)

Blackhead

Blackhead (hodnocení, recenze)

Abych to ujasnil. Nechtel sem rict ze na tenhle film muze jit jenom dement. Chtel sem rict ze ty co to slepe hodnoti jako odpad to nemaji v hlave vporadku a muzou dementy nazyvat leda sami sebe :-) Spatna interpretace, sorry for Confusion...

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Jenom 15 uživatel z celkového počtu hodnotících má jeden a více bodů... Takže myslím že brát ohledy na zdejší hodnocení opravdu nebudu...

Související novinky

Český film v nesnázích?

Český film v nesnázích?

03.03.2007

3. března před desátou večer se filmový rok 2006 pomyslně uzavřel rozdáním výroční ceny Český lev. O těchto oceněních již tradičně rozhoduje Česká filmová a televizní akademie. Celý galavečer zahájil… (více)

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

05.04.2006

Před několika dny, 23. března začal režisér Karel Janák točit svůj nový film Ro(c)k podvraťáků. Po veleúspěšných, ale veskrze spíše velice jednoduchých teeny komediích Snowboarďáci a Rafťáci by se… (více)

Reklama

Reklama