Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Recenze (180)

JFL 

všechny recenze uživatele

Trojice nešikovných zlodějíčků, manžel zoufale se snažící zabít svou ženu, zhypnotizovaný otec rodiny, který si myslí, že je pták, a rázný britský zabiják nárokující si od každého odpověď na otázku „K čemu jseš v životě?“ - to je jen skromný výčet obskurních postaviček a jejich příběhů, s nimiž se zde setkáte. Survive Style 5+ sice nenadchne na úrovni dějových zvratů, propracovaných postav, nebo originality proplétání jednotlivých osudů, ale všechny tyto nedostatky hravě přebije svým stylem. Od sebemenšího závitu na kabátě až po zařízení sauny je všechno acidově ulítlé a neskonale cool. Survive Style 5+ je dvouhodinový trip v nejkřiklavěji zařízeném pokoji Love-Hotelu. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Keď sa povie "čiernohumorný poviedkový film", každému hneď napadne Tarantinov Pulp Fiction. Pridajte si teda k nemu ostrejší strih, údernejšiu hudbu, vycibrenejšiu vizuálnu stránku, tony a tony absurdností a dostanete Survive Style 5+. Japonskí tvorcovia to už ale podľa mňa trošku prehnali. Poviedkam síce nechýba absurdnosť (muž meniaci sa na vtáka vyhráva na plnej čiare), ale postrádajú akýkoľvek zmysel, sú totálne bez pointy, a dovolím si tvrdiť, že väčšina vtipov je pre európskeho diváka proste nepochopiteľná. Originalita sa nedá zaprieť, tá ale často k výslednému dobrému filmu nevedie. Veď čo si mám myslieť o japonskom filme, ktorému jednoznačne vojvodí a tiahne ho dopredu charismatický britský gangster Vinnie Jones? ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ten záver! Od scény s oknom; nič podobné som ešte nevidel. Keď sa to tak vezme, ani neviem, čo si o tom mám myslieť. Hodina a pol totálnej (a vtipnej) ujetosti, smerujúca k smutnému koncu? Smutnému dojemnému koncu, ktorý ma silu a dokáže vyvolať emócie (v závere sa dokonca dá hovoriť o katarzii)?Je obdivuhodné niečo také vôbec vymyslieť. Dostalo ma to, asi preto, že som čakal niečo úplne iné. Už len ten názov... a aj ten dáva zmysel. Divné, originálne a v určitých ohľadoch geniálne dielko, ktoré zákonite mohlo a muselo vzniknúť jedine v Ázii. Hodnotenie: 4+ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Japonci su divni, ale ked sa vyvaruju nechutnosti, tak nastastie aj zabavni. 5 originlalnych pribehov, ktore sa miestami trochu popreplietaju a vo vysledku neskutocne zlepsia naladu a kto ma chut nad tym rozmyslat, tak tam najde aj nejake to ponaucenie. Mna najviac bavil pribeh s neskutocne skaredym ale zaroven roztomilým gayom. A zo zien ma pritahovala vrazedne krasna Reika Hashimoto. Vinnie Jones si odohral toho svojho klasickeho drsniaka, ale v tej dobe bol este stale zabavny. Film, ktory musi pobavit kazdeho. Ak nie, tak by mal nielen skoncit s filmami, ale rovno so zivotom. 4* za samotny film a piatu davam za originalitu. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Perfektní snímek vymazlený téměř k dokonalosti. Nádherný je vizuál, zejména v domě u chlápka, který se marně pokouší zabít svoji ženu. Ty barvy, rekvizity - nádhera! Parádní je i sountrack, ktererej neskutečně tepe! Výborný propojení všech příběhů ja fakt pecka a někdy dovedená až ad absurdum! Známí herci jsou zárukou kvality, stejně jako role zabijáka Vinnieho Jonese. Film mě od začátku polapil a nepustil moji pozornost až do konce. Super! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Manželka hrdiny první povídky (Tadanobu Asano) je ve filmu zabita celkem 7krát. (cubajz)
  • Žena navracející se ze záhrobí za celý film neřekne ani jedno slovo. (cubajz)

Reklama

Reklama