Alvin a Chipmunkové - Setkání s Frankensteinem (video film)

Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein

Alvin, Chipmunkovia a Frankenstein

Animovaný / Komedie / Rodinný / Horor

USA, 1999, 78 min

Kathi Castillo

Až překvapivě laskavé a intertextuální, zkrátka láska na první pohled. Klasická jednoduchá 2D animace, oblíbení hrdinové z 80. let, žádný současný hype. A co víc, celé se to odehrává v zábavním parku plném klasických filmových atrakcí. Cinefilovo srdce zaplesá, aniž by sám tušil jak moc.(13.4.2012)

• Campbell

No v 90 letech se mi to líbilo, dnes po nějakých 10 letech jsem to pustil a...... Nestačil jsem se divit co se mi to v těch 9 letech líbilo. Naprosto příšerný písničky mě dost iritovaly, a pro jistotu jsem je ztišil. A některý postavy(včetně hlavních aktérů) byly takový dementní že se mi to nechtělo věřit. Ale stejně oproti hraným verzím je to dobré. Ale celý čipmánkové podle mě neměly nikdy vzniknout.(10.4.2011)

• TheCaelos

Tři upištěné veverky aka Alvin a chipmunkové v dalším dobrodružství. Příšerně hnusné písničky, blbí hlavní hrdinové, je to těsně nad odpadem. Dabing není špatný, slyšeli jste téměř neposlouchatelný originál?(8.5.2009)

Relaxační příběh pro děti i dospělé, který svým příběhem neurazí, ale ani nijak zvlášť nenadchne. Krom písniček s otřesným českým dabingem najdeme standardní výchovné prvky pro děti - rozdělujte se s kamarády atd.(23.6.2008)

• SOLOM.

Tyhle kreslené postavičky běžely v televizi až v době, kdy jsem chodil na střední – takže mi nikdy nějak zvlášť nepřirostly k srdci. Doby kdy jsem žral Kačery nebo Rychlou rotu jsou už dávno pryč a k tomuhle jsem se dostal čistě náhodou, když jsem musel hlídat sestřence děcko. Nějak jsem netoužil si s ní hrát Člověče nezlob se a tak jsem jí navrhl, ať si pustí nějaký film. Zatímco ona se u toho mohla zbláznit, já se nudil jako prase. Otřesný český dabing byl ještě relativně ničím, oproti úchylným písklavým písním, kterým nebylo ani rozumět. Jediné co mi utkvělo v paměti trochu víc, byla jízda vyhlídkovým autobusem, u které jsem se i zasmál.(2.8.2011)

• honajz2

Serial byl nuda,film byl nuda.V tomhle filmu oživí frankestaina,a jeden s těch chipmánků s scvokne.Hrůza.(31.3.2012)

• wobufet

Tento seriál si pamatuji z dob svého dětství, a tak jsem si řekl že zkusím i film. Nic moc sem nečekal a taky ani nedostal - příšerný český dabing, rádoby horrorová zápletka se stupidní pointou a děsné písničky, kterým není díky dabingu rozumět. Jediné pozitivum na tomhle filmu byl aspoň záporák, z kterého občas vypadla nějaká slušná hláška, žel ten taky asi v 3/4 filmu sklouzl do patosu. Ale děti to bude asi bavit.(28.5.2008)

• kishi_SO

mat 4 roky a rozumiet tomu plechovemu pisklavemu zvuku siel by som hore s hviezdickou :-D(22.5.2010)