Reklama

Reklama

Galaktická brána

  • Čína Through the Moebius Strip (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběh vypráví o fyziku Simonu Weirovi, který zůstane uvězněný na vzdálené neznámé planetě poté, co projde časoprostorovým portálem, který stvořil. O osm let později jeho syn Jac Weir, statečný čtrnáctiletý chlapec, který nikdy neuvěřil, že jeho otec je mrtvý, najde portál a teleportuje se na planetu Raphicca vzdálenou 27,2 milionu světelných let. Jac zjistí, že jeho otec je vězněn v království obřích mimozemšťanů, kteří věří v magii a středověký rytířský kodex.

Příběh, postavy a výtvarné ztvárnění pochází od Jeana "Moebius" Girauda, jednoho z nejuznávanějších současných komiksových výtvarníků. (Raztubyl)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

TylerD. 

všechny recenze uživatele

+ velmi zajímavý námět, hustodrsně-hororově ztvárněný náhled do rudé planety, pokus o zajímavou bitvu - zastaralá animace, nesympatické postavvy a zhovadilosti typu maminka utíká se synkem hledat tatínka a nijak jí netrápí, že při automobilové honičce zabije tři policajty. To je legrace, že? Co je to za hovadinu, kdo by se takhle v reálu choval? Určitě bych nedoporučil. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Ani mi moc nevadilo,že se jedná o vykrádačku Avatara(zde vzniká otázka,kde ti bambusáci čtyři roky před premiérou Avataru ukradli Cameronovy nápady) a Star Wars,ale animace,především postav byla příšerná.Měl jsem pocit,že koukám na lacinou PC hru.Škoda,jinak to nebylo až tak špatné.Neoriginální,ale relativně koukatelné s výbornou hudbou.Všimnul jsem si,že kolega t_gon chválí nádherné CGI zpracování...no to snad ne! ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

3 lidi se nějak dostanou na planetu obrů a pomůžou jedné straně modrých obrů ve válce. Příběh o zradě a trapných hrdinských průpovídkách. Animace je hodně umělá, zvuky děsivý, kamera nic moc, když už by honička mohla být napínavá tak to střihnou, bitvy obří ale nezajímavé. Pár nepovedených pokusů o vtip by se našlo. Film u kterýho stihnu v akční scéně přemýšlet nad tím, že to není moc dobrej příklad, když zabíjejí nevinné policisty, tak takovýmu filmu víc jak 2* nedám... ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Vizuálně a akusticky pěkně zvládnutá podívaná, jež v sobě kombinuje prvky z děl jako Star Wars, StarGate či Pán prstenů. V daleké budoucnosti se podaří jednomu vědci otevřít portál mezi dimenzemi a při pokusu o vstup do jedné z nich se stane nehoda a on bude uvězněn na cizí planetě. Na jeho záchranu se vydává jeho syn, při čemž se připletou do místní války a vlastně záchrany celé planety...Mnoho patosu a kýče vytrhává z podprůměru nádherné CGI zpracování a jistě finální bitevní vřava... Příjemně strávených 90 minut... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Snáď okrem prvých sérií "The Simpsons" pohŕdam všetkým, čo je animované. Nepáčia sa mi animované videoklipy, nepáčia sa mi animované seriály a nepáčia sa mi ani animované filmy. Aj keď mnohé z nich sú na vysokej technickej úrovni. Jednoducho ku tomu nemám kladný vzťah. Pri udeľovaní hviezdičiek sa však snažím byť vždy objektívny. Moje hodnotenie čínskeho snímku "Galaktická brána" bude nízke. Predovšetkým preto, že tak mizerné počítačové animácie som už veru dlho nevidel. Pôsobí to dojmom, že je to práca žiakov základnej školy, ktorú v rámci hodín informatiky vytvorili v nejakom lacnom grafickom programe. * ()

Reklama

Reklama