Reklama

Reklama

Americký táta

(seriál)
  • USA American Dad! (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 133 h 46 min (Minutáž: 9–22 min)

Hrají:

Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Dee Bradley Baker, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Curtis Armstrong, Mike Barker, Patrick Stewart, Eddie Kaye Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(366)

Další animovaný seriál Setha MacFarlanea, tvůrce kultovního seriálu Family Guy. Opět sledujeme bláznivé osudy americké rodinky, která však v tomto případě není zrovna typická. Hlavou rodiny je Stan Smith, agent CIA, který se má neustále na pozoru a udělá cokoli pro ochranu svých bližních. Kromě něj, manželky Francine a jeho dvou dětí jsou však stálými členy rodiny také mimozemšťan Roger a německy mluvící zlatá rybka Klaus. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (160)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Takového tátu můžou mít jen v Americe! Normální americká rodinka, která vlastní mluvící rybičku a schovává doma mimozemšťana. Výborná náhražka a zaplácnutí po zhlédnutí jiných animáků. Drsné a vtipné scény nadupané v každé epizodě. Po pár dílech musím přiznat, že jsem čekal víc a vžití do seriálu nakonec stálo zato, jen pro ty kteří po pár dílech nesledují dál. / Viděné epizody z 1-11 série *191.dílů / Sleduji 12. sérii ( Hodnocení: 9/10 ) ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

O trochu horší, než Family Guy, obzvláště ze začátku, nicméně jakmile si na postavy zvyknete a víte, co od nich čekat, stane se American Dad vedle FG další seriálovou drogou. Ačkoliv je původní koncept poněkud podobný FG (rodina plus mluvíci tvor), je to jen trademark tvůrců a další průběh seriálu a chování postav se od FG liší. ()

Reklama

Helo 

všechny recenze uživatele

Prvních pár epizod slabších, ale pak se to zvrtlo v naprostou špičku. Tak jako Griffinovi jsou co se týče slušnosti někde mezi Simpsony a South Parkem, tak American Dad je někde mezi Simpsonovými a Griffiny... ale spíše se blíží Griffinům. Všechny postavy jsou tady naprosto skvělé, přičemž vede mimozemšťan Roger a otec rodiny Stan. Roger totiž dokáže tak neskutečně zahláškovat, že i když se semtam vyskytne slabší díl, on to všechno dkáže zachránit. A když už ani on ne, pak je tu ještě ryba Klaus. Prostě nářez. Simpsni jsou oproti tomu nuda k uzoufání(dřív jsem je žral, ale po tomhle jsem vysoký názor na ně byl nucen poněkud snížit) P.s.: Příčku v oblíbených sdílí s Griffiny ()

Miksa 

všechny recenze uživatele

Family Guy hodnotím 4*, ale tohle si zaslouží míň. Ano, pravda nevybíravě to kritizuje americkou společnost,ale co poslední dobou ne. Je to prostě odvárek s několika dobrými momenty a spoustou špatných (viz. ta trapná německá ryba). To kiwisip: titulky existují na : http://family-guy.czweb.org ()

easaque 

všechny recenze uživatele

1* po pár scénkách můžu odepsat i tento americký sitcom, který je založený na extrémních postavách, situacích a vůbec není ze života. Jde v něm hlavně zaplnit čas blbostmi a vyplnit pauzu mezi reklamami. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (2 386)

Zajímavosti (48)

  • Studio Fox varuje, že při sledování epizody 102 „Threat Levels“ se objeví kreslená, animovaná nahota. (Pumiiix)
  • Impulzem pro vytvoření American Dad! byly neshody během tvorby pokračováním seriálu Griffinovi (od r. 1999). (Olík)
  • Jeff Fischer je pojmenovaný podle kamaráda Setha McFarlana. (Martin_W)

Reklama

Reklama