Reklama

Reklama

Scooby-Doo a virtuální honička

  • USA Scooby-Doo and the Cyber Chase (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Scooby-Doo a celá parta se v tomto nejnovějším filmu ocitají uprostřed počítačové hry a ta pro ně připravila dosud nevídané dobrodružství. Když se Scooby-Doo a zbytek party pokusí chytit vira Fantoma, nešťastnou náhodou jsou vtaženi do počítačové hry, která je založena na jejich vlastních dobrodružstvích. Zatímco pronásledují zlého vira úskalími všech deseti náročných úrovní hry, cestují časem od prehistorických dob až do daleké budoucnosti, a tam se dokonce setkají s hrůzostrašnou hordou virtuálních padouchů ze svých nejslavnějších případů! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Nápadité. Režisér Jim Stenstrum všechny svoje Scoobyho filmy vystavěl na skutečných příšerách a nikoli na lidech v přestrojení. Každý jeho film je jiný a všechny dohromady tvoří krásný čtyřlístek příběhů (škoda jen těch ne moc povedených Invazí vetřelců). Tento jeho poslední film to naštěstí krásně zakončil. Škoda že se ještě v budoucnu nevrátil nebo nenatočil ještě něco jiného. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Čakal som viac. Najzaujímavejšie na tomto príbehu je, že je Scoobyho parta poslaná do hry. Tam si prejdú pár úrovní, pár ich odbijú v hudobnej montáži a potom príde asi tá najzaujímavejšia časť filmu. A tou je, keď stretnú cyber verzie seba. Oceňujem, že členovia cyber-bandy majú dizajn zo starších animákov. Body dávam aj za Vírusa, ktorého dizajn sa mi napriek svojej jednoduchosti a klišeodnosti (modrý blesk) páčil. Rovnako ako jeho smiech. Čo sa týka záhady, tak banda v hre nájde pár vecí (ktoré by som osobne stopami nenazval) a na základe toho uhádnu identitu hlavného protivníka. Scooby má aj lepšie animáky. ()

Reklama

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Všichni už víme, že Jim neuznává převlečené lidi, on je mistr na SD filmy, které vybočují z řady a tohle je další z nich. Nejoriginálnější zápletka je za mě zde, super postavy a to jaké jsou postavy? Miluji! To jaký je Fred džentlmen, jaká je Daphne dáma a něžná žena, jaká je Velma osobnost, vtipná a milá. Aaah ještě jednou prosím. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dost mi v tom chybělo veškeré pátrání (a taky závěrečné odmaskování) a k závěru už to začínalo být docela utahané, ale jinak to pro mě byl příjemný návrat do dětských let, kdy jsem Scoobyho a jeho partu naprosto zbožňoval. A naštěstí mě bavilo tohle jejich dobrodružství sledovat i teď, v dospělosti. Navíc to procházení jednotlivých úrovní hry mi hrozně připomnělo další moji srdcovku z dětství (Spy Kids 3D - nesuďte mě, tehdy se mi to prostě líbilo, od té doby jsem to znova neviděl a tak na to mám hlavně příjemné vzpomínky), takže ten pocit nostalgie jsem měl skutečně velký. Je tu i pár dobrých nápadů, včetně toho, že se zde "nová" parta setká s tou "starou" a spolu s tím i s některými monstry z určitých případů, která kdysi už vyřešila. A i ten záporák vypadá slušně - jen škoda, že nebyl úplně využitý. Hlavní je ale to, že se mi to i přes určité chyby líbilo a že si to zachovalo i ten Scoobyho typický humor, který v tom posledním filmu absolutně chybí... Slabé 4* ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Scoobyho partia je opäť raz pokope a tentokrát sa dostane do virtuálne počítačovej hry, v ktorej Scooby so Shaggym opäť hláškujú a opäť to má svoje čaro. Trošku mi ale vadila tá pointa a celkovo dejová linka. Pre deti super, pre dospelákov nedotiahnuté. Animačne na tú dobu pohodka. Tri hviezdy ako vyšité. 60 % ()

Galerie (140)

Zajímavosti (3)

  • Film je věnován Williamu Hannovi, který zemřel v březnu 2001, sedm měsíců před vydáním filmu. (LUKICKK)
  • V tomto filmu Scooby-Doo naposledy pronese svou větu: „Pes? Kde?“ (LUKICKK)

Reklama

Reklama