Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další z těch filmů, co jsem chtěl vidět jako mladší. Nikdy bych neřekl, že u filmu, co nemá naprosto žádný děj, se vůbec nebudu nudit. A já se nenudil, právě naopak - dost jsem se bavil. Sled mnoha bizarních nesouvislých scének, které jsou pro mě skutečným významem sousloví "politicky nekorektní". Nešije se tady jenom do jedné, nebo jenom do druhé strany, jak to známe z Česka, tady se šije do všech, a to bez servítek. Celé to je satira na všechno, co se týká americké kultury. Vtipné je tu teda jak co, ale většina scének mě pobavila, některé jsou i geniální (třeba reklama na Unicef, srdceryvný příběh hokejisty bez rukou a nohou, nebo taky role Stevena Seagala, který si tu sám ze sebe udělal celkem slušnou prdel --- A na konci se všechny postavy z různých reportáží objeví zpátky na place, a to opravdu všechny, a s tím přijde i dost bizarně zábavné finále. ) a obecně mám z toho šíleného mixu scének dobrou náladu. Jsem rád, že jsem si na to po několika letech vzpomněl a konečně se na to podíval, stálo to za to. Na 5* to sice není, ale na silné 4* ano a určitě se na to někdy kouknu znova. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Za poslední léta nejlepší, nejbizardnější a nejvíce crazy komedie! Necelých 80 minut plné stylového humoru, skvělých hlášek a mini příběhů. Nejlepší, jak si černoch hledá práci, jak "černoch" vykrádá obchod a jak je černoch propuštěn z věznice :)) I když se to na první pohled nezdá, tak Onion mvie se snaží trošku obráceným způsobem upozornit na chování Ameriky, potažmo celého světa a jejich globálních problémů. Jde docela často do hloubky a vyvolá to nejen výbuch smíchu, ale taky důvod k zamyšlení. Cockpuncher :)) ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nehorázná bizarní sprška absurdity. Skeče jsou perfektní, není to jen nějaký tupý humor, ale nutí vás to se nad daným tématem zamyslet. Celkově jako film to na mě působí nevyrovnaně, ale díky jednotlivým scénkám (reportážím) mne snímek celkem zaujal. Tak si nějak sám pro sebe říkám ...ony ty Televizní Noviny na NOVĚ k tomuhle nemají moc daleko ... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tento film je asi ta největší krávovina, co kdy kdo natočil (o to víc mě překvapuje to nadprůměrné hodnocení). Ale já mám takovýhle filmy rád, takže to samozřejmě nebudu hodnotit záporně. Jde vlastně o to, že reportér jakési Tv Onion přináší ty nejšílenější zprávy, jaké si lze vůbec představit a některé jsou vtipné, některé zas krajně nechutné. A nejvíc mě samozřejmě potěšil Steven Seagal v roli drtikula, to byla bomba...80% ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Jako první musím říct, že snímek The Onion Movie obsahuje pár geniálních scén a svým způsobem ukazuje, že předsudky a stereotypy jsou jedny z nejhorších vlastností lidí. Armed Gunman nebo vězni do každé domácnosti vás položí na zem do křečí smíchu, boužel ale film nedokázal udržet kvalitu po celou délku a většinu času byl průměrný, někdy trapný a často nudný. Ovšem za těch pár scének to stálo a níž než 3 hvězdičky prostě dát nemůžu. Norman Archer, fuck you and good night... // Po druhém shlédnutí si říkám: co se mi prve nelíbilo? Tohle nemá chybu a věci, které se mi dřív zdály nudné dávají smysl. Zvedám hodnocení z 3* na 5* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama