Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Škoda, že místy tak hrozně moc tlačí na pilu, takže z toho lezou slabší okamžiky Tele Tele. Kdyby si tvůrci dali víc záležet na udržení kvality, kterou vykazují ty lepší momenty, soustředěné hlavně v první třetině filmu, mělo by to větší sílu než Seagalovská rána do koulí (kterých je ve filmu docela dost:)). Jsem zvědav, co by Zprávy TV Onion řekly o Miley Cyrus, když Britney Spears to od nich schytala tak brutálně, nejen "from behind";) Sice je potřeba ocenit, že tomu tvůrci chtěli dát cosi jako příběhovou linii, ale co naplat, když jednotlivé skeče nebo epizody Onioňáckých pořadů, kterých je plný internet, jsou obvykle o několik tříd lepší. Takhle dám 70%. Takových těch sedmdesát, které znamenají, že mi nevadí reprízy. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jde to správným směrem, ale ne vždy je to opravdu vtipné. Kolikrát místo výbuchu smíchu přijde rozpačitý úsměv mísící pochopení záměru vtipu se zklamáním z jeho realizace. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale vzpomněl jsem si na Monty Pythony - absurdita některých scének mi je výrazně asociovala. Třeba..., ale ne, raději se na to koukněte, srandy je tam až až. :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neskutečná věc, která ale v sobě má pár opravdu hodně světlých stránek. Onion Movie je takový zvláštní film. Uzpůsobem jako televizní zprávy, dost možná ty nejzábavnější televizní zprávy, které se kdy natočily. Film začíná hodně zostra a já se opravdu hodně slušně bavil, ale tak po půlce, ne-li již po třetině jsem se začal nenápadně nudit, protože se mnoho vtípků začalo dost opakovat a nakonec to vyvrcholilo k tomu nejhoršímu. Sesmolenině toho všeho, co se tam kolem odehrávalo. Každopádně je to takové změť scének, některé zabaví více, některé méně, některé jsou naprosto hloupé. Když si ale vzpomenu na Seagala a jeho Cockpunchera a hlášku "Už teď nemáš koule" nemůžu jinak a minimálně za to zdvihnout svůj palec musím, protože tenhle film prostě pobaví minimálně tím. Onion Movie je zvláštnost prvního stupně na kterou se ze začátku suprově kouká, ale po čase radost opadne, protože nesmyslé opakování scének ničím filmu nepomůže. Každopádně i tak má tento film jednoho velkého, přerostlého koně, a tím je kupodivu právě Seagal. Bůh žehnej jeho kopací technice :) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Extrémní šílenost, v které se spojuje satira nad světem americké televize a snaha být zábavný jakýmkoliv možným způsobem. Cameo Setevena Seagala je naprosto fantastickou sebeparodujícím zážitkem, kterým mi Steven dokázal, že i on má smysl pro humor a je realistou. Možná překvapí 3*, když film je prakticky skvělý, ale některé vtípky a momenty by mohli být nejen lepší, ale i originálnější (jen aby pak té originality nebylo příliš...pravda). Přesto doporučuji každému, kdo trochu zná americkou televizi. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Vulgární, skečovitá Americká Soda. Chvílemi velmi vtipná, chvílemi vůbec, ale, vzato kolem a kolem, o dost víc, než drtivá většina současné záoceánské produkce. Silné ***. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Celej film je vlastne jedno trochu ujety televizni zpravodajstvi stanice Onion. Takze se celej film rozpada na jednotlivy tu vice, tu mene vtipny sceny na vsechny mozny temata. Obcas jsou sice vtipy trapny, ale nekdy se zase povede docela dobra satira, takze celkove rozodne komedialne nadprumerny. Co se tyce hercu, nektery ujdou, ale vetsinou hrajou dost spatne, nicmene stejne sem si to pustil kuli Seagalovi, kteryho sem chtel videt konecne v jiny roli. Nastesti tu nema jen nejakej stek, ale predvede par bitek a jeho Cockpuncher je naprosto paradni postava. Necekejte sice zadnou zmenu, zase ma na sobe nejaky pyzamo, je vyzranej, herecky mizernej a ani ty souboje uz nejsou co driv, jenze tady je proste vtipnej a jakmile se nebere vazne, tak se to da brat. Celkove docela slusna zabava za lepsi 3*. Long live the mighty puncher of cocks. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ukrutná bizarnost! Žádný děj, jenom sled satirických a ironických what the hell scének, někdy trapných, nudných a nechutných, jindy zase zábavných a vtipných, často však s velmi vratkým a globálně problémovým tématem. Steven Seagal coby Cockpuncher ve své nejvýstřednější roli, kterou si viditelně užívá. Američani jsou magoři. Vůbec bych se nedivil, kdyby se song Take me from Behind vyšplhal ve Státech na nejvyšší příčky hitparád. 75 hodně ulítlých minut. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se, bavil jsem se, slzel jsem smíchy a je mi úplně jedno, zda mne rozesmál humor geniálně vychytralý či zda se jednalo o pouhou kanalizační záležitost. Rád se za srandu odměním hvězdami, ale tu pátou nemohu s klidným svědomím udělit, neboť na některé fórky patrně dokáže správně reagovat pouze skutečný příslušník hamburgery zdegenerovaného národa. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů opravdu dokonalých, bohužel je to tak fifty fifty s trapnostmi a tak dávám jen lepší průměr. 55% ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Mělo by to být spíš na 3***, protože ačkoliv některé scény jsou skvělé, občas je film i trochu nudný. Ale když se na scéně objevil Steven Seagal, bylo o 4**** rozhodnuto.) Stylem mi to dost připomíná Robot Chicken a trochu i South Park, některé scénky jsou zábavné, některé ne, některé jsou originální, některé ne (sprint hluchých byl v Monty Pythonech před třiceti lety!) ale celkově je to příjemná zábava. 75% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tento film je asi ta největší krávovina, co kdy kdo natočil (o to víc mě překvapuje to nadprůměrné hodnocení). Ale já mám takovýhle filmy rád, takže to samozřejmě nebudu hodnotit záporně. Jde vlastně o to, že reportér jakési Tv Onion přináší ty nejšílenější zprávy, jaké si lze vůbec představit a některé jsou vtipné, některé zas krajně nechutné. A nejvíc mě samozřejmě potěšil Steven Seagal v roli drtikula, to byla bomba...80% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Skeče a reportáže majú geniálne. Bohužiaľ filmový formát im veľmi neposlúžil. Mám však rada tento druh humoru a vidím v ňom dokonca aj stopy monty pythonovcov. Ešteže to nakoniec nebolo príliš dlhé... na konci som zaspávala - od únavy, ale nuda zohrala svoju úlohu tiež ;-) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takový americký způsob České Sody. Vtípky z předchozích scének nenápadně vstupují do následujících, takto sem to měl vždy rád. Bohužel všechny gagy ve filmu nejsou prvotřídní, ale najdou se zde skvělé a originální nápady, např. o tom že věznice jsou v Americe již přeplněny a že několik vybraných rodin dostane na starost vězně. Dostaneme srdceryvný příběh handicapovaného hokejisty Brendana Larouxe. Anebo scénu s počítačema Bates 4000,5000, až 9000. Kdy zákazník prostě nemá šanci držet krok s vývojem. Steven Seagal ve filmu zase tolik nevystupuje, ale jeho postava Cockpunchera je rozhodně zapamatováníhodná. 60% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Za poslední léta nejlepší, nejbizardnější a nejvíce crazy komedie! Necelých 80 minut plné stylového humoru, skvělých hlášek a mini příběhů. Nejlepší, jak si černoch hledá práci, jak "černoch" vykrádá obchod a jak je černoch propuštěn z věznice :)) I když se to na první pohled nezdá, tak Onion mvie se snaží trošku obráceným způsobem upozornit na chování Ameriky, potažmo celého světa a jejich globálních problémů. Jde docela často do hloubky a vyvolá to nejen výbuch smíchu, ale taky důvod k zamyšlení. Cockpuncher :)) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 9/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// PLUS: satirické, zábavné, vtipné, komické a parodující, vše bez cenzury, Steven Seagal jako Drtikul, Ál-kulajda, jak Američani vyřešili svoji obezitu, a spousta dalších hodně trefných zpráv MÍNUS: není asi pro každého, (středo)evropan nemusí všechny narážky pochopit, je to za hranou běžných filmů, takže se to nemusí líbit každému./// Shrnutí: Během první půlhodiny jsem se smíchy málem potrhal. Ne vše je vtipné, ale trapně jsem se necítil. Bavil jsem se. Tvůrci dokonale využili Amerických slabin a nebáli se na ně poukázat a zasmát se jim./// Celkem 72%/// ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Paródia na spoločenské dianie ako sa patrí. Niektoré šplechy zamerané na to, ako média ovplyvňujú ľudí ma zaujali viac, iné zase trochu nudili. Celkový dojem však nie je vôbec zlý. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Často trapné, ale někdy také dost zábavné. Americký humor mi moc nesedí, ale tohle se přežít dá. O Seagalovi tu básní všichni a já se k nim přidám. Cockpuncher je borec! ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

pri skečových filmoch sú dva základné problémy: rámcovanie a dávkovanie - to prvé dáva rozbitej forme "sledu skečov" istú súdržnosť a spája skeče na základe nejakého kľúča do jedného celku, druhé zasa má čo do činenia so samotným výberom skečov, ich dramaturgickým usporiadaním a zaradením, ako aj dĺžkou a celkovým rozvrhom. Dokonalá formulka na úspešné zvládnutie oboch snáď neexistuje, ide len o to, ktorý film sa dokáže čo najviac priblížiť dokonalosti - u mňa zatiaľ je príkladom takého filmu Monty Python Meaning Of Life, no ani "onioňáci" na tom nie sú zlé - rámcovanie je výborné, väčšina skečov vydarených, vtipných, trefných, oceňujem hlavne vysokú dávku politickej nekorektnosti, pretože väčšina dnešných paródií je príliš umiernená, akoby sa bála, a potom je to skôr trápne než vtipné, lenže onion movie nie je ten prípad; moja obľúbená je Mellisa Cherry, samozrejme Cockpuncher, Peruánci, vystrihnuté scény, Dave got my penis out či neckbelt a kopec iných; celkom chytľavá vecička; ()

Reklama

Reklama