Hrdinou italské komedie režiséra Marca Pontiho je mladý messenger Dante (Libero De Rienzo), který se vydává na cestu z Turína do Barcelony. Předtím si ale vypůjčí značnou sumu od místního podsvětí.
Kvůli nešťastné lásce se domů nechce už nikdy vrátit a tudíž ani nehodlá vrátit půjčené peníze. Nina (Vanessa Incontradaová) je španělská letuška, která tráví život v oblacích, a i ona se rozhodne, že zásadně změní svůj život. Byla totiž dlouho zasnoubena s mužem, o němž zjistila, že ho vlastně vůbec nezná. Řízením osudu se dvojice setká, zamiluje se do sebe, jenže život není jen o lásce. Gangsteři chtějí zpět své peníze, o něž Dante přišel, a on spolu s přáteli musí vymyslet plán, jak z prekérní situace bez úhony vybruslit. (oficiální text distributora)
honajz
Slušná kamera i herecké výkony, ale občas mi to přišlo přepísknutý, a to, co mělo být vtipné, mně přišlo divné ("vedle mě leží nějaký chlap!" - "klid, zlato, už tři roky s ním chodíš" - jako vyprávěný vtip dobré, jako inscenovaná historka prostě divné).(7.9.2011)
Flakotaso
Možná jsem to trochu nadhodnotil, ale tento film si to zaslouží. Je svižný, vše podbarvuje výborná hudba, má originální zápletku a k tomu celou plejádu sympatických herců, v čele s hlavním hrdinou a jeho krásnou spolunocležnicí. Opravdu moc příjemný snímek a rád si ho dám někdy znovu.(4.9.2009)
kingunique
Je to sice blbost, ale docela prijemna a zabavna blbost. Takze pokud vubec nechcete premyslet a jenom se divat na hezky obrazky, docela doporucuju.(17.6.2010)
FandaF
Toto dílko je docela zábavné, hlavně pro lidi, kteří znají trošku víc italy a španěly. Pro průměrného čecha to bude jen průměrná a možná dost neobvyklá komedie. Takže mé postřehy ve stručnosti: rodilá španělka Vanessa Incontrada je nádherná a je ozdobou toho filmu, ital Libero De Rienzo, který hraje hlavní postavu je taky zajímavý týpek, nejde zapomenout na Kabira Bediho (my starší ho pamatujeme jako Sandokana) a ten zbytek taky slušná parta. Celkově zajímavá zápletka, vyvážené výkony, dobré gagy. Mně to zkrátka sedlo.(15.2.2009)