Reklama

Reklama

Ochrana prezidenta Spojených států je úlohou tajné služby, jejímž členem je i agent Alex Thomas (Cuba Gooding Jr.). Při jedné akci, je však prezident (Jack Scalia) postřelen a později svým zraněním podlehne. Thomas se rozhodne svoje svědomí umlčet alkoholem. Navštíví ho však novinářka Kate Crawford (Angie Harmon), které na vraždě něco nesedí. Společně se s Alexem rozhodnou zjistit, kdo za atentátem stojí. Někdo má však zájem, aby pravda zůstala nadále skrytá… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní politický thriller s nečekanou pointou. Pravda celé to vyšetřování je trochu prvoplánovité a se scénou atentátu si mohli víc vyhrát, ale dalo se na to koukat, ani jsem se nenudil a když to člověk vezme kolem a kolem tak film je docela zajímavou alternativou na atentát na Kennedyho. Teda neříkám, že to proběhlo přesně takhle, ale že byl Oswald jenom pouhou figurkou a za vším stál někdo úplně jiný podobně jako v případě atentátníka v tomto filmu, tak to je snad každému jasné.60% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

S klasickým béčkovým scenárom si v tomto pokuse o zaujímavý, inovačný politicko-konšpiračný thriller tvorcovia poradili celkom zaujímavo. Film má totiž pestro kvalitné obsadenie, ale hlavne prijateľnú stopáž, ktorá by na podobné konšpiračné teórie normálne potrebovala aj vyše dvoch hodín, no tu tým mohli len získať. Primiešaním pár celkom zručných akčným scén a pomerne neiritujúceho pozvoľného konca som sa s filmom rozlúčil s úsmevom, ale aj so cťou. Chengovi ale veľkú režisérsku budúcnosť nepredpokladám. 65%. ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Nudnej a šedivej pokus o akční thriller. Akce moc není, a když už, tak je velmi nenápaditě natočená, řekl bych rutinně. Kriminální zápletka nezajímavá a herci taky o ničem. Potenciál na slušnou oddechovku to mělo, ale to by to musel vzít do ruky někdo schopnější. Náladu mě film nezkazil, ale taky ve mně vůbec nic nezanechal. Zkrátka jeden z filmů, kterej se spolehlivě vykouří z hlavy už během závěrečnejch titulků. ()

swell 

všechny recenze uživatele

Gooding se mi sem nehodí. Když už ho člověk jednou uvidí v dramatech jako Rádio a Ten nejlepší nebo jako protagonistu slušných komedií, tak si ho jako akčního hrdinu prostě nezamiluje. Nemluvě o tom, že se tento film celkově moc nevyvedl. Příběh je chudý, přiliš ohraný námět a závěr celkem hloupý. Souhlasím s 55%. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

trosku mi vrta hlavou, ako moze taky dobry herec akym je gooding jr. hrat v poslednych rokoch v B-ckovych debilinach... no ale k filmu: mal som pocit, ze sledujem dalsiu kravinu a la seagal a nemylil som sa. pribeh jednoduchy a plny logickych chyb, zle herecke vykony a o vyprave ani nehovorim. a preco vlastne tie 2*? no tie klavirne useky ma dostali. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film měl být původně v roce 2005 promítán v kinech, avšak po jeho převzetí společností Sony byl distribuován přímo na DVD. (Terva)
  • Ačkoli se děj filmu odehrává ve Washingtonu, natáčení probíhalo v nedalekém městě Spokane. V hlavním městě USA byly pořízeny jen letecké záběry. (Terva)

Reklama

Reklama