Charlie Chaplin v tomto filmu soupeří o dívku Mabel s automobilovým závodníkem. Nabídne jí, že ji sveze na svém motocyklu, ale ona z něj spadne do kaluže. (Hejtmy)
berg.12
Chaplin v roli padoucha s cylindrem a bradkou, který soupeří o Mabel s jedním automobilovým závodníkem. Když se mu jí nepodaří odvézt na svém motocyklu, ze kterého mu spadne do kaluže, rozhodne se alespoň se svými kumpány překazit jim automobilové závody pomocí únosu, bomb a rozlitého oleje. Mezi tím vším padne samozřejmě spousta kopanců, štípanců a facek...Snímek byl na DVD sice ve špatné kvalitě, ale zato s podtitulem "Chaplin před 20.lety", pravděpodobně částečně s dobovým ozvučením. Jinak vedle negativní Chaplinovy role není ničím zvlášť zajímavý.(5.11.2006)
formelin
Chaplin v nesympatické roli fešáka s kotletami, knírkem a buřinkou. Snaží se odloudit automobilovému závodníku přítelkyni; znemožní mu účast na závodech a činí na závodišti nástrahy i na jeho auto, jehož řízení se ujala Mabel. Ve filmu je mnoho rvaček zato poméně gagů. Poslední film na jehož scénáři a režii se Chaplin nepodílel...(28.12.2006)
Iggy
Snad jediný film, kde hraje Chaplin vyloženého záporňáka, se kterým nelze ani v nejmenším sympatizovat. A taky asi jediný film, kde ho uvidíte řídit motorku.(22.4.2008)
everlong
DÁLE HRAJÍ: Harry McCoy (A Car racer, Mabel's boyfriend) Chester Conklin (Mabel's father) Edgar Kennedy (Man in stands) Williaml Hauber (Mabel's co-driver)(16.9.2009)
Lion438
Groteska, která má sice docela propracovaný děj, což se na tu dobu musí ocenit. Na druhou stranu nechápu zdejší humr, který je založený na arogantnosti, neomalenosti a hrubém chování Chaplina k ženám. To mi příliš neuchvátilo.(5.10.2009)