Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štěstí, které tentokrát umožní Clarkovi hnát manželku Ellen a děti Rustyho a Audrey na další dokonale nezapomenutelnou dovolenou, má podobu zvláštní prémie, vyplacené za práci na novém konzervačním prostředku. A kam vyrazit, když má člověk peníze a žije v Americe? No přece do Las Vegas, města štěstěny, blikavých neonů, roztočených rulet, jednorukých banditů a překvapení. Zejména toho posledního čeká na Griswoldovy nepřeberně. Zatímco Ellen je sváděna Waynem Newtonem, ukázkově blonďatým krasavcem s červeným Ferrari, Clark dokáže prohrát všechny rodinné peníze. Nádavkem objeví Audrey, jak se sestřenicí Vickie tančí v kleci velmi podivného nočního podniku. Věřte nevěřte, ani Rusty nezůstává pozadu, a když ještě navíc Clark málem zlikviduje blízkou přehradu, je jisté, že je nejvyšší čas vrátit se domů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jeden zo slabších a podpriemerných dielov už tak priemernej komediálnej série. Griswoldovci vo Vegas sa mohli využiť aj trošku zaujímavejším spôsobom, ako len pár vtipnými scénkami a nemastným neslaným dejom. Bratranec Eddie opäť super ako vždy a z Audrey sa stal poriadny kus - bod za výber herečky. Takže hviezda navyše naozaj z milosti. 50 % ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz dlhodobo tvrdim, ze trilogia o Gryswoldovcoch mala koncit roku 1989 filmom Vanocni Prazdniny 1989. Tabarnaszial niekoho napadlo natocil pokracovanie. Scenar tento film snad ani nema, skor je to len par nesuvislych viet, pozliepanych ledva na akomsi zdrape papiera. No nic, humor nefunguje, Chase /Blazniva Dovolena 1983, Vanocni Prazdniny 1989/ je jednak pribraty a jednak nevladze /to je v pohode/ ale co je horsie, ani sa nesnazi o humor. Beverly D´angelo /taktiez Blazniva dovolena 1983, Vanocni Prazdniny 1989/ sice stale krasna, ale ani ona, ani Randy Quaid nedokazali film potiahnut do priemeru. Tinedzeri su matni a nevyrazni : 20 % ()

Reklama

mirec88 

všechny recenze uživatele

Nechápem nízke hodnotenia. Pre mňa takmer rovnaká zábava ako prvé 3 diely. Jasné, Chevy Chase je už starší, ale Beverly D´Angelo je stále sexy akurát tie decká boli nemastné-neslané. Ale rodinka jeho brata, ktorá má "obydlie" ak sa to tak dá nazvať na mieste, kde vláda skúšala bomby, nemá chybu :) Takže je to tak na 3,5 hviezdičiek, ale z nostalgie dám vyššiu métu. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

S Clarkem Griswoldem jezdím na dovolenou velmi rád, byl už jsem s ním v zábavním parku, v Evropě a strávil u něj i vánoční prázdniny. Proto jsem neváhal a vyrazil s ním za zvuku neskutečně chytlavé písně "Holiday Road" i do Vegas. A ani tentokrát toho nelituju, protože to byla i tentokrát slušná zábava, sice ne tak povedená jako posledně, ale stále dost dobrý. Clark tentokrát prohrál všechny peníze v Casinu, žena mu flirtovala se známým zpěvákem, syn předstíral, že je mladý řek a dcera se stala tanečnicí v kleci, ale moc se mi tentokrát líbila návštěva u bratrance Eddieho, kde jsem si ugriloval stejk na rozpáleném kameni a chytil několik hadů. Zajímavé na téhle sérii je, že zatímco Chevy Chase a Beverky D'Angelo tu byli pokaždé, jejich děti hrál v každém filmu někdo jiný. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Když Clark alias Chevy je tak zábavný, úplně stačí jen ty jeho grimasy....mám ho prostě rád, a tak filmu odpustím spoustu fórků, které vyjdou do ztracena, a že je jich zde o dost víc než v minulých dílech....navíc mé hodnocení je ovlivněno nostalgií po místech natáčení včetně Hooverovy přehrady...a bratranec Eddie je sice otravný, ale jedna hláška stojí za to: "Mám doma na zahradě ulitý prachy! Má to ale jeden háček. Zapomněl jsem, kam jsem je zakopal..." ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Autá, ktoré Rusty vo Vegas vyhral, boli: Ford Mustang Convertible (1996), Hummer H1 (1996), Ford Aspire (1996) a Dodge Viper RT/10 (1996). (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy Clark (Chevy Chase) ručkuje u přehrady na drátě elektrického vedení, je z horního pohledu zřetelně vidět podpůrné lano, na kterém stojí, v následujícím bočním záběru už vidět není.. (Nocturno culto)

Reklama

Reklama