Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štěstí, které tentokrát umožní Clarkovi hnát manželku Ellen a děti Rustyho a Audrey na další dokonale nezapomenutelnou dovolenou, má podobu zvláštní prémie, vyplacené za práci na novém konzervačním prostředku. A kam vyrazit, když má člověk peníze a žije v Americe? No přece do Las Vegas, města štěstěny, blikavých neonů, roztočených rulet, jednorukých banditů a překvapení. Zejména toho posledního čeká na Griswoldovy nepřeberně. Zatímco Ellen je sváděna Waynem Newtonem, ukázkově blonďatým krasavcem s červeným Ferrari, Clark dokáže prohrát všechny rodinné peníze. Nádavkem objeví Audrey, jak se sestřenicí Vickie tančí v kleci velmi podivného nočního podniku. Věřte nevěřte, ani Rusty nezůstává pozadu, a když ještě navíc Clark málem zlikviduje blízkou přehradu, je jisté, že je nejvyšší čas vrátit se domů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Když jsem nejnovější díl Ságy rodu Griswoldů viděl poprvé, v euforii jsem mu udělil pět hvězdiček, což zpětně považuju za své největší mozkové selhání ;-), způsobené tím, že jsem čekal něco mnohem horšího. Takže znovu a za střízliva: předchozím Vánočním prázdninám se Las Vegas rozhodně nevyrovná, ale patří k tomu povedenějšímu, co Chevy Chase v poslední dekádě natočil. Slušná zábava. 60 % ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Zajímavé komentáře k filmu: Jara_II, JohnnyD, Malarkey ... Opravdová legrace skončila někde mezi dvojkou a trojkou. Myslím, že tohle už nebyla bláznivá, ale už jen dovolená v Las Vegas. Griswoldovci jsou fajn, ale tenhle film už nemusel být. Jo, byly tady docela vtipné scény a hlášky (... miluju elektřinu. Eddie říká, že ji brzo budeme mít ...), ale bylo to už hodně slabé. Chevy Chase už jako kdyby nebyl ten, co kdysi. Zato Beverly D'Angelo vykvetla a dala filmu aspoň nějaký náboj, stejně tak i její filmová dcera Marisol Nichols. Role Randyho Quaide chvilkama překračovala hranice nechutnosti, nebylo to už jaksi ono. Celkově nejslabší díl série, nelze jinak než 3 hvězdičky - 40%, na druhé strně jsem si alespoň dobře zdřímnul a dějová linie mi ani moc neunikla ... ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Vyslovene zlé to nebolo, párkrát som sa aj uškrnul, veď bratranec Eddie behá po kasíne v plaveckom úbore. Lenže film nie je na viac ako jedno použitie, rodina sa rozdelí, potom zase spojí, posolstvo teda poznáme, vtípky predvídame a príbeh prakticky neriešime. No narozdiel od Európy bolo vyslovene trápne len šplhanie po priehrade. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Bláznivá road trip komedie tentokrát nás zavádí do Las Vegas, kde Clark Griswold utratí veškeré peníze typicky ve svém stylu a ještě viděsí všechny v elektrárně. Především díky němu si i toto již čtvrté pokračování drží stále vysokou úroveň, na kterou se dá dívat pořád doaleluja. Přesto už rozdíly najdeme. Děcka už zestárly, a tak je nahradili jiní herci. Rusty je v hazardu rozhodně úspěšnější než jeho táta, ale všechno utratí za ženský. Audrey se stane showgirl a jejich matka Ellen je ze všech dílů nejvíc sexy, no prostě zatraceně sexy milfka. [5935. hodnocení, 106. komentář, 63%] ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Nechápem nízke hodnotenia. Pre mňa takmer rovnaká zábava ako prvé 3 diely. Jasné, Chevy Chase je už starší, ale Beverly D´Angelo je stále sexy akurát tie decká boli nemastné-neslané. Ale rodinka jeho brata, ktorá má "obydlie" ak sa to tak dá nazvať na mieste, kde vláda skúšala bomby, nemá chybu :) Takže je to tak na 3,5 hviezdičiek, ale z nostalgie dám vyššiu métu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Ve scéně, kdy Clark (Chevy Chase) ručkuje u přehrady na drátě elektrického vedení, je z horního pohledu zřetelně vidět podpůrné lano, na kterém stojí, v následujícím bočním záběru už vidět není.. (Nocturno culto)
  • Natáčalo sa počas turistickej sezóny, od polovice júna do konca septembra 1996. (m.a.t.o.)
  • Některé scény byly natočeny v domově zpěváka Wayne Newtona, který si ve filmu také zahrál. (Terva)

Reklama

Reklama