Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Billy Palmer (A. Eastwood), inspektorka z oddělení vražd pátrá po brutálního zabijáka. Situace se zkomplikuje, když se její mladší sestra stane cílem pomsty proti ní samotné. Billie se stává terčem médií a čelí obviněním proč je pátrání stále neúspěšné. Uchrání sestru před sadistickým vrahem a zdá se, že mu je konečně na stopě. Ukazuje se ale, že stopy vedou k jediné osobě, které doposud věřila - k jejímu partnerovi... (Magic Box)

(více)

Recenze (11)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Alison je docela milá holka, ale na svého otce prostě nemá. Tento rádoby thriller se marně snaží po celou dobu navodit napětí, ale jaksi se to tvůrcům nepodařilo téměř ani na okamžik. Podobné zívačky bez pořádné atmosféry mě vždycky uspávají a přestože je zde mrtvol docela dost, tak divák pořádně nic neuvidí. Většinou už jen naaranžovanou mrtvolu a to ještě jen na pár sekund. Fandové EMO si zde však přijdou na své. Na jedno podívání to ještě jde, ale superkrimoška??? ()

pfa 

všechny recenze uživatele

Tajemnou atmosféru film bezesporu má, pointu možná nebude příliš těžké odhalit již daleko před koncem, ovšem tato kriminálka - jistě, tak trochu z druhé, možná i třetí vlny - jistě za nejedno shlédnutí určitě stojí. [6/1O] Takže nenechte se zmást. Řekl bych, že hodnocení 22%, vzhledem k žánru a jeho správného si zařazení, hrubě neodpovídá... (The Lost Angel, CAN, krimithriller) ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to těsně po genialitách Magma, Solární armageddon a Honzíkova cesta, takže vím, že zas TAKOVÁ sračka to není. :-) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Thriller s drsnou Alison Eastwoodovou, náboženskou mystikou a nečekanou pointou, který sice nepostrádá jistou temnou atmosféru, ale přesto se mu bohužel nepodařilo uniknout za hranice laciné béčkovosti, ať už vinou nenápadité režie a střihu, nevýrazné gradace nebo sadou tradičních klišé mezi nimiž nechybí ani zcela zbytečná erotická scéna. ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát zpracované téma sériovéha vraha, který své oběti aranžuje do různých kompozic a k tomu přidává mystické nápisy. Tento film přibírá do vyšetřovacího týmu kněze a dopouští se i několik dalších pitomostí. Snaha o tajuplno hluboko pod průměrem, myšlenkově i filmově chudobné a místo velkého finále předpokládatelná plichta. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama