Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

somnar 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s žánrovými kolegy vychází Aliens in the Attic jako primus inter pares. Není to trapné (Land of the Lost), primitivní (Hotel for Dogs) ani disneyovsky vycizelované (G-Force), nýbrž vtipné a akční přesně v duchu nejlepších dětských komedií. Ale fráze vyzývající k sexuální zdrženlivosti vážně nemohl pronášet nikdo lepší než Ashley Tisdale. Káže vodu a pije víno :-) 60% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Příšerky z podkroví jsem si už po prvním vačingu docela oblíbil, přestože nevyniká po grafické stránce a pár dalších věcech. Rodinné filmy nejsou snad nikdy dokonalé, takže takové přešlapy beru jako samozřejmost. Nicméně vždy dobře pobaví, hlavně při ovládání postav, nebo u prastarého telefonu, který mladá generace neumí používat. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Tieto rodinné komédie s mimozemšťanmi moc nemusím..ale Aliens in the Attic je výnimka...dobre som sa bavil najmä sa niektorých vtipoch viď skvelý kung-fu súboj babky vs. Ricky a samozrejme dobre sa pozeralo aj na Ashley Tisdale..pre tých ktorých si chcú vážne oddychnúť a na chvíľu zaujať svoje deti je tento film ideálnym... ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Film som išiel pozerať s tým, že pozerať nejakú detskú tuposť, ktorá ma možno v niečom pobaví. Ale film už od začiatku išiel v slušnom vtipnom tempe. Bolo to veľmi príjemné prekvapenie a pri babiknom ninja súboji som bol takmer mŕtvy. Treb ešte vyzdvihnúť výkon nesympatického frajera až veľmi sympatickej Ashley Tisdale, lebo to ako zahral "zombieka" bolo viac ako dobré. Avšak v konečnom dôsledku je to v prvom rade detsko-rodinná zábava, kde už na začiatku vieme ako to všetko skončí. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Příšerky z podkroví jsou příšernou komedií, v níž se celá řada postav chová nelogicky. A nedomyšlených věcí je tu skutečně hodně. Jedinými zábavnými scénami jsou ty, kdy dochází k ovládání členů rodiny. Hlavně babča pobavila, ale přítel ségry taky nenudí. Jinak ale snímek vlastně nic nového nepřinese... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)
  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)

Reklama

Reklama