Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdybych se na Příšerky z podkroví koukal očima, které jsou stejně staré, jako zbytek mého těla, musel bych mít několik drobných výtek. Za prvé mi přijde matoucí už český překlad filmu – od příšerek bych čekal něco jiného než vesmírné vetřelce chtějící ovládnout naši planetu. Za druhé si autoři mohli se zmiňovanými příšerkami trochu více pohrát – ten jediný hodný je až příliš infantilně mazlíkovatý a zbytek posádky by mohl být trochu více zábavný. Za třetí…..je zbytečné hledat za třetí – film je určen především menším divákům a ty se budou určitě dobře bavit. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nový E.T. z toho nekouká, úplně špatné to ale překvapivě také není. Dětští hrdinové jsou v pohodě, triky nejsou nejhorší a nebýt otřesných fórků se zubní protézou, které vyloženě nesnáším, pár procent bych snad i přidal. Film se mi líbil víc než stejně starý (a stejně zaměřený – obojí je rodinným sci-fi dobrodružstvím) ÚTĚK NA HORU ČARODĚJNIC. II Scénář: Mark Burton, Adam F. Goldberg. 60% ()

Reklama

Jupii 

všechny recenze uživatele

Takto si predstavujem rodinnú komédiu - strelený nápad s deťmi, ktoré stoja pred úlohou zachrániť našu planétu pred zlými mimozemšťanmi. Samozrejme nesmú chýbať ani rozličné technologické výdobytky, ktoré obohacujú celý film. No a klobúk dolu pre Robertom Hoffmanom, tie jeho ksichtíky a pohybové kreácie boli na popukanie. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Humanoidní subjekte, my jsme vesmírní Zirkoňané a tímto prohlašujeme vaši planetu za naši. Můžete si vybrat mezi věčným otroctvím nebo okamžitou smrtí…. Rodinný film se čtyřmi hnusnými potvorami, které chtějí zotročit lidstvo a partu dětí, která má náš osud ve svých rukách. Naštěstí i proti gravitačním granátům se dá bojovat třeba hasičákem, hráběmi či zábavnou pyrotechnikou. Pravidla boje jsou drsný, stejně jako skrčkové z vesmíru. A proč se na film podívat na DVD a nečekat na odvysílání v televizi? Snad proto, že v sobotu dopoledne nemíváte volno, snad aby si děti nemyslely, že máte starej mozek, nebo možná pro těch pár fórků, který pobaví i dospěláky (schopnost ovládat postavy se vydařila :-)). Ale nejdůležitější je, že se jedná o celkem povedenej film pro ,,všechny“, u kterého se dá snést dokonce i dabing. A v neposlední řadě – třeba tím uděláte děckám radost. No nekupte to ! PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne P.S: Pokud jste dítě od 8 do 12 let, přidejte všude *. ()

Peter-1307 

všechny recenze uživatele

Žánrovo je to rodinná komédia. Dej je priemerný, výkony hercov v ničom nevynikajú, počítačová animácia tiež nič moc. Ale týmto negatíva tohoto filmu končia. Dej odsýpa, vtipne navrhnuté príšerky, akčné scény majú tempo a nenudia. A ten nápad s ďialkovým ovládaním dospelých skutočne nemá chybu. Najlepšou scénou bola kung-fu metelica medzi babkou a Rickym. Tvorcovia to čo chceli týmto filmom dosiahli, zabaví nielen decká, ale i dospelých. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)
  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)

Reklama

Reklama