Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

predators 

všechny recenze uživatele

Tak, já mám ovladačku Logitech, zkoušel jsem hrát i na X-Boxu a PS, ale pravdou je, že takové funkce, jaké jsou k vidění u hraček mimozemšťanů, neposkytují. Zato jsou ale vybrační... :-) Pro děti jsou příšerky volbou číslo jedna a pro nás dospěláky...dejme tomu číslo dvě a to i bez ovládacího čipu za krkem. Zábava snad pro všechny věkové kategorie bez nutnosti přemýšlet... 60% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt prijemne prekvapilo, na to, ze se jedna o rodinnou komedii s detma, to je fakt nehorazna zabava. Navic jsem myslel, ze se deticky budou s mimozemstanama kamaradit, ale tady si to s nima na ferovku asi tak 70 minut rozdavaj vsim, co je po ruce. Samozrejme sme porad v rodinnym zanru, takze to jsou petardy, palky, brambory a podobne, ale stejne to je perfektne svizna jizda. Navic martani jsou trikove hodne slusne zvladnuty a deticky, i kdyz si sem tam nakou tu chytrou poznamku neodpusti, nejsou nijak zvlast otravny. Ale celej film si pro sebe krade Robert Hoffman, kterej je tady za takovyho debilka, ale v momente, kdy ho pripoji k dalkovymu ovladani, tak to rozjede tak kurevsky, ze sem se pokazdy, co byl na scene, paradne nasmal, obzvlast v momente, kdy si to zacne v kung-fu stylu rozdavat s babkou o holi. Fakt skvela zabava. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Neviem, zaujímalo by to aj filmom určenú skupinu? Alebo by po 20tich minútach opustili TV prijímače ( či dokonca v tej dobe kino )? Každopádne, pred 14timi rokmi, ešte nemala populácia pod 10, toľko mobilných telefónov v pazúroch, ako dnes. Nieje to dobrý film, ani pre celú rodinu a ani pre individuálne publikum. Niekto tu mal proste len veľké oči. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Maminka mě musela kojit nadrogovaným mlíkem, které na mě zanechalo doživotní následky, jinak si nedokáži logicky vysvětlit, proč se do podobných blbůstek tak zamiluji :o) Má někdo lepší teorii?? Příšerky jsou důkazem toho, že by se rodinné filmy neměli podceňovat. Ruku na srdce, zasmáli jste se u nějaké komedie více než u kung-fu babči či závěrečným titulkám? :o) Chtěla bych být na místě těch dětí, kteří si tuhle akční jízdu musely pořádně užívat a mě tak zařídily pořádnou zábavu :o) Nu a čtyřruký mimozemšťánek je sladký bonbónék, který nechci nikdy docucat :o) P.S. Smekám před Robertem Hoffmanem, nedokázala bych se tak blbě tvářit, dělat takový voloviny a nesmát se :o) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Humanoidní subjekte, my jsme vesmírní Zirkoňané a tímto prohlašujeme vaši planetu za naši. Můžete si vybrat mezi věčným otroctvím nebo okamžitou smrtí…. Rodinný film se čtyřmi hnusnými potvorami, které chtějí zotročit lidstvo a partu dětí, která má náš osud ve svých rukách. Naštěstí i proti gravitačním granátům se dá bojovat třeba hasičákem, hráběmi či zábavnou pyrotechnikou. Pravidla boje jsou drsný, stejně jako skrčkové z vesmíru. A proč se na film podívat na DVD a nečekat na odvysílání v televizi? Snad proto, že v sobotu dopoledne nemíváte volno, snad aby si děti nemyslely, že máte starej mozek, nebo možná pro těch pár fórků, který pobaví i dospěláky (schopnost ovládat postavy se vydařila :-)). Ale nejdůležitější je, že se jedná o celkem povedenej film pro ,,všechny“, u kterého se dá snést dokonce i dabing. A v neposlední řadě – třeba tím uděláte děckám radost. No nekupte to ! PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne P.S: Pokud jste dítě od 8 do 12 let, přidejte všude *. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)
  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)

Reklama

Reklama