Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

predators 

všechny recenze uživatele

Tak, já mám ovladačku Logitech, zkoušel jsem hrát i na X-Boxu a PS, ale pravdou je, že takové funkce, jaké jsou k vidění u hraček mimozemšťanů, neposkytují. Zato jsou ale vybrační... :-) Pro děti jsou příšerky volbou číslo jedna a pro nás dospěláky...dejme tomu číslo dvě a to i bez ovládacího čipu za krkem. Zábava snad pro všechny věkové kategorie bez nutnosti přemýšlet... 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Detská rozprávka v ktorej deti bojujú so zákernými mimozemšťanmi. Úvodných 20 minút ma vôbec nebavilo, keďže si ma vôbec nezískali ústredné detské postavy. Našťastie potom sa rozpúta boj, ktorý trvá prakticky až do konca a to je teda solídna sranda. Dosť to pripomína súboj Kevina so zloduchmi zo série Sám doma. Dočkáme sa množstva jak vtipných tak neskutočne vynaliezavých a špičkovo technicky prevedených vychytávok.Akurát som mal tendenciu fandiť tým zeleným parchantom, ktorý pripomínajú slávneho Alzáka. Takže mi bolo ľúto, že to nakoniec museli vyhrať deti. Ale je to celkom zábavná jednohubka. 5/10. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Film som išiel pozerať s tým, že pozerať nejakú detskú tuposť, ktorá ma možno v niečom pobaví. Ale film už od začiatku išiel v slušnom vtipnom tempe. Bolo to veľmi príjemné prekvapenie a pri babiknom ninja súboji som bol takmer mŕtvy. Treb ešte vyzdvihnúť výkon nesympatického frajera až veľmi sympatickej Ashley Tisdale, lebo to ako zahral "zombieka" bolo viac ako dobré. Avšak v konečnom dôsledku je to v prvom rade detsko-rodinná zábava, kde už na začiatku vieme ako to všetko skončí. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Uff. Tak to bylo hodně slabý. Rodinný film ve stylu, že se na to musejí rodiče povinně dívat, protože si to jejich 5-10ti leté ratolesti vybrečely. Děj v podstatě o ničem, že by to bylo nějaký dobrodrůžo , to se taky nedá říci. 1* za film a 1* za závěrečnou scénu u dveří a ještě asi jednu nebo dvě podobné s Robertem Hoffmanem. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nový E.T. z toho nekouká, úplně špatné to ale překvapivě také není. Dětští hrdinové jsou v pohodě, triky nejsou nejhorší a nebýt otřesných fórků se zubní protézou, které vyloženě nesnáším, pár procent bych snad i přidal. Film se mi líbil víc než stejně starý (a stejně zaměřený – obojí je rodinným sci-fi dobrodružstvím) ÚTĚK NA HORU ČARODĚJNIC. II Scénář: Mark Burton, Adam F. Goldberg. 60% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)
  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)

Reklama

Reklama