Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Jupii 

všechny recenze uživatele

Takto si predstavujem rodinnú komédiu - strelený nápad s deťmi, ktoré stoja pred úlohou zachrániť našu planétu pred zlými mimozemšťanmi. Samozrejme nesmú chýbať ani rozličné technologické výdobytky, ktoré obohacujú celý film. No a klobúk dolu pre Robertom Hoffmanom, tie jeho ksichtíky a pohybové kreácie boli na popukanie. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

První pravidlo válečníků je, že všichni protivníci mají slabinu. Jak koliv se mi to zdálo trapné, nakonec jsem to přežil. Je to průměrný snímek o invazujících bytostech malého vzrůstu, kteří přistanou na půdě jednoho domu, kam právě přijede několik příbuzných rodin trávit dovolenou. Dobrodružství může začít. Invaze je skoro hotová. Podaří se dětem tuto situaci zachránit ?Mimozemšťani jsou docela podaření, jen škoda, že závěrečné pasáže se odehrávají v polotmě. Kdo vydrží až do půlky titulků, uvidí ještě pár gagů. Bonus na dvd je docela pestrý, tak to tak nějak přežijte. Ve filmu hraje Ashley Tisdale ( Bethany ) a zazní tam i její song Switch http://www.youtube.com/watch?v=sOoK8BUWDeA Dále třeba uslyšíte Donnie Klang a jejich Dr. Love : http://www.youtube.com/watch?v=RVdy0QIqyI0 ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Tak, já mám ovladačku Logitech, zkoušel jsem hrát i na X-Boxu a PS, ale pravdou je, že takové funkce, jaké jsou k vidění u hraček mimozemšťanů, neposkytují. Zato jsou ale vybrační... :-) Pro děti jsou příšerky volbou číslo jedna a pro nás dospěláky...dejme tomu číslo dvě a to i bez ovládacího čipu za krkem. Zábava snad pro všechny věkové kategorie bez nutnosti přemýšlet... 60% ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

"Vysvětli mi, proč mě tvoje babička skopala do kuličky jako nějakej ninja!" Sice je to blbina pro děti, ale já jsem se skvěle bavila. Nebýt toho přístroje na ovládání lidí, asi by se ten film hodil opravdu jenom pro děti, ale ti herci (Ricky a babička) to zahráli tak skvěle, že ještě teď když si na to vzpomenu, tak se musím smát. Opravdu nechápu, jak dokázali udělat takové ksichtíky a šílené kreace a udržet si u toho ten šílený výraz. Prostě sranda. (A za titulkama jsou ještě nepovedené scény.) ()

Peter-1307 

všechny recenze uživatele

Žánrovo je to rodinná komédia. Dej je priemerný, výkony hercov v ničom nevynikajú, počítačová animácia tiež nič moc. Ale týmto negatíva tohoto filmu končia. Dej odsýpa, vtipne navrhnuté príšerky, akčné scény majú tempo a nenudia. A ten nápad s ďialkovým ovládaním dospelých skutočne nemá chybu. Najlepšou scénou bola kung-fu metelica medzi babkou a Rickym. Tvorcovia to čo chceli týmto filmom dosiahli, zabaví nielen decká, ale i dospelých. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)
  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)

Reklama

Reklama