Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (120)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jak píše někde kolem B!shop, fakt příjemné překvapení, jakých se v tomto žánru moc nenachází. A Robert Hoffman je opravdu dokonalý. :-D Zasmáli jsme se u toho fakt všichni, což se nám zase tak často nepovede. ;-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $25,200,412Tržby Celosvetovo $59,551,283Tržby za predaj DVD v USA $12,319,208 //počet predaných kusov 782,143║ tuctová nezábavná báchorka /20%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Humanoidní subjekte, my jsme vesmírní Zirkoňané a tímto prohlašujeme vaši planetu za naši. Můžete si vybrat mezi věčným otroctvím nebo okamžitou smrtí…. Rodinný film se čtyřmi hnusnými potvorami, které chtějí zotročit lidstvo a partu dětí, která má náš osud ve svých rukách. Naštěstí i proti gravitačním granátům se dá bojovat třeba hasičákem, hráběmi či zábavnou pyrotechnikou. Pravidla boje jsou drsný, stejně jako skrčkové z vesmíru. A proč se na film podívat na DVD a nečekat na odvysílání v televizi? Snad proto, že v sobotu dopoledne nemíváte volno, snad aby si děti nemyslely, že máte starej mozek, nebo možná pro těch pár fórků, který pobaví i dospěláky (schopnost ovládat postavy se vydařila :-)). Ale nejdůležitější je, že se jedná o celkem povedenej film pro ,,všechny“, u kterého se dá snést dokonce i dabing. A v neposlední řadě – třeba tím uděláte děckám radost. No nekupte to ! PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne P.S: Pokud jste dítě od 8 do 12 let, přidejte všude *. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Maminka mě musela kojit nadrogovaným mlíkem, které na mě zanechalo doživotní následky, jinak si nedokáži logicky vysvětlit, proč se do podobných blbůstek tak zamiluji :o) Má někdo lepší teorii?? Příšerky jsou důkazem toho, že by se rodinné filmy neměli podceňovat. Ruku na srdce, zasmáli jste se u nějaké komedie více než u kung-fu babči či závěrečným titulkám? :o) Chtěla bych být na místě těch dětí, kteří si tuhle akční jízdu musely pořádně užívat a mě tak zařídily pořádnou zábavu :o) Nu a čtyřruký mimozemšťánek je sladký bonbónék, který nechci nikdy docucat :o) P.S. Smekám před Robertem Hoffmanem, nedokázala bych se tak blbě tvářit, dělat takový voloviny a nesmát se :o) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt prijemne prekvapilo, na to, ze se jedna o rodinnou komedii s detma, to je fakt nehorazna zabava. Navic jsem myslel, ze se deticky budou s mimozemstanama kamaradit, ale tady si to s nima na ferovku asi tak 70 minut rozdavaj vsim, co je po ruce. Samozrejme sme porad v rodinnym zanru, takze to jsou petardy, palky, brambory a podobne, ale stejne to je perfektne svizna jizda. Navic martani jsou trikove hodne slusne zvladnuty a deticky, i kdyz si sem tam nakou tu chytrou poznamku neodpusti, nejsou nijak zvlast otravny. Ale celej film si pro sebe krade Robert Hoffman, kterej je tady za takovyho debilka, ale v momente, kdy ho pripoji k dalkovymu ovladani, tak to rozjede tak kurevsky, ze sem se pokazdy, co byl na scene, paradne nasmal, obzvlast v momente, kdy si to zacne v kung-fu stylu rozdavat s babkou o holi. Fakt skvela zabava. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s žánrovými kolegy vychází Aliens in the Attic jako primus inter pares. Není to trapné (Land of the Lost), primitivní (Hotel for Dogs) ani disneyovsky vycizelované (G-Force), nýbrž vtipné a akční přesně v duchu nejlepších dětských komedií. Ale fráze vyzývající k sexuální zdrženlivosti vážně nemohl pronášet nikdo lepší než Ashley Tisdale. Káže vodu a pije víno :-) 60% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Parádní rodinná podívaná, kterou jsem si od začátku do konce užíval. Sympatičtí teenageři, pár dospěláků, jeden otravný nápadník a čtyři mimozemšťani, kteří chtějí ovládnout naši planetu. Jako námět pro film to zní celkem fádně a neatraktivně, a snad proto jsem byl výsledkem tak příjemně překvapen. Tohle totiž vůbec není špatný či snad nudný film, tohle je nápaditá rodinná komedie, která nabízí fádní námět v zajímavém kabátě a dělá z toho námětu atraktivní podívanou. Těžko říct, co bylo vtipnější, jestli kung-fu souboj Rickyho s babičkou Pearsonovou, petardy ve větrací šachtě nebo snad přímo ty příšerky, které tak krutě podcenili dětskou populaci na naší planetě. Faktem však zůstává, že jsem se u filmu ani na chvilku nenudil a že jsem si ho užíval, jako bych byl malé dítě. Částečně na to mají určitě vliv i jednotlivé herecké výkony, počínaje Carterem Jenkinsem v hlavní roli, přes atraktivní Ashley Tisdale a jejího nápadníka Roberta Hoffmana, který je skoro po celou dobu filmu ovládán prostřednictvím čipu v krku, až po Doris Roberts, která je v roli babičky hodně neotřelá a velice vtipná. Ne, tohle prostě není obyčejný film, tohle je hodně vydařená komedie, kterou řadím mezi nadprůměrné filmy a kterou jsem si parádně užil. A z toho důvodu uděluji zasloužené čtyři hvězdy. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

„Zbožňuji pana Mazlíka.“ Veselá, bláznivá volovinka a obzvlášť, jako rozptýlení pro řachnutou holku, přímo super pobaveníčko(...bábina „jedlá“ zubní protéza, kung-fu chvaty). Mít tak ufounský ovladač na dospěláky, úžasný!! Ale, už z pohledu předvídavé samičky, radši ne. Ta pohroma, když by se takový přístroj dostal nápaditému dítěti do rukou…hrůza jen pomyslet. :-) Ricky rulezz! // „Podívej se na něj, vážně chceš, aby Ricky byl tvůj švára?! ...No, to né. Potom pročisti rodokmen!“ ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Naprosto nečekaná dávka solidního humoru prošpikovaná celkem obstojným dějem. Což se mi velice líbilo a s radostí musím oznámit, že jsem velice spokojen :-) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela příjemná a svěží rodinná podívaná. Příběh sice není nic moc, logický děr byste tu našli mnoho a animace taky nepatří zrovna mezi nejpovedenější. Ale uteče to velmi rychle, místy se člověk i docela pobaví ( i když občas to bylo i nad hloupostí snímku) a vůbec jsem těch 90 minut nelitoval. A to je hlavní. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Příšerky z podkroví jsem si už po prvním vačingu docela oblíbil, přestože nevyniká po grafické stránce a pár dalších věcech. Rodinné filmy nejsou snad nikdy dokonalé, takže takové přešlapy beru jako samozřejmost. Nicméně vždy dobře pobaví, hlavně při ovládání postav, nebo u prastarého telefonu, který mladá generace neumí používat. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná zábava, která neurazí, ale ani ničím nepřekvapí. Mimozemšťani jsou pěkně digitalizováni, je tam dost zábavných scén, hlavně s tím ovládáním:) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +trošku pobaví, některé nápady jsou zajímavé -herci jsou spíš průměrní, děj je dětinský, po technické stránce tvůrci taky kdovíco nepředvedli/// Přiznám se, že na tohle jsem chtěl jít už před rokem do kina, potom premiéru posunuli a nakonec ji úplně zrušili. Někdy bych fakt někoho kamenoval, protože spoustu dobrých filmů tam nedají (Útěk na horu čarodějnic, Push) a tento měl být další z nich. Teď si však říkám, že distributoři asi vědí co dělají, protože tento film tam rozhodně nepatří. Netvrdím, že je špatný. Naopak dětem se bude líbit a budou si ho užívat. Je to totiž něco jako Critters nebo Gremlins v moderním (sci-fi/fantasy) hávu. Jenže jsem čekal mnohem dospělejší přístup k látce. Kdyby někdo chtěl mohl z toho být další kult, takto je z toho ale jen obyčejná rodinná fantasy pro ty nejmladší bez ambicí zaujmout starší publikum. Navíc i Ashley Tisdale víc předvádí svoje přednosti a na herectví se už jaksi nedostalo. Nenudil jsem se, ale nic světoborného to není./// Celkem 60%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Prázdninové nic nedělání party dětí se rázem změní v dobrodružnou misi na záchranu světa před nepřátelskými mimozemskými potvorami. Nečekaně zábavná a dynamická jízda pro celou rodinu s Ashley Tisdale. Veškerou pozornost však na sebe strhává Robert Hoffman. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak, já mám ovladačku Logitech, zkoušel jsem hrát i na X-Boxu a PS, ale pravdou je, že takové funkce, jaké jsou k vidění u hraček mimozemšťanů, neposkytují. Zato jsou ale vybrační... :-) Pro děti jsou příšerky volbou číslo jedna a pro nás dospěláky...dejme tomu číslo dvě a to i bez ovládacího čipu za krkem. Zábava snad pro všechny věkové kategorie bez nutnosti přemýšlet... 60% ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Moc příjemné překvapení, když ovládali Rickiho, tak jsem se opravdu smál, stejně jako při jeho kung-fu souboji s bábou. 65% ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Typický rodinný film, na který je třeba se dívat z pohledu dětí, jinak bych se udávil všudypřítomnýma filmovýma chybama. ()

Reklama

Reklama