Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mne to vůbec nebralo, ale pak se to rozjede, takže jsem to vzal celé na milost. Je ovšem fakt, že jsem často koukal na hodiny, kdy už bude konec a sledování jsem občas přerušil. Je to jistě skvělá rodinná komedie, ale bohužel pro mne to nějak není. Nebo mne to zastihlo ve špatné náladě. Mimozemšťan ví. Takže pro mne slabší průměr. ()

^Rain^ 

všechny recenze uživatele

Film na jedno pusteni s krajne nesymaptickymi hlavnimi hrdiny, ktery si pujcuje az moc scen z jinych filmu (National Lampoon, Wall-E, Matrix, Galaxy Quest) a nemuze se snad libit ani detem. Mimozemstani a efekty byli fajn, humor bohuzel veskery zadny. Neni divu, ze film propadl. Snad se nedockame dvojky "Aliens on a plane". ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Film som išiel pozerať s tým, že pozerať nejakú detskú tuposť, ktorá ma možno v niečom pobaví. Ale film už od začiatku išiel v slušnom vtipnom tempe. Bolo to veľmi príjemné prekvapenie a pri babiknom ninja súboji som bol takmer mŕtvy. Treb ešte vyzdvihnúť výkon nesympatického frajera až veľmi sympatickej Ashley Tisdale, lebo to ako zahral "zombieka" bolo viac ako dobré. Avšak v konečnom dôsledku je to v prvom rade detsko-rodinná zábava, kde už na začiatku vieme ako to všetko skončí. ()

issoumaila 

všechny recenze uživatele

Keby mám byť ozaj objetívny a hodnotiť všetky aspekty filmu tak možno na 1*. No tuna je to rodinná komédia (dalo by sa povedať) so zelenými príšerkami, ktorá ma naozaj slušne pobavila.xD No i tak sa tu nachádza nespočetne veľa "hluchých" miest. Nudné pasáže, nelogické až infantilne poňaté dialógy a príšlo mi to viac pre deti ako pre dospelých.xD Ale povecme si. Dalo sa z tohoto projektu vyťažiť viac? Asi ani nie. Uprime teda svoj pohľad na jednotlivé scény s ovládačmi na ovládanie ľudí lebo to je jediná pozitína vec... Mne to stačilo...;) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dobré rodinné sci-fi. Fantastický matrixovský súboj - babka verzus zasran, obidvaja ovládaní mimozemšťanmi. :) UPDATE: po 14tich rokoch som si dal repete so svojou deväťročnou dcérkou a je to stále fajn snímok, zasmiali sme sa, pre rodinu to bolo akurát, škoda, že manželka s nami nechce pozerať vôbec ale vôbec nič, len to, čo sama chce. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)
  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)

Reklama

Reklama