Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Tieto rodinné komédie s mimozemšťanmi moc nemusím..ale Aliens in the Attic je výnimka...dobre som sa bavil najmä sa niektorých vtipoch viď skvelý kung-fu súboj babky vs. Ricky a samozrejme dobre sa pozeralo aj na Ashley Tisdale..pre tých ktorých si chcú vážne oddychnúť a na chvíľu zaujať svoje deti je tento film ideálnym... ()

Missi84 odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že nepotěším fanklub filmu, ale tohle opravdu ne. Chtěla jsem si oddechnout u pohodového a nenáročného filmu, ale to se o filmu Příšerky v podkroví, říci nedá. Ohrané téma, nezajímavé dialogy, hlavní hrdinové nevýrazní, místy mi to přišlo jako by se snažili smotat několik filmů dohromady. Vůbec to nebylo svižné a vtipné. 82 minut naprosté ztráty času. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s žánrovými kolegy vychází Aliens in the Attic jako primus inter pares. Není to trapné (Land of the Lost), primitivní (Hotel for Dogs) ani disneyovsky vycizelované (G-Force), nýbrž vtipné a akční přesně v duchu nejlepších dětských komedií. Ale fráze vyzývající k sexuální zdrženlivosti vážně nemohl pronášet nikdo lepší než Ashley Tisdale. Káže vodu a pije víno :-) 60% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Parádní rodinná podívaná, kterou jsem si od začátku do konce užíval. Sympatičtí teenageři, pár dospěláků, jeden otravný nápadník a čtyři mimozemšťani, kteří chtějí ovládnout naši planetu. Jako námět pro film to zní celkem fádně a neatraktivně, a snad proto jsem byl výsledkem tak příjemně překvapen. Tohle totiž vůbec není špatný či snad nudný film, tohle je nápaditá rodinná komedie, která nabízí fádní námět v zajímavém kabátě a dělá z toho námětu atraktivní podívanou. Těžko říct, co bylo vtipnější, jestli kung-fu souboj Rickyho s babičkou Pearsonovou, petardy ve větrací šachtě nebo snad přímo ty příšerky, které tak krutě podcenili dětskou populaci na naší planetě. Faktem však zůstává, že jsem se u filmu ani na chvilku nenudil a že jsem si ho užíval, jako bych byl malé dítě. Částečně na to mají určitě vliv i jednotlivé herecké výkony, počínaje Carterem Jenkinsem v hlavní roli, přes atraktivní Ashley Tisdale a jejího nápadníka Roberta Hoffmana, který je skoro po celou dobu filmu ovládán prostřednictvím čipu v krku, až po Doris Roberts, která je v roli babičky hodně neotřelá a velice vtipná. Ne, tohle prostě není obyčejný film, tohle je hodně vydařená komedie, kterou řadím mezi nadprůměrné filmy a kterou jsem si parádně užil. A z toho důvodu uděluji zasloužené čtyři hvězdy. ()

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Tuhle prkotinu jsem si pustil v totalní kocovině s tím, že si odpočnu u zábavné kravinky. Nicméně z návalu dementních dialogů a tak všeho dohromady, mě ještě víc rozbolela hlava a musel jsem si v půlce zdřímnout. Opravdu si myslím, že minimálně ty dialogy, co se tam vedly postavy museli urážet i pětiletý děti... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)
  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)

Reklama

Reklama