Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

juta 

všechny recenze uživatele

Příšerky z podkroví jsem si už po prvním vačingu docela oblíbil, přestože nevyniká po grafické stránce a pár dalších věcech. Rodinné filmy nejsou snad nikdy dokonalé, takže takové přešlapy beru jako samozřejmost. Nicméně vždy dobře pobaví, hlavně při ovládání postav, nebo u prastarého telefonu, který mladá generace neumí používat. ()

Tibb-Shäe 

všechny recenze uživatele

Pravdupovediac som dosť príjemne prekvapená! Čakala som totálnu blbosť a hoci story ozaj nestála za veľa, musím uznať, že to bola celkom slušná dávka zábavy a akcie na rodinnú fantasy. Robert Hoffman pod vplyvom zapnutého dialkového ovládača bol proste nezabudnuteľný - bitka s babičkou a záverečná scéna mi spôsobili záchvat smiechu. A príšerky boli zlaté. x) 65% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

První pravidlo válečníků je, že všichni protivníci mají slabinu. Jak koliv se mi to zdálo trapné, nakonec jsem to přežil. Je to průměrný snímek o invazujících bytostech malého vzrůstu, kteří přistanou na půdě jednoho domu, kam právě přijede několik příbuzných rodin trávit dovolenou. Dobrodružství může začít. Invaze je skoro hotová. Podaří se dětem tuto situaci zachránit ?Mimozemšťani jsou docela podaření, jen škoda, že závěrečné pasáže se odehrávají v polotmě. Kdo vydrží až do půlky titulků, uvidí ještě pár gagů. Bonus na dvd je docela pestrý, tak to tak nějak přežijte. Ve filmu hraje Ashley Tisdale ( Bethany ) a zazní tam i její song Switch http://www.youtube.com/watch?v=sOoK8BUWDeA Dále třeba uslyšíte Donnie Klang a jejich Dr. Love : http://www.youtube.com/watch?v=RVdy0QIqyI0 ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná rodinná oddychovka, pri ktorej sa nezasmejú len najmenší, pre ktorých je vlastne film ako stvorený, ale aj starší. Takýto film občas padne vhod, navyše je tu fajn humor, milé postavičky stvorené dobrými CGI. Sympatický herci, ktorý sa samozrejme moc nepretŕhajú. Dobré akčné scény. Samozrejme treba vypustiť všetko ostatné okolo toho, vypnúť mozog a oddychovať s popcornom v ruke. Ak sa to nepodarí, odpad je na mieste. Intelektuálom rozhodne nedoporučujem. 55% ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

„Zbožňuji pana Mazlíka.“ Veselá, bláznivá volovinka a obzvlášť, jako rozptýlení pro řachnutou holku, přímo super pobaveníčko(...bábina „jedlá“ zubní protéza, kung-fu chvaty). Mít tak ufounský ovladač na dospěláky, úžasný!! Ale, už z pohledu předvídavé samičky, radši ne. Ta pohroma, když by se takový přístroj dostal nápaditému dítěti do rukou…hrůza jen pomyslet. :-) Ricky rulezz! // „Podívej se na něj, vážně chceš, aby Ricky byl tvůj švára?! ...No, to né. Potom pročisti rodokmen!“ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)
  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)

Reklama

Reklama