Jeden z nejlepších světových cirkusů - Sluneční cirkus, představuje svou velkolepou show. Pohádkový příběh, jehož realizace se vzpírá fyzikálním zákonům, prokládaný fantastickou atmosférou. Dalo by se říci, že tato show patří k nejnákladnějším a nejkrásnějším na efekty z řady představení cirkusu. Přispěl k tomu určitě nápad s šikmou plošinou, která se v průběhu představení otáčí do různých stran a s ní také všichni účinkující. Uvidíme jak se písčitá poušť v okamžiku promění v divokou džungli. Příběh je rozdělen na 14 scén ve kterých není nouze o velkolepé kostýmy, skvělou hudbu, bojové umění a samozřejmě o dechberoucí akrobatické kousky. (Lasombra)
Vishnar
Konečně jsem měl možnost shlédnout první z Las Vegaských představení a ještě teď si nadávám, že jsem na to když jsem měl možnost nešel. Protože být přímo při live Ká, to musí být něco. Úžasné představení s otočným převracejícím se sklápějícím se jevištěm (sledovat na něm honičku je pastva pro oči). K tomu ještě výborná hudba, kterou považuju zatím za jednu z nejlepších od Cirque du soleil. K režii Davida Malleta se asi ani nemusím zmiňovat, to jméno už je samo o sobě pojem a na podobnou práci není nikoho lepšího.(23.8.2009)
ChArLeNe
Spoznala som čaro populárnych show vo Vegas od Cirque du Soleil. Akrobatické kúsky vyrážajúce dych, efekty ako z rozprávky a spolu s ohromujúcim soundtrackom tvoria nezabudnuteľný zážitok.(10.9.2011)
VooDoom
Kooza se mi líbila víc, ale nakonec dám taky pět hvězdiček, poslední boj mě přesvědčil, že si KÀ zaslouží plný počet hvězd.(10.4.2011)
cogi
Dochází mi slova, .. popravdě ani nevím, vlastně naopak .. nejde popsat slovy, jaký máte pocit, když sleduje Ka ... zpracování, hudba ... všechno na vás působí takovým dojdem, že vás to vtáhne do děje a nedokáže od obrazovky odlepit oči, jen hltáte každou sekundu a užíváte si geniální, úžásné, fantastické představení. ... a opravdu tleskám lidem, kteří vymýšleli prvky, hudbu, jeviště. Obzvlášt těm, kteří vymysleli kulisy a to jeviště ve vzduchu, které dokázali měnit podle potřeb ... otočná plocha dodala celé KA tu pohádkovou atmosféru(18.3.2011)
Pochtli
Bezkonkurenčně zatím nejlepší představení, na které jsem zíral s otevřenou pusou. Vidět tohle na živo musí být opravdový zážitek.(3.1.2011)
kishi_SO
asi technicky najnarocnejsie vystupenie (plosiny, kruhy, vsade same lana, kulisy). Ale tiez asi az prilis divadelne. Nadalej zostava mojim TOP-om Alegria. U KA mozem pochvalit nadherne kostymy a uzasne kulisy.(25.5.2011)
Burdock
Záznam na http://video.google.com/videoplay?docid=-6240442569075810618#(24.8.2010)
Související
- Cirque du Soleil: Kooza (video film) (2009)
- Cirque du Soleil: Delirium (2008)
- Cirque du Soleil: LoveSick (TV film) (2006)
- Cirque du soleil: Corteo (video film) (2006)
- Cirque du Soleil: Midnight Sun (TV film) (2004)
- Cirque du Soleil: La Nouba (video film) (2003)
- Cirque du Soleil: Solstrom (TV seriál) (2003)
- Cirque du Soleil: Varekai (TV film) (2003)
- Cirque du Soleil: Fire Within (TV seriál) (2002)
- Cirque du Soleil: La Magie Continue (2001)
- Cirque du Soleil: Alegria (TV film) (2001)
- Cirque du Soleil: Cesta člověka (2000)
- Cirque du Soleil: Dralion (video film) (2000)
- Cirque du Soleil: Quidam (video film) (1999)
- Cirque du Soleil: Inside La Nouba (video film) (1999)
- Cirque du Soleil: Saltimbanco (TV film) (1997)
- Cirque du Soleil - Baroque Odyssey (1994)
- Cirque du Soleil: We Reinvent the Circus (video film) (1992)
- Nouvelle expérience (TV film) (1991)