Reklama

Reklama

Splice

  • Česko Spletenec (více)
Trailer 2

Genetičtí inženýři Elsa a Clive tajně provedou experiment, jehož výsledkem je kříženec člověka a zvířete. Je to úžasné a podivně krásné stvoření, které by mohlo v moderní medicíně způsobit revoluci, pokud ovšem předtím nezničí lidstvo. Clive (Adrien Brody) a Elsa (Sarah Polleyová) se specializují na propojování DNA různých zvířecích druhů a vytvářejí tak fantastické nové hybridy. Nyní se chystají k experimentu, jehož výsledek by mohl způsobit revoluci ve vědě a medicíně, hodlají totiž propojit zvířecí a lidskou DNA. Farmaceutická společnost, která jejich výzkum financuje, jim však experiment zakáže. To ale zvídavé genetické inženýry nemůže zastavit, Clive a Elsa se přesunou do podzemí a kvůli své ctižádostivosti riskují kariéru. Výsledkem experimentu je Dren, úžasné a podivně krásné stvoření, které je neobvykle inteligentní a nečekaně fyzicky vyvinuté. Dren předčí jejich nejdivočejší sny. Ovšem jak roste a v abnormálně zrychleném tempu se učí, hrozí, že se její existence stane nejhorší noční můrou... (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

3* jsou uplne optimalni. Nejvetsi problem vsech uzivatelu tady, jak sem si vsiml bylo ze od zacatku ocekavali horor, kolikrat je to i muj problem, a to tenhle film nenabidl, a to vcetne toho konce. Ja mel to stesti ze jsem to sehnal a zkouknul az po dlouhy dobe, tudiz sem ani nevedel ze tam neco z hororu muze bejt.

Uživatel Partina smazal svůj příspěvek.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Celkem zajímavej filmek, tématika klonování a především pak morální dopad na zúčastněné tu dlouho nebyla, aspoň pokud jde o můj skromný rozhled. Zde navíc zbylo aji celkem dosti prostoru pro samotný "výtvor", zde tedy tvora jménem Dren. Nutno podotknout že jsem od Splice nic moc nečekal (o filmu jsem se dověděl čistě náhodou od kolegy v diskuzi) a ve finále sem ani nic extra nedostal, ale právě skrze onu nevšední tématiku a problematiku s ní spojenou film za podívání určitě stojí. Pokud jde o obsazení, pak herecké duo Brody - Polley jsou uspokojivý a i na Dren se po většinu projekce (tato bytost zde vystřídá hned několik rolí) celkem dobře divá. No a k nevšední tématice i celkem nevšední závěr jako bonus ;) Dávám za 3*...

Honzíno

Honzíno (hodnocení, recenze)

GigaPudding: Zřejmě ne.:) Tos mě dostala. Nicméně po těchto filmech mám dojem, že nás může jednou totálně odrovnat, když na to bude látka a nerad bych si o něm zkazil mínění.:)

Honzíno

Honzíno (hodnocení, recenze)

A co na to Jan Tleskač? Má cenu na to koukat, když jsem obdivovatel Kostky a Cypheru? Abych si o Natalim nepokazil mínění.. co myslíte?

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

troška uletené, čo sa tam všetko dialo, ale odôvodniteľné... 2*

6Bor6gia6

6Bor6gia6 (hodnocení, recenze)

Úchyláreň najhrubšieho zrna. Zo začiatku ...dajme tomu.... ale posledná pol hodina...blueehh. Fakt-Nepozerajte  to, lebo vám to pokazí v lepšom prípade len večer(ak to pozeráte až večer), inak je to tak hrozné, že nad tým budete dumať aj celý deň. A to som si myslela, že ak je tam Brody, tak to taký hnus nebude...mýlila som sa. Pustím si radšej Rapunzel.

Honzíno

Honzíno (hodnocení, recenze)

Tak vaše diskuzní příspěvky mě mírně odradily, ale stejně se podívám, Natali mě Kostkou dostal a od té doby vyloženě nezklamal.

Nekro Snake

Nekro Snake (hodnocení, recenze)

Úvodní obrázek vypadal slibně, čekal jsem něco ve stylu Alien, tak sem na nic nečekal a kouknul se na to... poučení pro příště: aspoň si o tom něco přečíst. Bohužel to nebyl ani slabý odvar hororu na který sem se těšil. Možná se režisér pokoušel o něco nového, ale sebral tomu naprosto ducha a člověk se díky tomu namísto slibného hororu dívá na nekonečné rodinné drama O dvou vědcéch a potvoře. Naprosté sklamání...

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Nemůžu říct že by mě to nějak nadchlo... ale je škoda že Splice vydělalo tak málo peněz, že se dříve oznámeného Neuromancera s Nataliho režijí asi hned tak nedočkáme. Od něj bych se na něj podíval opravdu s chutí.

Honzíno

Honzíno (hodnocení, recenze)

Tak jak to s tim Splice a ČR vlastně vypadá? V Čechách a v kině se Nataliho opět asi nedočkám a budu ho muset opět splašit někde na netu..

Rusty-DC

Rusty-DC (hodnocení, recenze)

Čakal som od toho viac, hlavne keď je to zaradené do sci-fi / horor , podľa mňa je tento film jedna veľká nechutnosť, dávam iba dve *

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

52% To je hodnocení i z mojí strany. Z traileru sem si myslel že to bude daleko lepší a výslede je dost slabý a je to škoda.

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Proboha co to bylo za blbost ? Thriller ani horor - ani náhodou. Nějaké jakože sci-fi kde se řeší milostné dramata. Prestižní vědci jsou zde zobrazeni jako by si odskočili z modního butiku a genetické vývojové fantasmagorie dělají v kumbále.

MAJkLSON

MAJkLSON (hodnocení, recenze)

Souhlas se Zeckem, cekal sem podle traileru, ze se budu bat, ze tam bude akce, vrazdy, strach z nepoznaneho a tak. Ale dostal jsem nudu a to celkem slusnou. Pro me teda poradne zklamani:(

Kesiak

Kesiak (hodnocení, recenze)

Tento film ma dostal ! Nehovorím, že si nezaslúži priemerné hodnotenia, ale vôbec som nebol sklamaný - iba ak z konca. Inak ma absolútne nenudil a pohltil ma mimoriadne. Takže je to vec vkusu a očakávaní... a Natali to zvláda, videl som takmer všetko od neho a je v ňom veľký potenciál, len tie scenáre treba vykresať..

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

TasteLess: Co konkrétně tě na tom tak dostalo? SPOILER Pokud bereš jako ujetost to, že si tam zašoustá vědec s mutantem, tak je to dost slabý. Tomu filmu chyběla šťáva a hlavně kvalitní scénář. Prostě se řeklo, že se udělá film o uměle vytvořeném mutantovi a to další se vycucalo z prstu. Já se s touto podobou filmu nesmířím, protože bylo slibováno něco uplně jiného, než jsem ve výsledku dostal. Tohle je manželské drama, rozdíl je ten, že nesekunduje zlobivé dítě, ale celkem hodný mutant.

TasteLess

TasteLess (hodnocení, recenze)

vynikající sci-fi a další extrémně podhodnocenej film tady, takový béčko, ale s áčkovým vizuálem a snahou o nějakej ten přesah :)) navíc se správnou dávkou ujetosti, dost mi to připomělo ranou tvorbu Cronenberga. Každopádně Vincenzo má sakra talent, sem zvědavej jak se popere s Neuromancerem což je o dost náročnější matroš.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

J*A*S*M: Zvuk je trochu horší, ale abys zhlédnul tuhle sra*čku, která zrovna tebe nebude vůbec bavit, to stačí ;-D. Jinak, film je naprostá nuda, kdyby z toho alespoň udělali perverzní dvouhodinovou šoustačku mutanta s trojkama, ale i ty kozy tomu udělali malé. Jinak ani pokračování za 4 miliardy by z tohodle mutanta neudělalo strašidelné monstrum. Stejné očekávání a následné zklamání, jako z Legie.

AdfMIGA

AdfMIGA (hodnocení, recenze)

No parádní filmek :) Dovedu si živě představit druhý díl kde by se to postupně dostalo na celou planetu a třetí díl final batle s výmazem lidstva. Nemá někdo bokem 200 milionů? :)

 (hodnocení, recenze)

todle se nepovedlo ..davavam jednu hvezdicku za zajimavej uvod jak to stvorujou, horor to neni uz vubec. zklamani jak hroom

Astonisha

Astonisha (hodnocení, recenze)

neviem čo na to mám povedať ale slovo "UCHYLÁRNA" je dosť výstižné!!!!

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

Máme venku R5 ...prej ale s cam zvukem, tak uvidíme, jestli to bude snesitelný ...

Veronss

Veronss (hodnocení, recenze)

jednim slovem nuda.. filmu naprosto chybi akce.. a zeby horor? mozna poslednich 10 minut.. velke zklamani

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Taky mě to hodně láká, proklínám se, že jsem si pouštěl trailery, z těch jsem vykoukal až moc. Pro mě je opravdu nebezpečné koukat i na jediný trailer k filmu.

KiJi

KiJi (hodnocení, recenze)

Trailer nadchl, něco málo prozradil, o co půjde, což není zas tak velká příběhová novinka, herecky je to zajímavé, docela mě to láká.

Stranger170

Stranger170 (hodnocení, recenze)

Brody je fajn.. Sedí mi zde více určitě než v Predators ;) ... Vypadá to dobře

NGP

NGP (hodnocení, recenze)

Podle traileru to vypadá zajimavě, sleduji diskuzi.

astarik

astarik (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá hódně zajímavě - řekl bych že to bude ten typ filmu, kde půlka lidí v kině bude furt odvracet pohled od plátna a ta druhá zase neodtrhne zrak vůbec. Jen aby z toho nakonec nebyla jen agitka o (ne)morálnosti klonování...

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Njn asi to bude fake :-( ale kdyby to náhodou někdo stáhl a byl to tenhle film tak dejte vědět protože já z ů nestahuju ;-)

Kesiak

Kesiak (hodnocení, recenze)

Kocka aj Cypher majú svojskú a klaustrofobicko-paranoidnú atmosféru a vedia zaujať, preto si myslím, že tieto filmy jednoznačne trpeli kvôli (nevyváženému) scenáru. Od režiséra čakám v nejakom budúcom filme (hádam už v tomto) vystupňovanie jeho zručností v spracovaní naozaj kvalitného scenára.

Související novinky

Neuromancer má lepšího režiséra

Neuromancer má lepšího režiséra

10.05.2010

„Bible kyberpunku“ z pera Williama Gibsona se už pěkných pár let chystá na plátna kin. Když bylo ohlášeno, že ji bude režírovat Joseph Khan (tvůrce šílenosti Torque – Ohnivá kola) a hlavní roli si… (více)

Reklama

Reklama