Babar (TV seriál)
Animovaný / Rodinný / Komedie / Drama
Kanada / Francie, 1989, 26x20 min
Milan KymličkaHrají:
Gordon Pinsent, Chris Wiggins, Bobby BeckenObsah
Malé slůně Babar prožívá spolu se svými kamarády, které si získal svojí odvahou a chytrostí, plno napínavých a patřičně nebezpečných dobrodružství. (oficiální text distributora)
AngelAngie
Intro zde: http://www.youtube.com/watch?v=mMtO_oWdnu8(4.9.2008)
Divočák
Další krásná vzpomínka na mládí strávená u ORF1. Kam se na to naše novácké pořady hrabou.(19.2.2007)
viperblade
Jelikož to jde po té cipovině s názvem "Elmo" tak to na mě působí jako svěží vánek uprostřed smetiště...(31.10.2008)
NinadeL
Milovaný seriál mého pozdního dětství. Mezi pořady pro menší děti to vždycky působilo tak dospěle a seriózně ;) Akorát ta Dáda mi nikdy neodepsala... Aktuálně je na DVD dostupný film.(29.9.2009)
WANDRWALL
Pro mě odporné. Vždy to přepínám jako desítky podobných ptákovin.***(3.12.2010)(3.12.2010)
tere.z
Dodnes si vzpomínám, jak jsem si v hračkářství vymrčela plyšáka Babara. A to mi rodiče chtěli koupit festovní nafukovací člun...(27.1.2011)
Terva
http://www.youtube.com/watch?v=7xIGgCH9kPM&feature=related Ochutnávka zde. Mě to nesedlo.(27.5.2012)
Zdeňka
Jako milovnice a sběratelka slonů to musí být všem úplně jasné.(12.3.2008)
themic
Na to sem koukal, když mi bylo sedm. Dobrá pohádka.(19.11.2007)
Sten-li
Tuhle pohádku jsem měl rád. Sloní svět byl sympatický. Vzpomínám si, že se tam jedna postava jmenovala Pompadur:-)(2.3.2010)
DinoRaptor
Další ze seriálů na kterých jsem vyrůstal. Dnes už si ho jen matně vybavuju ale tenkrát se mi strašně moc líbil.(11.11.2010)
Oogi
Nostalgický animák.(25.4.2011)
melloun
Jednou jsem měl takhle pojmenovaného plyšového slona.(26.1.2009)
MartyMcFly89
Rád jsem na to koukal dříve. Dnes už samozřejmě ne, nemá mi to co dát. Ale má tříletá sestra se na to dívá ráda. Řekl bych, že je to vhodný seriál pro děti.(29.11.2008)
Renie42
Skvělý seriál, ráda jsem se na něj koukala jako malá. Kdyby ho opět dávali, tak se na něj podívám.(12.8.2009)
Tico
Velmi dobře si pamatuji z dětství, mám pořád dokonce některé díly uchované.(19.11.2007)
Související
- Babar král slonů (1999)
- Babar hrdinou (1989)
- Babar a Vánoce (TV film) (1986)