Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jim David (Christian Bale), ex-mariňák se po letech v akci vrací na ředitelství losangeleské policie, kde mu nabízejí práci související s infiltrací podsvětí. Bohužel se jím však nechá pohltit a musí sebrat veškeré své síly k návratu ze šikmé plochy. Drsný časy jsou výletem do špinavých losangeleských ulic, království drog, děvek a lidské havěti. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

fimler

fimler (hodnocení, recenze)

Ten popis u filmu doslova nesedí, chápu po zhlédnutí co autor toho obsahu chtěl říct, ale je to dost nešikovně napsané a ve skutečnosti ten obsah popisuje úplně něco jiného...

Tigran

Tigran (hodnocení, recenze)

Shait

Bale je i můj oblíbenej herec a tady se mi jeho výkon hodně líbil :) Akorát nějak nechápu, proč jsou Hars Times hodnoceny méně než např. taky Ayerova Patrola, která je podlemě přeceňovaná.

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

tak tenhle film se mi vubec nelibil... christian bale je muj hodne oblibenej herec a tohle mi prijde jako jeho nejhorsi film...

na příspěvěk reagoval Tigran

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

Fakt neprijemny film.. a ktomu dokonca poznam osobne ludi aky bol Bale vo filme bohuzial :(

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Film bol v pohode, len nechápem čo má spoločné ten "oficiálny text distrubútora", jtorý je tu uvedený pri tomto filme, pretože je z toho pravda iba tak tretina... ten film je úplne o niečom inom ako sa tu píše. Halooo!

Borwill

Borwill (hodnocení, recenze)

Všimli ste si že keď bratia vstupujú do baru kde neskôr prepichnú hrdlo kupcovi zbrane(pasakovi) . Tak vystupujú z auta a jeden osloví druhého a v pozadí je kamion a väčšie autá. Keď odpovedá tak tie auta sú už úplné né. A keď ich zastaví policajná kontrola, z okna vidno vždy iné pozadie (keď auto stoji). A veľa krát aj tieň kamery. Zlá réžia.

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Bale je asi pan herec, když už jsem hlavního hrdinu bytostně nesnášel po deseti minutách filmu, ale popravdě nechápu proč někdo adoruje filmy tohoto typu o dvojici kreténů. Škoda na ně slov.

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

ducki: A to je ešte nič, skus si pozrieť film Machinist, až to bude šokujuce, nielenže bezpochybne skvele zahraté, ale aj na úkor svojho zdravia

ducki

ducki (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, ale ten film mě dost šokoval.Od Balea sem takový výkon nečekal a skvělá syrová atmosféra... no skvěle strávený čas při tomto filmu.

s.h.a.r.p.

s.h.a.r.p. (hodnocení, recenze)

takovej poctivej chlapskej film ... Baleovi proste podobny role sedej jako usity...

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

na odpocinok po obede az moc. velmi dobry snimok. odporucam..sranda dialogy a prihody / drsne zapletky. skvele.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

film je v pohode, ale co mi nejde z hlavy je Baleov vykon... kvoli nemu ma to laka este raz. ...tak tesim na dalsieho batmana!!!

3DD!3

3DD!3 (hodnocení, recenze)

Po prvních trailerech musím říct, že jsem na Harsh Times hodně zvědavý.

Související novinky

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Bennett opět vypustí trochu páry

Bennett opět vypustí trochu páry

18.06.2011

Než se na plátna vrátí sám velký Arnold (pokud k tomu vůbec někdy dojde), zřejmě se dočkáme několika remaků jeho slavných kousků. Předělaný Barbar Conan je za rohem, natáčení nového Total Recallu… (více)

Zmodernizované Komando?

Zmodernizované Komando?

20.08.2010

Jeden remake, téměř doslovný, už existuje – ruský Den D. Několik nepřímých bychom také našli – mezi filmy s více či méně podobnými zápletkami by nechyběly 96 hodin či Expendables. O oficiální… (více)

Reklama

Reklama