Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jim David (Christian Bale), ex-mariňák se po letech v akci vrací na ředitelství losangeleské policie, kde mu nabízejí práci související s infiltrací podsvětí. Bohužel se jím však nechá pohltit a musí sebrat veškeré své síly k návratu ze šikmé plochy. Drsný časy jsou výletem do špinavých losangeleských ulic, království drog, děvek a lidské havěti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (534)

Morien 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu mám hodně podobný dojem jako z jiného Christianova "schízáku" - a to samozřejmě z Mechanika. Co mi přijde podobné je nejen jako obvykle výtečný hlavní představitel, ale tak celkově celá zápletka a ladění - jakési potyčky s minulostí, absence rozumného děje a šokantní pointa v závěru. Drsný časy jsou mojí romantické duši ale přece jen méně sympatické než anorektický nespavý kolega. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tradiční oslovení „Hey Bro“ či „Homie“, dívka Letty, nesčetné variace slova fuck, král škatulkových rolí Noel Gugliemi a autor D.Ayer - tady končí veškerá spojitost s Training Day. Hrubé, nenažehlené a velmi uvěřitelné Harsh Times jsou spíše psychologickým dramatem popisujícím neodvratnou destrukci přátelství dvou malých rybek zavřených v akváriu chlastu, trávy a zlodějíčského zevlování, upnutých přes zdánlivou suverenitu k jediné jistotě v podobě manželské či vojenské autority. Veškerou pozornost na sebe strhává asociální, válečnými traumaty poznamenaný Jim v podání Balea, jehož výkon zde vyzdvihovat by bylo nošením hispánských gangsterů do vazební věznice. „I'm a soldier of the apocalypse, man!“ ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Americké psycho 2: Drsný časy Patricka Batemana. Aneb Patrick Bateman zase řádí:) Fenomenální Christian Bale a rovněž skvělý jeho nejlepší kámoš Freddy Rodríguez. Oba dva se vydávají na zběsilou jízdu, o níž ani v nejmenším nemohou tušit, jak šíleně skončí. Jimu Daviesovi dala válka pořádně zabrat a tak se nelze divit, že se změnil v často agresivního a neklidného člověka, jemuž se stále vracejí kruté vzpomínky, které mají tendenci se objevovavt zrovna ve chvíli, kdy před ním stojí týpek, jehož by radši neměl odprásknout. Christian Bale dokáže již od Amerického psycha ve svých "psycho" stavech nahodit jeden z těch nejlepších "maniac" výrazů současné herecké generace:) Pohled do jeho prázdných, šílených očí, za nimiž vidíte, jak se to v něm všechno pere a trhá ho to, je nezapomenutelný a znekliďnující. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Christian Bale nám předvedl další psychopata, u kterýho nikdy nevíte jak se zachová a jestli vás náhodou nezastřelí. A je opět famózní a vyzdvíhuje tento film o hvězdu výš. Freddy Rodriguez se sice taky snaží a Eva Longoria je stejně sexy jako vždycky, ale na Bale prostě nemá nikdo. Už začínám mít strach jestli ten Bale ty psichopaty fakt hraje, nebo jestli jim náhodou také není ;-) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Christian Bale patří podle mě v jednu z největších hvězd budoucnosti. Bohudík nebo bohužel si vybírá hodně projektů, prakticky se nezastavuje a neustále něco natáčí. Harsh Times jsou filmem jednoho muže, kterého se snaží scénárista, co nejlíp vystihnout, popsat jeho charakter a divákovi ukázat všechny jeho stránky. Ostatní postavy jsou jednoduché a skoro až ploché. Krásná Eva Longoria potěší, ale nic víc. Bale na sebe strhne všechny pohledy a většinu času si budete říkat, že je to muž dvou tváří, ale čím méně času bude chybět do konce bude vám stále více docházet jeho pravé já. Nemohu dát víc než 3* za to, jak pohrdám hlavní postavou, která je vytvořena velmi hezky, ale vymkla se autorům z rukou. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (26)

  • Chatrč, v ktorej Marta (Tammy Trull) žila, bola skutočná, nie postavená pre filmovanie. Nachádza sa kúsok od pobrežného mesta Ensenada. (Real Tom Hardy)
  • Film byl natočen za 24 dní. (Othello)

Související novinky

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Bennett opět vypustí trochu páry

Bennett opět vypustí trochu páry

18.06.2011

Než se na plátna vrátí sám velký Arnold (pokud k tomu vůbec někdy dojde), zřejmě se dočkáme několika remaků jeho slavných kousků. Předělaný Barbar Conan je za rohem, natáčení nového Total Recallu… (více)

Zmodernizované Komando?

Zmodernizované Komando?

20.08.2010

Jeden remake, téměř doslovný, už existuje – ruský Den D. Několik nepřímých bychom také našli – mezi filmy s více či méně podobnými zápletkami by nechyběly 96 hodin či Expendables. O oficiální… (více)

Reklama

Reklama