Reklama

Reklama

Pepek námořník

  • Kanada Popeye's Voyage: The Quest for Pappy (více)

Obsahy(1)

Pepkovi se zdá sen, že jeho táta je v nebezpečí. Rozhodne se tedy, že ho musí najít a zachránit. Podle snu by ho ale měl hledat v Tajuplném moři, kde, jak známo, číhá spousta nebezpečí a hlavně mocná čarodějnice. Pepek se ale jen tak nezalekne a vyjede na moře. Jenomže s ním i jeho přítelkyně Oliva, která nechce zůstat doma. A tak Pepek nebude muset řešit jen nástrahy zlé čarodějnice, ale i Olivinu mořskou nemoc. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

otík 

všechny recenze uživatele

Jsem ochoten akceptovat, že Pepek přešel z klasického kresleného formátu v příšernou digitální trapnost. Ale to, že postavy často říkají "sakra" a věčně nadávají, to mě fakt vadí. Je to hrozně uřvané, dabing není příliš podařený a vzhledem k hroznému příběhu tady vlastně není o co stát. Bohužel moje malé děti to docela baští, takže to občas musím přežít. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Hlavním kritériem je pro i v tomto případě kvalita dodržení standardů, které si kdysi stanovil autor seriálu. V oddechové férii, jejíž ambice se vždy držely při zemi, nově použité současné možnosti znamenají oživení a posun. Chápu ale i ty, kteří tento pohled odmítají sdílet. Právě v tom totiž spornost kvality a přínosnosti těchto oddechovek spočívá. ()

Reklama

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Já mám takové podezření, že autoři tohoto CGI filmu se museli před tvořením opít. To prostě s tou animaci nemyslí vážně. A nejenom, že z ručně animovaného filmu udělali CGI animák. Ono je to levný animák! V případě Asterixe a Sídliště bohů mi to tolik nevadilo. Vadilo, ale ne až tak. Upřímě, i kdyby autoři použili námět z tohoto filmu, a dali ho do ručně animovaného Pepka, tak ani tak by to nebylo žádné terno. Takže nemůžu dát nic jiného, než 1*. Ta 1* je za námět, který byl zneužit pro takto pitomě udělaný film. ()

AxusNalim 

všechny recenze uživatele

Hodnotím původní znění. Český dabing na DVD je hrůza a děs - do dneška nedokázal nikdo pořádně napodobit Pepkův hlas ani jeho "gramatyku." Čtyřiceti korun za disk nelituju, i když... Postavy sice vypadají jako v klasických černobílých epizodách z 30. let, ale myslím, že by se víc než 3D animace hodila k Pepkovi počítačová 2D, když už ne klasická. A hlavně mi chybělo, že se s Blutem skoro neperou, jsou z nich téměř nejlepší kámoši. Pepek maximálně zmlátí pár zubatých rybiček. Prostě dneska je už v "rodinné zábavě" násilí zakázáno. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Pepek námořník byl vždy především důmyslnou reklamou na špenát. V dětství jsem se zelenými listy i rozměklou kaší ládoval v očekávání nebývalého nárůstu síly a odvahy bájných reků. Po kvalitním olivovém oleji, byť je to na území Českého státu detektivní jednoaktovka, se mohu utlouci. Pepek je určený malým dětem, ostatní musí odpustit trochu potřebné naivity. O Vánocích se plní přání, i když se musí podstoupit dobrodružná křižácká cesta proti zlovolné nadpozemské bytosti. Jsou tu snad všichni: Pepek, jeho dlouhoruká a povlávající družka Olive Oyl, jejich zvědavý synek Swee Pea, Pepkův soudruh a žárlivý kormidelník Bluto i otesánek Wimpy. Přidal se Pepkův ztracený otec, jednooký námořník, a ctižádostivá mořská čarodějnice. Dobro bojuje se zlem, houpeme se na vlnách Tajuplného moře a dostane se i na bohatou hostinu a v soudržnosti slavíme veselé vánoční svátky. Děti by měli být spokojeni, ostatní rozhořčení nechť si trhnou nohou! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama