Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (378)

golfista 

všechny recenze uživatele

Vzít si na paškál takové skvosty jako Uprchlík, Obvyklí podezřelí, Titanic a další, to mohlo dopadnout podstatně hůř. Tímhle filmem jsem se ale fakt dobře pobavil. Zvlášť Richard Crenna si "Tommy Lee Jonese" vystřihl s chutí :) ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Parodie s rukopisem Leslieho Nielsena nemám příliš v lásce. O to milejší pro mne bylo zjištění, že Utopenec se docela povedl a že se u něj poměrně obstojně bavím. Asi to bude tím, že filmy jako Uprchlík nebo Obvyklí podezřelí zbožňuju a ještě nikdo se je neodvážil tolik parodovat. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Parodie převážně na uprchlíka, která má pár dost dobrých momentů (vykolejený vlak; bez-ruký-bez-nohý-bez-oký muž; variace na centrálu FBI z M:I; ...). Po dlouhé době zase jeden Nielsenův docela povedený film. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

PŘI DVOU VĚCECH MĚ ZAMRAZÍ. KDYŽ SPATŘÍM TAKLHE VELKÝ NANUK A POMYŠLENÍ NA RYANA HARRISONA. Pat Proft opravdu dokazuje, že se u tria ZAZ opravdu hodně a dobře učil. Shodné scény s jazykem a uchem z filmu Mafiosso! to jen dokazují... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mnoho parodovaných odkazů na "slavné flmy" udělat humorně je taky umění. Leslie Nielsen tento žánr zvládá velmi dobře. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Chvílemi k popukání, chvílemi spíše snůška trapností, v celkovém součtu ale stále ještě nadprůměrná parodie s (kým jiým, že?) Leslie Nielsenem v hlavní roli. Parodování Uprchlíka je ze začátku dobré, pak začíná trošku skřípat, ale doplňují je relativně vhodně vybrané zesměšňované scény z jiných filmů. Bavit se bude samozřejmě hlavně divák, jenž parodované filmy viděl. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Není to Bláznivá střela, ale přesto ... Jsou tu k vidění velmi podobné vtípky a jedna narážka na jiný film střídá druhou. Chvílemi je tohle tempo možná až moc velká a divák nestíhá vstřebat naprosto vše a film tak padá do trochu "trapnějších" poloh. Přesto se Leslie Nielsen nenechá zahanbit a předvádí jeden ze svých posledních lepších výkonů. Především však Richard Crenna a jeho "šerif" z Uprchlíka a Šerifů) je naprosto dokonalý a Tommy Lee Jones se mohl obávat o své místo v případném pokračování. Příběhově je to vcelku jednoduché, ale tvůrci se pokouší vše zamotávat šílenými dialogy, které někdy nevyvolávají zrovna úsměv. Poslední výstřel "starých dobrých" parodií. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

O komediich s Leslie Nilsenem si recenzenti mysli vetsinou jen to nejhorsi, ale stejne jako v pripade filmu Mafiosso! musim rici, ze jsem se opravdu vyborne bavil. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Asi poslední dobrý film s Leslie Nielsenem. Najde se tu sice pár trapných fórů, ale vzhledem k celkovému množství vtipů je to zanedbatelné - většina vtipů je opravdu docela vtipných. Richard Crenna je výborný, nejvíc mě pobavila Pobřežní hlídka. Velmi slušná byla hudba Billa Contiho. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Na Bláznivé střely to nemá, dost vtipů je trapných, ale jednou za čas se objeví naprosto totální okamžiky ( Pobřežní hlídka, vlak, parodie na Na sever severozápadní linkou, reklama na Mentos atd.). ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ona v tom ide s ním. Neviem prečo.“ – „Prečo?“ – „To neviem." Jedna z tých lepších Nielsenových paródií. Sústredená réžia, dobrí herci v podporných úlohách (rambovský Richard Crenna ako Tommy Lee Jones), scenár s hlavou a pätou, originálne vtipy (dozorca pre nepočujúcich) a vtipné dialógy („Váš pes má čudnú papuľku.“ – „To je zadok.“). Ani hlúpe počítačové triky (ryba, autobus) to nepokazia. Ale rozhodne to nie je žiadna nadpriemerná paródia. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

"Tento film byl natočen namotivy skutečných událostí, které se staly v jiných filmech." Místy vtipnější než všechny tři Bláznivé střely dohromady. Ale jen místy. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Zlatá éra parodií uplynula již ve chvíli, kdy řekli poslední klap u Bláznivé střely. Ale tohle se dá oproti pozdějším filmům ještě zařadit mezi ty lepší, i když stylem humoru se to mělo jmenovat spíš Uprdlík. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná parodie, která se ale zdaleka nevyrovná Žhavým výstřelům či Bláznivé střele. Některé scény jsou velmi povedené jiné se příliš nepovedly. Leslie Nielsen se doslova pro tenhle žánr narodil. Moc se mi líbil Richard Crenna v roli detektiva :). Klasická oddychovka na dlouhá odpoledne....... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud nadpozemsky vyvinutí záchranáři odmítají vstoupit do studené vody, vlaky lišácky nahánějí nevinné odsouzené po lese, vyšetřovatelé staví statistiku nad instinkt, obě osudové krásky jsou svůdnější než druhá odmocnina věku hlavního hrdiny a počet parodovaných snímků se limitně blíží k nekonečnu, tak já jsem naprosto spokojen a proto nehodlám zveřejňovat nemalé množství mých nepodstatných výtek. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Vaše lži jsou jako banány. Přicházejí ve velkých žlutých trsech...... Jedna z posledných obstojných Leslieho komédií. Úroveň Bláznivých striel pravdaže ani zďaleka nedosahuje, ale zasmiať sa na tom miestami dá. ()

Reklama

Reklama