Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen v jedné ze svých typických rolí: V nevázané parodii se skvěle načasovanými gagy, z nichž některé jsou vpravdě geniální - bohužel se to nedá říct o všech, pár těch trapných se tady taky najde. Nicméně kdyby si tohle svěží dílko obléklo pečlivěji vypracovaný kabátek, byly by to jednoznačně 4*. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Místy vtipné, místy výsostně trapné. Teď jde pouze o to, kterých míst tu bylo více. Dle mého soudu tento mini souboj drtivou porážkou soupeře vyhrály bohužel ty pasáže trapné. Pár vtípků ovšem skutečně vyšlo a slušně mě pobavilo. Film má slušné tempo a celkem rychle dospěje ke svému konci. Možná na tom má svoji výraznou zásluhu ta 82 minutová stopáž. Dávám 2* jedna za hlavního vyšetřovatele a druhá menší za Leslie Nielsena. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Parodie s Leslie Nielsenem se dají buď milovat nebo nenávidět. Já je mám moc rád a musím přiznat, že Utopenec je jedna z těch hodně zdařilých. Ať už je to parodie Uprchlíka, Mission: Impossible nebo kupu dalších filmů, vždy je to úsměvné a milé, vůbec trapné. Zde si Leslie osmdesátku určitě zaslouží. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jedna z lepších paródií, čo som videl. Leslie Nielsen naozaj vie zahrať tieto role a naozaj sa na to hodí. Do takejto paródie sa hodí naozaj asi len Leslie Nielsen, bez neho by to bol pre mňa skoro prepadák, preto pre tých čo majú radi jeho humorné scénky, je tento film nutnosť a aj po rokoch sa neopozerá a dá sa na neho s istou dávkou nostalgie pozrieť. Pamätám si z detstva, že sa mi vo filme strašne páčila Kelly LeBrock. Je tu fakt sexy. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Fóry v Utopencovi oscilují mezi trapnými a stokrát viděnými (kopanec mezi nohy, třetí ruka) a zlatým fondem tohoto žánru (lokomotiva, rybářský obchod). Spíše nadprůměrné jsou zde hlášky, například: ,,Promiň, musela jsem tě zastřelit, jinak by tě zabili!" Nielsen v roce 1998 ještě nepatřil do starého železa... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Leslie Nielsen přiznal, že to bylo jedno z nejzábavnějších natáčení, které kdy zažil. (Beckett51)
  • Tvůrci umístili pár gagů i do závěrečných titulků. Můžete si tam tak například přečíst Lottery Numbers (čísla ve sportce), Menu of the Day (jídlo dne), "Interns We Had Sex With" (asistentky, se kterými jsme spali), "Things That Were Stolen" (věci, které byly ukradeny), "People In Crew Who Smuggled Cuban Cigars Out Of Canada" (lidé ze štábu, kteří pašovali z Kanady kubánské doutníky) nebo "People Nobody Cares About" (lidé, na kterých nikomu nezáleží), kde jsou titulky záměrně urychleny. Celé titulky končí hláškou "Movie's Done". (becki_tu)
  • Pokud si zpomalíte v závěrečných titulcích ony "osoby, na kterých nikomu nezáleží", zjistíte, že mezi nimi figurují lidé z titulků normálních, mimo jiné i režisér a scénárista Pat Proft. (Robbi)

Reklama

Reklama