Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti (TV film)

Revenge of the Nerds IV: Nerds in Love

Pomsta šprtov: Zamilovaní šprti

Komedie / Romantický

USA, 1994, 88 min

Steve Zacharias

• Dragoni

Lepší než trojka, ale jen o trochu díky hláškám a původního hereckého obsazení.(8.9.2009)

• mysiak

Niekedy sa oplatí skončiť, keď už trojka bola zlá, ale oni si nedali povedať a natočili hrôzostrašnú štvorku..stále tu hrajú tí istí herci, čo nie je na škodu, ale film je hrôzou, ktorú môžem prirovnať k najhumusnejším céčkovým americkým komédiám...(17.9.2008)

• korbitch22

Všechny lidi a kteří se podílely na výrobě týhle sračky bych poslal do gulagu.(23.5.2007)

• 5150

Nejslabší díl série. Herecké obsazení sice zůstalo zachováno a dokonce se v mini roličkách vrátí několik známých tváří prvních dvou dílů, nicméně scénář je fakt špatný. Šprti si dokonce nechávají říkat "cvoci", což mluví samo za sebe.. Za zmínku stojí snad jen několik vydařených hlášek.(9.7.2007)

Mnohem lepší díl než trojka, ale na první dva díly zdaleka nemá. A co nepochopim proč v tomhle díle nahradili v dabingu slovo šprt slovem cvok ? (když slovo šprt je i v názvu filmu a první tři díly se normálně používalo).(26.5.2007)

• RetroMan

Čtvrtý díl mých oblíbených šprtů neměl podle mého názoru ani vzniknout. Nejlepší byla určitě jednička. Po ní se mi nejvíc líbila trojka. Dvojka byla slabší, nejvíc to pokazil ten tank na konci. O čtyřce bych ani nemluvil, myslím, že jsem se ani nezasmál, i když pokusy o vtipy zde byly.(25.2.2012)

• Mol

První dva díly stály za to, ale tohle už je upe někde jinde.. hodně to snižuje taky otřesný dabing. ble(15.3.2007)

Vo chlup lepší než trojka. Ale největší sranda byla, jak ve slovenském dabingu říkají Boogerovi "Šušeň" :-D(13.2.2009)

• Prubner

Ze šprtů se během čtyř dílů dílu stali nesympatičtí idioti, takže divák musí zákonitě fandit záporným postavám. A to není dobře. Vtip chybí, převažuje trapnost.(8.1.2009)

• goiu

už fakt totální sračka(28.1.2010)