Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 17-ti lety si ve studentských dobách zašpásovali s krásnou Colette a pak se vydali každý po svém. Zbyla jim jen hezká vzpomínka, ale možná i problematický teeneger Scott, který se právě vydal kamsi do světa na zkušenou. Protože si nešťastná matka Colette neví rady, osloví oba potencionální otce o pomoc. A všechny to stojí dost práce a přemlouvání, než je všechno tak, jak má být... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie, která je remakem francouzského filmu, toho chce říct strašně moc, chce vytáhnout diváky na různá místa, ale to, co se děje, prostě není tak zajímavé, jak by si člověk přál. Billy Crystal a Robin Williams jsou asi dobrý tým, ale tady jejich humor prostě nefungoval. Jejich postavy pro mě nebyly zábavné, i když byly stejně tím nejzábavnějším v celém filmu. To je samo o sobě dost smutné. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Nudný a křečovitý americký remake francouzské komedie. Jen další z řady všech těch předělávek, k jejichž popisu stačí první věta mého komentáře. Možná by to nebyla až taková katastrofa, ale to by nesměli být na světě chlapíci jménem Pierre Richard, Gerrard Depardieu a Francis Veber. Ti tři totiž natočili ten samý film, jen dřív, líp a vtipněji ()

Reklama

Anthony 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato má ten film víc jak na jednu hvězdičku. To bych ovšem nesměl vidět úžasný francouzský originál Otec a otec s výbornými Dépardieuem a Richardem - film, který miluju a tenhle americký remake mu nesahá ani po kotníky - spíše mě dost štval - nejvíc snad ty trapné exhibice mého oblíbeného Robina Williamse (snad jeho nejhorší výkon). ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Američani na to šli jako vždycky, když dělají evropské remaky: vzali film, učesali ho, oholili, odchlupili, vypálili mu bradavice, vykastrovali ho, amputovali mu všechno, co trochu někam trčelo včetně nejzajímavějších momentů, pak ho posypali růžovým cukrem, naparfémovali, ovinuli mašlemi a kdo má na to koukat. Tímto způsobem naprosto zničili Brutální Nikitu, ale třebas i Tři muže a nemluvně a taky francouzskou předlohu tohoto filmu. Kdo jim to už konečně zakáže? ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Reitman sa v tomto prípade príliš nepretrhol... Jednak sa stáva pravidlom, že americké prerábky francúzskych klasík končia veľmi zle. V tomto konkrétnom prípade ani hlavný motív príliš nepasuje do amerických končín a na rozdiel od Depardie a Richardsa som ani jednému neveril jeho úlohu. Ani na chvíľu. Crystal sa typovo vôbec nehodí na hlavičkujúceho drsňáka a Williamsa som otravnejšieho a viac prehrvajúceho prisámvačku nezažil. S ohľadom na mizerné tržby chovám nádej, že americkí diváci nie sú tak tupí a nestačí im hovno naservírované na striebornom podnose. A že sa táto vykrádačská éra hollywoodu čoskoro pominie. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama