Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všeobecně řečeno, jediné, co druhořadý vyhledávač talentů a mluvka Sammy Kamin má, je dobrá vyřídilka a umění přesvědčovat. A právě nyní objevil šanci velikou...220 cm. Sammy je odhodlaný přivézt svůj čerstvě objevený talent z rumunského venkova do USA a získat naivního obra pro svou věc... Ale co způsobí tenhle laskavý a jemný gigant ve světě, kde nikdy neviděli nikoho takhle velikého? Určitě Vás dobře pobaví zábavný Billy Crystal a skutečný basketbalový hráč Gheorge Muresan. Velké ambice a opravdu vysoká postava je přesně to, co potřebuje, aby se stal Sammyho favoritem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taký priemerný mix drámy a komédie o tom, že showbiznis je krutý a nemusíte to rozchodiť aj keď ste poriadny obor. Videl som to už dávnejšie a aj to len kvôli Seagalovi. Ešte tu vyzeral jak akčná hviezda a nie nejaký hroch. Ale prekvapivo tu príliš sympatický nebol. Až je mi divné, že prijal taký typ úlohy. Raz sa to ale pozrieť dá. 5/10. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

V tomto mém komentáři a naschvál píšu komentáři. jelikož já nepíšu recenze, protože recenze psát ani neumím, jelikož jsem nevystudoval žádnou školu, která by se zaměřovala na kritiku filmového díla tudíž píšu komentář na tento film. Jediné, co můžu napsat je to, že co se týče filmů nebo seriálů je to, že jsem byl účastníkem několika komparzů, takže jsem viděl, jak se ten daný snímek natáčel a co všechno je zapotřebí, aby takový film nebo seriál vznikl. A to se mi právě stalo u tohoto snímku, jelikož se natáčel v České republice a tudíž jsem dostal šanci vidět přímej audovizuální přenos do mého mozku, kolik práce , odříkání a třeba i čekání na to správný počasí je v pozadí každého filmu a ve výsledném filmu to ani není vidět. No zkrátka, brzo ráno nás nabrali jako stádo ovcí do autobusů a jeli jsme kousek za Prahu poblíž Slap, kde už byli rozestavěny kulisy. Řekli nám, ať si zatím odpočineme někde v lese a že si můžeme dát zatím různé občerstvení včetně baget, limonády a kávy. To neměli říkat, jelikož i když jsem v té době kávu nepil, tak jsem jí do sebe cpal jedna radost. Protože byla zadarmo, tak kdo by odolal. Večer jsem tu pachuť z toho kafe musel vždy spláchnout aspoň třema točenýma. Vždycky si produkce vybrala pár šašků, kteří měli pochodovat kolem rozestavěných kulis, kde hovořili hlavní aktéři snímku a zbytek byl schovanej v lese a popíjel omamující kávový nápoj. Ale zato jsem viděl kameru v akci, klapku v akci, celkově to mravenčení na natáčecím jevišti, kdy se jedna scéna natáčela třeba už podesáté. Takže jsem si udělal takovej obrázek o průběhu natáčení a musím přiznat, že je to pěkná dřina. Za tu dobu, co jsem tam byl jsem vůbec nevěděl, co tam točej a měl jsem v hlavě pěknej maglajz, až potom, co jsem to uviděl sestříhaný, tak jsem to teprve pochopil. No celkově jsem za těch čtrnáct dní proseděl v lese něco přes devadesát procent mého placeného času a v konečném sestříhaném filmu jsem vidět z povzdálí tak maximálně třikrát. Jinak film je to fakt roztomilej a dojemnej s velkým množstvím originálních vtipů a celkem záživnou zápletkou. Můžeme v ní vidět mnoho Hollywoodských herců včetně Billa Crystala a Stevena Seagala, ale taktéž velké množství známých českých herců. A pro ty, co mají rádi krásy České republiky, tak si zde užijí mnoho záběrů na panoramata Českého ráje, gotického hradu Pernštejn a dalších krás naší krásné domoviny. Za nevšední zážitek při natáčení a následném zhlédnutí tohoto zábavného snímku dávám 90%. ()

Reklama

Martineq15 

všechny recenze uživatele

milé,dojemné, chvílemi humorné a však trošku utahané. Od začátku lze předvídat jakým směrem se bude děj ubírat. Pro českého diváka příjemné zpestření kde je ve filmu pohled na Trosky, které všichni dobře známe. Ve filmu si taky zahrál Steven Seagal, což byla příjemná vsuvka do filmu. Nemastné, neslanné. Slušné 3 hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nenáročný kousek, který se z části natáčel i u nás a zahrálo si tu i několik českých herců. Našel bych tu několik povedených – vtipných momentů, ale ten začátek mi přišel spíš trapný. Po přesunu do států se mi to líbilo víc – nejen co se dramatické a humorné stránky týče. Nechybí tu ani trocha potřebných emocí – zvláště když lidi rádi využívají (no spíš zneužívají) extrémy (no prostě lidi co se od většiny něčím liší…). Billy Crystal podal slušný výkon a hráč NBA Gheorghe Muresan nebyl vyloženě marný. No já se i tak nejvíc těšil na svou oblíbenkyni Joannu Paculu, no a štěk Stevena Seagala úsměvný, leč rozhodně ne špatný. ()

boyd. 

všechny recenze uživatele

Pěkná komedie, která neurazí a zaujme 5-minutovým cameem! Seagal, když jsem zjistil že v tomto filmu hraje i Steven, hned jsem běžel do videopůjčovny, byl jsem mile potěšen a překvapen jeho komediálním talentem, škoda že nedostal více prostoru. Pár momentu je tady opravdu směšných, ale jinak tato komedie rychle z hlavy vyšumí, dávám zlatou střední cestu za 3* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel částečně v Čechách, konkrétně v Českém ráji. V závěru se objevuje záběr na hrad Trosky. Kaplička, kolem které v úvodu filmu projíždí Sammy (Billy Crystal), se pak nachází v obci Borač v okrese Brno-venkov. Točilo se taky na hradě Pernštejn (Tryskomyš)

Reklama

Reklama