Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice zlodějíčků v čele s Rayem (Ted Danson) má zálusk na sbírku vzácných mincí. Plán jim trochu překříží Rayova sestřenice, která přiváží jeho syna Timmyho (Macaulay Culkin). Ten – jako správný teenager – brzy zjistí, k čemu se jeho otec chystá a krátce po vydařené krádeži mince schová. Slíbí Rayovi, že mu řekne, kde jsou, pokud se bude alespoň týden chovat jako otec... Ray a Timmy se sbližují, jenže to už je povedené bandě na stopě policie a mladá vyšetřovatelka, která se shodou náhod s Rayem seznámí, aniž by tušila, že zločinec, kterého hledá, je právě on… (TV Prima)

(více)

Recenze (47)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::: Miluju tenhle film !!! Jako malý jsem se na něho mohl dívat pořád dokola ! Bavilo mě to dokonce více, než Sám doma ! Ted Danson je moc příjemný herec, kterému to tady moc sekne ,-) Dohromady všichni herci jsou tady super. Tak trochu moje srdcová záležitost ! :-) Příjemný film, který Vás neurazí ! Doporučuji ! :::::::::::::::::::::::::: ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prijateľná rodinná krimi komédia, ktorá vás naučí minimálne to, že zubnú kefku treba meniť každé tri mesiace resp. každé ročné obdobie. Vtipy sú pomerne detské, ale občas zabavia. To však nie je zásluha otravného Culkina, ktorý mal v tom čase už nekompromisne za sebou rozkošné doby Samého doma, ale dvojice tupých zločincov. Ich hereckí predstavitelia si scény ako „golf“ alebo „krokovanie“ zjavne užívajú. Mňa osobne najviac nepotešili tony klišé v scenári, ani neznesiteľne nudná romantická linka (ktorá je na hlavný dej namontovaná poriadne nasilu), ale môj obľúbený herec Ted Danson. Tentoraz s vrkočom. Ted i banálny prerod z hajzlika na čestného cukrára dokáže zahrať tak dôveryhodne, až je krajne sympatický. Howard Deutch (PERFEKTNÁ DOVOLENKA) je poctivý rutinér, ktorý nerobí bohovské, ale ani vyložene zlé filmy. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Macaulayho s dlouhým hárem nebrat. A Ted Danson je snad nejmíň sympatický herec, co znám. Hodil by se do parodií. Příběh je podle očekávání extrémně originální a nepředvidatelný. To by ale nevadilo, bohužel nemá žádnou přidanou hodnotu. Vztah otce a syna (Dansonovi ovšem nelze věřit ani to, že by eventuálně mohl být něčí otec) je vůbec nevyvíjí, akorát si na konci skočí do náruče bez zřejmýho důvodu. Ani comic relief v podání dvou natvrdlých bukvoidů nefunguje - neudělali ani jeden vtip, co by za něco stál. A Macaulay taky ne, takže nevím, komu se ten film točil, podle mě totiž musí zákonitě nudit všechny věkový kategorie. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Macaulay Culkin v rodinné komedii, na tento snímek vzpomínám rád.. Viděl jsem ho už před několika lety a vždy jsem potěšen, když se objeví v televizi. Jestli máte rádi tohoto herce, tak si tento film určitě pusťte. Na ´´Sám doma´´ to nemá, ale na příjemné odpočinutí to stačí. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá rodinná komédia. Chlapec mnohonásobne prevyšujúci svojho kriminálne založeného otca je skutočne skvelý. Zahral ho Macaulay Culkin ešte v jeho dobrých rokoch. Až na to, že tu má nesympatické dievčenské háro. Je tu ale perfektne vykreslená detská vynaliezavosť a schopnosť vychovávať dospelých. Rozhodne sa jedná o veľmi dobré spracovaný film, u ktorého sa pobaví snáď každá generácia. Človek si ale ako veľakrát musí uvedomiť, že sa nebude jednať o nič svetaborné a že je to 21 rokov starý film. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Čestne priznávam, že tohto "roztomilého klučinu" s výrazom škrečka, ktorému stúpili na chrbticu, mám problém stráviť. Takže tento film ma nijak extra nebral, beriem si z neho len ponaučenie, aké fatálne následky môže mať, keď z psychicky nezrelého jedinca niekto urobí idol. http://saved.im/otu2njrvnhaw/macaulay-culkin.jpg ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No celkem nápad byl zajímavý ale provedení ne a herecky se to nepovedlo bohužel stalo se jednoduchá oddechová věc. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct. Já tuhle komedii beru a vůbec bych jí tak neodepisoval. Na normální shlédnutí určitě stačí. ()

Davson 

všechny recenze uživatele

Macaulay Culkin měl zůstat u Sám doma 1+2 a dál se schovat někam daleko od filmu. Jeho ostatní filmy nejsou zdařilé a komedie nejsou vtipné. Tady tento film je slabý od začátku do konce a žádnou salvu smíchu nečekejte. Navíc scénář je prostoduchý a 11- tiletý Timmy je mentálně na úrovni dospělého - chytré děcko, co ví vše nejlépe a rodič neschopný být autoritou. Děkuji, nechci. ()

Kity162 

všechny recenze uživatele

V devadesátkách jsem se na to dokázala dívat třeba 4x do roka. Tak to snad svědčí o tom, že něco na tom filmu bude. Doporučuji spíše mladším divákům. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Sladká spomienka na detstvo...Tento film je nádherným nostalgickým výletom po uličke spomienok!  Z nostalgie dávam vyššie hodnotenie. 6/10 ()

Reklama

Reklama