Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá s původním Sám doma nic společného... teda až na hlavního představitele. Snaha českých producentů, kteří ve snaze zvýšit návštěvnost to tak pojmenovali, je trapná. Dle mého názoru to ale celkovému hodnocení snímku uškodilo. Ve srovnání s kultem Sám doma dostane na frak. Nicméně pořád jde o fajn zábavný rodinný film a navíc má velmi milou pointu. Kdyby se to jmenovalo u nás nějak jinak, vsadím se, že by to mělo i tady vyšší čísla. Za mě jsou to pohodové tři hvězdy a dobrá zábava na jeden večer. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct že by se mi to nelíbilo ale prostě všecko jinak když už chtěli dělat toto "pokračování " tak měli místo Culkina obsadit jiného herce ! Jestli čekáte že se mužete těšit něco podobného jako je Sám doma 1,2 tak vám předem říkám že to nemá nic krom hlavního hrdiny společného . Ve "třetím" díle je z našeho malého kevina o něco starší Richie Rich rozmazlenej hajzlík ! Svou "akčnost" to sice má ale celkově to diváka zklame !! Asi záleží jak ten film berete. Jestli film berete jako pokračování předchozích dílu tak bude zklamaní , kdyby ste brali film jako jediný film s názvem sám doma tak vás to nadchne ale bohužel už se stalo a nedá se změnit ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Macaulay Culkin je nejbohatším dítětem na světě, ale přestože miluje své starostlivé rodiče, není šťastný - chybí mu totiž kamarádi. Jenže jednou rodiče zmizí v bermudském trojúhelníku a chlapec je musí zachránit. Čekají nás nějaké ty intriky v podobě zosnovaného plánu na zabití rodiny Richových a hledání ztracených rodičů. Macaulay Culkin se evidentně pokusil navázat na úspěchy filmů Sám doma, ale právě ta zábavnost a nápaditost tomuto filmu hodně chybí. Trapná křečovitost a nesympatický Macaulay Culkin to ovšem převyšuje. 30% ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Všichni tu dokola píšou to samé: ,,S těmi prvními díly to nemá nic společného ! Je to jen na nahrabání peněz !" Atd... tohle brečení v komentářích mě už nebavilo, tak jsem se rozhodl přispět svým názorem (i když si jej nikdo nepřečte :D). 1) Kde vidíte, že je to navazování na první dva díly Sám doma ? Mám na to skvělou odpověď, nic... Je to VOLNÉ pokračování, které je prostě udělané v jimem stylu. 2) U druhého dílu si hodně lidí stěžovalo, že je to to samé dokola a že chtějí něco jiného. Prosím, tady to máte. Když jste to dostali, proč tolik nadávek ? 3) Stížnosti na "neroztomilého Kevina" jsou trapné. Prostě si to filmaři představovali takhle, tak to tak je ! 4) Malé děti si z toho alespoň odnesou nějaké malé ponaučení... 70%. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Sám doma 1, super. Sám doma 2 - horší, ale pořád docela dobrý film. Ale tohle? Toto možná pobaví malé děti, ale ne většinu lidí. Culkin už je ohraný a taky výměna všech herců a udělání z Culkina zbohatlíka není moc dobrý nápad. A celé to není reálné, spíše místy až trapárna... Nenene, tohle teda fakt ne. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 76 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama