Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Stále ešte relatívne pozerateľná family komedia natočená podľa animovaného seriálu Richie Rich (o zazobanom faganovi). Ináč tu pri názve nejeden zaplače a ak by som si toto náhodou kúpil v bláhovej domienke, že to má niečo spoločné so Sám Doma od Columbusa, tak by ma vystrelo a asi by to zlízla chudák predavačka. Nuž zase sa distribútori vytiahli. Ale pár nesplnených deských snov som si tu našiel (ale McKáčer to nieje). ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě na tom sere vlastně to, že nějaký idiot tomu dal naprosto nesmyslný český název. To to tehdy tolik neřešili? Nebo jak mu to prošlo? To fandu předešlých těch dvou jiných filmů naštve asi nejvíc. Jinak to tak do 2/3 není úplně špatné a člověk se párkrát zasměje. Bohužel v závěru se to opravdu předvádí, co se týče nelogičnosti i přehnaným chováním některých postav. A já vím, že od tohoto se neočekávají kdo ví jaké překvapivé zvraty, ale tohle je blbé pouštět i dětem. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tady pozor na český název. samozřejmě, že s původním Sám doma, to nemá vůbec nic společného. Snad jen to, že ústřední hrdina přijde o své rodiče. Tenhle film je postaven na v Americe velmi populární postavičce Richieho Ritche (setkal jsem se s českým ekvivalentem Ríša Boháček), objevujícího se v komiksech a animovaných seriálech. Ale film je to koukatelný. Sice předvídatelný, ale pro nedělní odpoledne a na zabavení dětí stačí. A pak je tu skvělý Jonathan Hyde, který filmu dodává své kouzlo. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Tenhle třetí díl byl zbytečný. Předešlé dva díly jsou dobré, tomu odpovidá hodnocení moje i ostatních. Ale tenhle film má s předešlými společný akorát část názvu, jinak se ty filmy nedají srovnat, ať už kvalitou či námětem. Je to škoda, že se stává takřka už pravidelností, že se točí další a další díly něčeho co je dobrý, shazuje to akorát renomé předešlých dílů. Moje hodnocení: 20% ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabý film. Co je nejdůležitější, nemá se sérii Sám doma nic společného. I když jako dítě jsem si to původně myslel, když jsem dostal VHS k Vánocům. Jistě se najde někdo, koho pobaví anebo rozptýlí ve volné chvilce. Mladé diváky bezpochyby, i já jsem takovým býval. Kdybych film hodnotil když jsem byl malý, určitě bych dal o dvě hvězdičky více. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 76 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama