Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem film o rozmazleném frackovi, který se bude vychloubat s tím, že je bohatý, a že má všechno, na co si vzpomene. Byl jsem, ale příjemně překvapen. Peníze jsou totiž sice fajnová věc, ale míti kamarády a dělat to, co člověka baví, je věc druhá, takže on se snažil spíše právě o to druhé a musím říct, že se mu to povedlo. Koneckonců je to takový sympaťák. Jen John Larroquette mě neskutečně s*al a nejednou jsem chtěl po televizi hodit pantoflí. Naštěstí pantofle nenosím a mušku mám špatnou, takže bych se stejně netrefil. /65%/ ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabý film. Co je nejdůležitější, nemá se sérii Sám doma nic společného. I když jako dítě jsem si to původně myslel, když jsem dostal VHS k Vánocům. Jistě se najde někdo, koho pobaví anebo rozptýlí ve volné chvilce. Mladé diváky bezpochyby, i já jsem takovým býval. Kdybych film hodnotil když jsem byl malý, určitě bych dal o dvě hvězdičky více. ()

Reklama

Lyriq 

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu si přeji, aby čeští distributoři zemřeli krutou a velmi bolestivou smrtí. Opět neštastný český název, tentokrát viditelně jen pro přilepšení si na známé sérii. Jinak bláznivá komiksová adaptace, kterou mám od dětství rád, vždycky jsem chtěl mít vlastního mekáče. :D "Tady je Nash. Všechno jde hladce jak hleny do krku." ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Názov distribútora je abolútne zavádzajúci, pretože film má so sériou Home Alone spoločného leda tak aktéra Macaualay Culkina. Príbeh je prostý a zobrazuje chlapca z extrémne bohatej rodiny, ktorý sa rozhodne si nájsť kamošov a zároveň musí ubrániť rodinný majetok proti chamtivému podvodníkovi. Moc veľká zábava to ale nie je a priznám sa, že ani ked som bol v detskom veku mňa tento film moc nebral. Mohol tomu český distribútor dať treba aj názov: "Sám doma a Brzobohatý". ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý má v sebe veľa nápadov. Veľa megalomanských projektov, niekedy prídu človekovi až sci-fi. Tento film patrí medzi moje obľúbenejšie. Najmä predstava života v takom dome, mať všetko, čo si zažiadam, na dvore obrovský lunapark, krásne aleje a záhrady, trezor v hore, obkukanej z jednej z najznámejších amerických pamiatok, prezidentov zobrazených v Mount Rushmore. Príbeh chlapca, ktorý pred peniazmi je ochotný zvoliť radšej priateľstvo a lásku k rodine a blížnym je krásny príbeh pre deti a pre nás výzva, aby sme takúto rozprávku podporili a možno si z nej aj niečo zobrali. Avšak aj na rozprávku tam bolo veľa hlúpostí, naivít a trápnych dialógov. Vizuálna stránka bola tiež niekedy pomaly nerealistická a nekvalitná. Celkovo to však patrí k tým lepším príbehom. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Zkorumpovaný šéf bezpečnosti (John Larroquette) v domě, který sleduje kamerové záznamy, se v jednu chvíli dívá na film Na sever severozápadní linkou (1959). Zatímco závěr Hitchcockova thrilleru se odehrává na památníku Mount Rushmore, dějištěm finále tohoto filmu je obdoba monumentu s lehce upraveným názvem Mount Richmore. (PlayEasy)

Reklama

Reklama