Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Laxik 

všechny recenze uživatele

Možná blbost, recyklačka a vyždímaná záležitost, ale mě to stejně baví. Záporák už není takový tupec, i když tupec pořád je, a je tady pár odkazů, které stojí za to sledovat, když už vás zrovna nebaví pes Dollar. No jsou to hodně slabě čtyři hvězdy, ale čtyři pořád jsou. S přibývajícím věkem nejspíš uberu. ()

AlchENEMY 

všechny recenze uživatele

Rozhodovala jsem se jestli dát 2 nebo 3 hvězdy. Nakonec dávám hvězdy 3, když se nebudu ohlížet na to, žeby to mělo něco společného se sérií Sám Doma 1 a 2, které jsou pro mě až kultovní :) Když tohle opomenu, je to celkem normální film, nic zázračného, ale vždy když přepínám kanál a vidím tento film, nechám to tam :) ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný rozjezd, kdy jsem se celkem bavil a to především u činností dospělých, které dělají děti. To mě bavilo. Nicméně potom se film přelil spíše do filmu pro děti, které určitě ty dětské vychytávky, atrakce apod. museli hodně bavit. Krom první zhruba půlhodinky, kdy to bavilo i mě je to film určený pro hodně mladé publikum. Howgh! ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tento film už len sťažka siaha na predchádzajúce a vlastne týmto končí éra Macaulaya Culkina a to je aj škoda. Užil si však pocit byť bohatým, čo sa mu vo svete aj pekne darí. Film bol zábavný a páčili sa mi všetky tie veci, ktoré Richie mal, ale už to nebolo to Sám doma, ktoré všetci milujú. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě na tom sere vlastně to, že nějaký idiot tomu dal naprosto nesmyslný český název. To to tehdy tolik neřešili? Nebo jak mu to prošlo? To fandu předešlých těch dvou jiných filmů naštve asi nejvíc. Jinak to tak do 2/3 není úplně špatné a člověk se párkrát zasměje. Bohužel v závěru se to opravdu předvádí, co se týče nelogičnosti i přehnaným chováním některých postav. A já vím, že od tohoto se neočekávají kdo ví jaké překvapivé zvraty, ale tohle je blbé pouštět i dětem. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Pohádkový zámek rodiny Richových je ve skutečnosti Biltmore House, který byl ve druhé půlce devatenáctého století vybudován železničním magnátem Georgem Washingtonem Vanderbiltem. Je často označován za největší soukromý dům na území USA. (DexMASTER094)
  • Zkorumpovaný šéf bezpečnosti (John Larroquette) v domě, který sleduje kamerové záznamy, se v jednu chvíli dívá na film Na sever severozápadní linkou (1959). Zatímco závěr Hitchcockova thrilleru se odehrává na památníku Mount Rushmore, dějištěm finále tohoto filmu je obdoba monumentu s lehce upraveným názvem Mount Richmore. (PlayEasy)

Reklama

Reklama