Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Jako děcko jsem byl z tohohle filmu strašně zmatený a nikdy jsem nepochopil jak funguje superlepidlo. Když jsem později studoval na strojce, vrtalo mi to hlavou ještě víc. Jak tlustá vrstva ještě funguje jako lepidlo a jaká už jako gel, jak jej vyrábějí, jak jej balí, jak....ne, seru na to, tohle je prostě kokotina. Pro děcka asi dobré. Ale za co by někdo potřeboval ránu do zubů je název. Jenom proto, že tam je Culkin a nějací bad guys tak tomu dáme název jako úplně jiná frančíza abysme nalákali lidi. Jako děcko jsem tomu samozřejmě taky naletěl. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to už před mnoha lety, společně s jedničkou a dvojkou Sám doma. A zatímco dva jmenované díly jsou fantastické i teď, tohle mi už v raném dětství připadalo jako jedna dlouhá, otřesná a nezajímavá nuda - a to už je co říct. Ovšem asi dvě vtipné scény si vybavuji ještě teď, a tak je to aspoň za jednu hvězdu. Jinak je to ale děs a hrůza.... ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Slováci a Česi opäť plný fantázie pri vymýšľaní názvu filmu, pretože sa to volá Ri¢hie Ri¢h a so Sám domá to nemá absolútne nič spoločné. Tento film hodnotím ako veľmi nudný snímok, kde medzi absolútnym dnom mi to zachránili herecké výkony hlavných hercov a to najmä Culkina, ktorý ako jeden z mála detských hercov V rodinných komédiách nevyznel trápne. Inač podobné filmy, kde vystupujú detský "hrdinovia" veľmi nemusím a sú určené skôr pre tých menších. /45%/ ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Sám doma 1, super. Sám doma 2 - horší, ale pořád docela dobrý film. Ale tohle? Toto možná pobaví malé děti, ale ne většinu lidí. Culkin už je ohraný a taky výměna všech herců a udělání z Culkina zbohatlíka není moc dobrý nápad. A celé to není reálné, spíše místy až trapárna... Nenene, tohle teda fakt ne. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Tenhle třetí díl byl zbytečný. Předešlé dva díly jsou dobré, tomu odpovidá hodnocení moje i ostatních. Ale tenhle film má s předešlými společný akorát část názvu, jinak se ty filmy nedají srovnat, ať už kvalitou či námětem. Je to škoda, že se stává takřka už pravidelností, že se točí další a další díly něčeho co je dobrý, shazuje to akorát renomé předešlých dílů. Moje hodnocení: 20% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 76 mil. (NIRO)
  • Když je Rich (Macaulay Culkin) ve 24. minutě ve škole přistižen, jak faxem posílá obrázek spolužákovi, tak hned v dalším záběru rychle schovává důkazní papír z faxu pod stůl. Ale v dalším záběru leží papír opět na faxu. (Amper01)

Reklama

Reklama