Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá s původním Sám doma nic společného... teda až na hlavního představitele. Snaha českých producentů, kteří ve snaze zvýšit návštěvnost to tak pojmenovali, je trapná. Dle mého názoru to ale celkovému hodnocení snímku uškodilo. Ve srovnání s kultem Sám doma dostane na frak. Nicméně pořád jde o fajn zábavný rodinný film a navíc má velmi milou pointu. Kdyby se to jmenovalo u nás nějak jinak, vsadím se, že by to mělo i tady vyšší čísla. Za mě jsou to pohodové tři hvězdy a dobrá zábava na jeden večer. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný rozjezd, kdy jsem se celkem bavil a to především u činností dospělých, které dělají děti. To mě bavilo. Nicméně potom se film přelil spíše do filmu pro děti, které určitě ty dětské vychytávky, atrakce apod. museli hodně bavit. Krom první zhruba půlhodinky, kdy to bavilo i mě je to film určený pro hodně mladé publikum. Howgh! ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla malá, tak mě vždy udivovalo, proč se to jmenuje Sám doma, když to není o Kevinovi z původního Home Alone, ale jen tam hraje ten samý herec. Tenkrát dávali na Cartoon Network seriál Richie Rich o bohatém chlapci a jeho eskapádách se psem Dollarem a tato spojitost mi dávala více smysl. Proč se český distributor odvážil k tak hloupému kroku pojmenovat film podle vysoce úspěšné komedie, ačkoliv s ní má společného jen hlavního herce? Naprosto ubohé parazitování. Film sám o sobě je hodně slabý a Macaulay Culkin v něm bohužel jen dokázal, že je přeceňovaná dětská hvězda. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento film vznikol z čiste komerčných úmyslov jeho tvorcov, ktorí chceli využiť, v tých časoch, populárneho Macaulaya Culkina, aby ešte vytrieskali nejaké tie doláre. Po veľkom úspechu prvých dvoch častí komédie "Sám doma" sa dalo čakať, že diváci budú zvedaví na ďalší snímok s týmto blonďatým chalaniskom. Lenže v tomto prípade už to zďaleka nefungovalo tak ako pred tým. Narýchlo spichnutý scenár je nudný a mutujúci Macaulay už stratil svoje detské kúzlo. ** ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

a: "Ty vole, máš fakt krutej bejvák"--- b: "Bejvák?!?" --- c: "Domnívám se, pane, že jde o slangový výraz označující dům. Je to idiom." --- b: "Aha." --- a: "Proč mi říkáte idiom?!" Neřekl bych, že je to tak špatné. Zdejší hodnocení je podle mého názoru dost zaujato všeobecnou tendencí posuzovat několikeré pokračování hůře nežli předchozí díly. Tomuto stereotypu se samozřejmě dá čelit jen do jisté míry - ale co byste ještě chtěli, vždyť v tomto případě se jedná o kompletně inovovaný film. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 76 mil. (NIRO)
  • Zkorumpovaný šéf bezpečnosti (John Larroquette) v domě, který sleduje kamerové záznamy, se v jednu chvíli dívá na film Na sever severozápadní linkou (1959). Zatímco závěr Hitchcockova thrilleru se odehrává na památníku Mount Rushmore, dějištěm finále tohoto filmu je obdoba monumentu s lehce upraveným názvem Mount Richmore. (PlayEasy)

Reklama

Reklama