Objekt mé touhy
Komedie / Drama / Romantický
USA, 1998, 111 min
Nicholas HytnerHudba:
George FentonHrají:
Paul Rudd, Jennifer Aniston, Hayden Panettiere, Liam Aiken, Alan Alda, Allison Janney, Tim Daly, John Pankow, Steve Zahn, Gabriel Macht, Nigel Hawthorne, Kevin Carroll, Daniel Cosgrove, Sarah Hyland, Paz de la Huerta, Bruce Altman, Audra McDonald, Kate Jennings Grant, Kali Rocha, Damian YoungPlakáty
Americká romantická komedie s prvky dramatu o tom, co všechno se může stát, když to dají dohromady těhotná dívka a sympatický gay.
Když muži a ženy chtějí být jen přáteli, pak to někdy vede k delikátním vztahům: Nina Borowski je poradkyní v sociálních záležitostech, žije v New Yorku a má příjemného, ale velmi nudného přítele, právníka Vince. Život mladé ženy probíhá jednotvárně jako ve vyjetých kolejích. Vše se ale změní v den, kdy jí vstoupí do cesty učitel základní školy George Hanson. George má vše, čeho si Nina na mužích cení: je šarmantní, inteligentní a vtipný. Byli by dokonalý pár, kdyby George nebyl homosexuál... (oficiální text distributora)
Tom Hardy
Solidní komedie, která stojí na kvalitních hereckých výkonech a slušném scénáři. Odbourala mě scéna u oběda, kdy se Alda ptá, jak rychle se projevuje otrava...(10.3.2003)
║Rozpočet $15miliónov║Tržby USA $29,187,243║Tržby Celosvetovo $46,905,889║ /45%/(24.2.2006)
mandes
rozpočet : ? tržby celosvetovo : $46,905,889(14.12.2006)
movie
Móooc pěkný snímek s nádhernou, až uvolněnou atmosférou a nenudícím příběhem!(29.9.2002)
Lynn
Něco trochu jako "Příští správná věc". Rozhodně ne špatné na sobotní večer, když není co dělat. Stojí za to kvůli Alanu Aldovi ve vedlejší roli, scénář také není z nejhloupějších. Ale jinak průměrná romantická komedie, kterých v Americe natočili už přinejmenším statisíce.(8.6.2005)
Djoker
Zajimavý příběh, který je plný trablů s muži jedné svobodné matky. Jennifer je tady ještě neuvěřitelně sexy. Doba, kdy z ní bude vyzáblina, bohužel teprve příjde. Mnoho prvků komedie jsem tam nezachytil a na drama je to až moc velká romantika, ale celkově slušný průměr. Příjde mi to nebo každý druhý gay má o mnoho víc obdivovatelek než heterosexuál? Možná se až moc divám na filmy a přestávám rozlišovat realitu od fikce. Nebo ne?(14.11.2009)
Aluska88
Příjemná, hezká romantická komedie o vztazích, lásce a touze. Skvělé ústřední duo, Jennifer Aniston a sympaťák Paul Rudd táhnou celý příběh.(13.1.2008)
Smok
Nežnejšie polovičky si tento absolútne korektný a tolerantný film budú užívať, páni tak nejak pretrpia.(11.7.2009)
freddy
Tak tohle byla zajímavá romantická komedie. Tahle komedie postavila zažitá klišé žánru zcela na hlavu a udělala to celé jinak, nově, zajímavě, a přesto mi to přišlo stejně obyčejné a neoriginální, jako romantická komedie s zažitými prvky. Nevím proč, ale já se příliš nebavil. Respektive film se líbil a byl jsem zvědavý, jak to celé dopadne, ale přesto mi to celé přišlo až příliš okaté a místy dokonce nudné. Určitě vítám nápad udělat romantickou komedii jinak. Ale přesto jsem nebyl spokojený, neboli tenhle film skončil za mými očekáváními. Ale jak říkám, vítám změnu zažitého modelu a oceňuji to třemi hvězdičkami. Přece jen, koukatelné to bylo, děj to mělo taky a konec mne nezklamal. Takže vlastně průměrná spokojenost, což se rovná tříhvězdičkovému hodnocení.(13.1.2008)
Eawy
Tri hviezdičky za príbeh, herecké obsadenie a scenár a jedna hviezda z ten nádherný soundtrack. Ten Sting na konci to zavŕšil dokonale. Inak to bola príjemná vecička, pri ktorej viete ako sa skončí ale oplatí si ju pozrieť. Asi 70%(27.5.2010)
jhrasko
Katastrofálny scenáristický magorizmus !!! Dopozeral som to len kvôli hercom, ktorí si jeden po druhom môžu film škrtnúť ako zaujímavú položku z filmografie.(15.11.2009)
bloom
Tato hořká komedie potěší milovníky sitcomů. Alda, Anistonová, John Pankow a Nigel Hawthorne spolu, to se musí vidět. Paul Rudd si s Jennifer Aniston zahrál ještě v Přátelích, ale tam mu byla partnerkou Lisa Kudrow.(17.6.2005)
Tsuki
"Nezávadné" romantické drama, které na jedno podívání docela potěší. Škoda jen, že ve skutečném životě se nakonec málokdy vztahy vyvrbí do tak "ideálního" stavu. :) ~(2,7★)~(31.12.2010)
bogomira
Škoda, že se v tomhle filmu nikdo nechová jako normální člověk, snad až na pravýho otce. Nikoho nic neštve, nikomu nic nevadí, hlavně, že jsme Američani a jsme tolerantní a nikoho nediskriminujem. Jennifer je milá a taky je zajímavý vidět Zahna, když se ještě nepitvořil a nedělal ze sebe trotla.(12.1.2007)
villon17
Celkem nezajímavé, dobré jedině tak když opravdu nechcete přemýšlet a jenom sedět a tupě zírat. Vhodné pro paničky v domácnosti. Ale zas kdybych přišla na to, že můj přítel je gay, rozdýchala bych to snáz, než kdyby měl jinou...(13.1.2008)
Jazzzz
Gay, který si to furt jaksi nedokáže přebrat, koketuje s Jeninifer Aniston... Na konec se rozhodne - rozhodne se možná správněm ale je to blb... Celkově by mě zajmalo jak si myslileli tyhle dva (On a ona), že to bude fungovat? Již od začátku to bylo zřejmé, že Gay je Gay a nemůže žít svůj život a u Jennifer vychovávat dítě. Filmové kvality bych řekl celkem podprůměrné. Děj a tak taky taky tak podprůměrný!(13.1.2008)
Zdeňka
Jé to bylo pěkné. Rachel ... teda promiňte Jennifer byla rozkošná, že? Po boku Paula Rudda jí to moc slušelo. Celkově komedie byla nenásilná, milá a chvílemi i velmi vtipná. Opravdu...(24.2.2008)
ivishka
Perfektní romantická komedie. Miluju, když z filmu cítím všechny emoce a taky krásné poetické rodinné prostředí. Paul Rudd v roli charizmatického George Hansona, který je gay a zároveň hledá tu svou cestičku kterou se bude dál ubírat a není si tak uplně jistý kudy vykročí spolu s jedinečnou a geniální Jennifer Aniston podobenstvím názorů a životního příběhu jakoby z oka vypadla její osudové roli Rachel z přátel i když není na místě jí do této škatulky pořád řadit jelikož ušla velice dlouhou a plodnou cestu životem do jedné z výšin herectví. Alan Alda byl ve filmu naprosto bez chyby :-).(7.2.2012)
5150
50%.. Romantické komedie a Jennifer Aniston, tak to můžu. Tato se mi však líbila nejméně z těch, co jsem zatím viděl. Asi nejspíš proto, že to tak úplně romantická komedie není, Jennifer je povětšinou ustaraná a smutná, a Paul Rudd se k ní moc nehodí ( to oblečení - hrůza ). Navíc písničkový doprovod je slabý a zápletka připomíná TŘI DO TANGA..))(4.3.2007)
LordSnape
To byly zase dohady. Má mě ráda, nemá mě ráda, jsem gay nebo nejsem gay. Ještě že tam byl ten Alda. Ten to podržel v průměrných vodách.(13.1.2008)