Reklama

Reklama

101 dalmatinů

  • USA 101 Dalmatians (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Majitelka módního ateliéru je nadšena návrhem mladé návrhářky Anity, která se nechala inspirovat svým psím miláčkem, dalmatinkou Perdy. Když se však od ní dozví, že dalmatini mají jemnou srst pouze jako štěňata, pustí se do realizace ďábelského plánu. V rozpadlém klášteře na venkově začne shromažďovat skoupená či jejími poskoky Horácem a Kašparem uloupená štěňata dalmatinů. Mezitím se Anita díky své dalmatince seznámí s osamělým tvůrcem počítačových her Rogerem, který má dalmatina Ponga a problém s milionářem, pro něhož vytváří počítačovou hru. Stále ještě nedostal zaplaceno, protože nedokázal vytvořit patřičně povedeného padoucha. Netrvá dlouho a koná se svatba, a pak trvá jen o něco málo déle, než manželé Anita a Roger mohou svým mazlíčkům Pongovi a Perdě blahopřát k přírůstku do rodiny v podobě patnácti malých dalmatinů. Dlouho se však neradují, protože Cruella už má na ně políčeno. Její poskoci všechna štěňátka uloupí a dopraví do skrýše, kde už se bezcitný jirchář chystá stáhnout kůži z 99 malých dalmatinů. Tomu je samozřejmě třeba zabránit a postarají se o to zvířata, která se spojí a řádně vytrestají nejen Kašpara s Horácem a jirchářem, ale také samotnou Cruellu. (TV Nova)

(více)

Recenze (214)

golfista 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím........ Psi mám rád, rodinné filmy mám rád, ale tohle šlo úplně mimo mě. Tak snad jen za tu Cruellu :-) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Solídne remeslo, ale obsahovo tak opozerané a predvídateľné, že zomriete nudou. Takýchto filmov už tu boli stovky a tento medzi nimi vôbec ničím nevyniká. Dobrá zábava iba pre divákov, ktorí chodia do kina raz za desať rokov. A pre malé decká, ktorým stačí k spokojnosti pohľad na roztomilého hafana a séria naivných vtipov. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hraný film přesně jako od Disneyho :). Zábavný, dojemný, pro děti. Nebo spíš pro rodiny s dětmi. Ale ti pejsánci byli vážně roztomilí, narozdíl od opravdu příšerné Glenn Closeové :). Už se nedivím, že s ní ani ta zvěř nechtěla točit :). ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Příjemná a nenáročná zábava, kterou si může (až na pár okamžiků) v pohodě užít i nejeden dospělí. Druhá, nunto podotknout, že podstatně výživnější, polovina je tak trochu něco jako "Sám doma v útulku".. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, ale mně se tenhle film nelíbil. Je pravda, že je určen poněkud jiné věkové kategorii, než jsem já, ale stejně mi zase tak zábavný nepřišel. Znám spoustu lepších dětských filmů, např. Ať žijí duchové. Na dalmatinech byly zajímavé triky, ale dějově byli fakt slabší. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Cruella De Vil přece. Už jenom za ten nápad si to zaslouží pár bodů nahoru. Vždyť je to furt tak hezké oproti samotnému pokračování, a proč by ne. Vždyť psíci jsou roztomilí plní černých puntíků a pro děti je to rozhodně něco k zabavení, ale když už to člověk zná jak svoje boty a v knihovně mu číhá kniha plná obrázků z tohoto filmu, rychle si to všecko rozmyslí a uvědomí, že zas tak dobré to rozhodně není. Jako rodinný film mi to určitě stačí a možná se psy je to jeden z nejlepších filmů, a jestli ne to, tak nejznámějších určitě. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Kamen: 1. Cruella De Vil - Dr. John ,2. One Hundred and One Dalmatians ,3. The House of De Vil (Cruella's Catwalk) ,4. Daisy Daisy (Anita Goes Swimming) ,5. The Wedding ,6. Going to Have a Puppy ,7. Birth (15 Puppies)/The Heist ,8. Kipper the Die Hard Dog ,9. Woof on the Roof ,10. Rescue ,11. Kipper Finds the Puppies ,12. Pup, Pup, Pup, Pup, Puppies ,13. Reunion in the Barn ,14. Puppies in the Mist ,15. Home (One Big Happy Family) , ()

tron 

všechny recenze uživatele

Podarená a milá celovečerná verzia oplývajúca výbornými výkonmi psov a démonickej Glenn Close, kvalitnou rodinnou atmosférou, vtipnými okamihmi a príjemným ľudským duom Joely Richardson a Jeff Daniels. Neskutočný úspech (rozpočet 75 miliónov, tržba na celom svete: 320). ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Děti, pojďte se podívat, jak postarší žena s fetišem na stahování zvířat z kůže hodlá s pomocí Dr. House a pana Weasleyho zničit všem Vánoce! 7/10 ()

movie 

všechny recenze uživatele

Až jednou někomu půjčíte kazetu s RESERVOIR DOGS abyste následně zjistili, že ji vám ten kdosi přemazal snímekm 101 DALMATINU, začnete tuhle podívanou z celého srdce nenávidět! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Když je na scéně Glenn Close, film se proměňuje v úžasnou hyperstylizovanou avantgardní a energickou podívanou. Jakmile v obraze není, jde o unylou devadesátkovou komedii. Průměrné hodnocení tu je k ničemu - ten film zanechává ve svých nejsilnějších momentech ten nejlepší možný dojem v rámci toho, čím může být. Holt to nezvládá konstantně. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak Cruella by ráda byla v něčem černobílém? Při pohledu na její afektované pojetí prostřednictvím G.Close bych to viděl na sněhobílou svěrací kazajku a černé polstrování cely v psychiatrické léčebně.. Průměrné zpracování slavného příběhu z pera Dodie Smith, při kterém děti potěší všechna ta roztomijá štěňátka dělající loužičky, dospělí čekají na závěrečné titulky a doktor House nestačí ani na funkci veterináře.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů mého dětství. Miloval jsem ho, jakmile skončil, přetočil jsem kazetu a zapl znovu. Nyní jsem si to snad po deseti letech zopakoval a musím říct, že nostalgie funguje jako sečná zbraň výborného zážitku. PS : Stejně jsou prostě nejlepší Dr. House a Weasley senior :D ... 100% ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Klasická pohádka, kde je jasný záporák (zde záporačka) a kde dobro zvítězí nad zlem. Stokrát ohrané klišé je okatější, než příčesek Donalda Trumpa, ale nedejte vyšší hodnocení, když se na film díváte s malou dcerkou, která miluje zvířátka a každou chvíli vám dá nadšeně pusu? ()

Reklama

Reklama