Super lux
Komedie
USA, 2002, 93 min
Jeff DanielsHrají:
Jeff Daniels, Dawn Wells, Matt Letscher, Harve Presnell, John LepardObsah
Super Lux je jeden z nejveselejších filmů od Dumb and Dumber (Blbý a blbější, 1994). Fred Barlow, zoufale vypadající muž ve špatně padnoucím obleku, klepe ten den už na páté dveře a snaží se předvést svůj super výkonný sací systém. Dveře mu však opět zabouchnou před nosem! Barlowův rival z města, Winslow Schnaebelt, způsobí naopak poprask ve svém červeném obleku a udělá cokoli, aby mu přebral zákazníky. Fred chřadne, ale jen do chvíle než zjistí, že Super Lux lze použít také úplně jiným způsobem - k osobnímu potěšení! Vyzbrojen touto tajnou zbraní vezme Barlow město útokem, protože téměř každá hospodyňka baží po Super Luxu, díky kterému se dostane do "jinak nedostupných míst". (oficiální text distributora)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $137,628║Tržby Celosvetovo $-║ /20%/(26.1.2006)
mandes
rozpočet : ? tržby americke : $137,628(13.2.2007)
FateKEEPER
"Super Lux je jeden z nejveselejších filmů od Dumb and Dumber (Blbý a blbější, 1994)", hlásá drze obálka DVD a platí to asi maximálně pro ty, co byli od roku 1994 v kómatu.(9.3.2008)
Andersis
Jeffe tohle se ti opravdu nepovedlo.(19.9.2009)
HomeAlone
Tak toto bola pekna blbost , aj ked som to ocakaval(23.1.2010)
Merv
Ani by som to tak veľmi neodpisoval, keby som sa aspoň raz zasmial. Jeff potrebuje Jima, nie "Super Lux".(3.4.2011)
Pollock
odpad!Odpad všech odpadů... bože to se ani nedalo dokoukat(22.8.2009)
GordonCZ
odpad!Neskutečně přízemní snímek se stylem humoru, který spíš bolí než baví. Poté, co jsem s velkou námahou a notnou dávkou sebezapření dospěl až k závěrečným titulkům, jsem si z obalu DVD ještě jednou přečetl úvodní větu charakteristiky filmu a nevěřil jsem svým očím. Popravdě řečeno se mé pocity v tomto šokujícím momentu shodovali s komentářem FateKEEPERa.(16.1.2012)
| Na DVD od: | 01.01.2006 Mido |
|---|