Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rebecca je krásná a přitažlivá dívka, kreré zdánlivě nic neschází. Jenže ona právě přistihla svého přítele Richarda s jinou, a tak je rozhodnuta pomstít se mu! Rychle schání kluka na "jednu noc" , aby v Richardovi vzbudila žárlivost... Její hledání se promění v bláznivou cestu, na které rozhodně nebude nouze o vtipné situace, a během níž objeví i opravdovou lásku! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

Marrianna odpad!

všechny recenze uživatele

No to byla ale shitovina. To snad ani nemůže být pravda. Carmen Electra mi zde byla docela sympatická, ale ani ona tuhle ohavnost nemůže zachránit. Soubor odporností, s naprostou tupostí prostě nemůže být ani brán za film. Je to spíše důkaz toho, že určití lidé by se zásadně měli vyhýbat jakémukoliv nápadu zpracovávat cokoli a ještě to pouštět do éteru. ()

Prolog odpad!

všechny recenze uživatele

Když už má film tolik Zlatých malin a navíc ještě tolik nominací tak je pro mě až neuvěřitelně zajímavý. Jedna ese totiž o věc, kterou prostě musím vidět :). A od první minuty jsem chápal proč všechny ty "ocenění". Herecké výkony na bodu mrazu a ještě níž... Jenny McCarthy by si za tuhle roli zasloužila výlet na Guantanamo a to na pár let. Scénárista a režisér...nemám slov...nechci používat nadávky a ani nebudu! Jen musím nakonec říct, že tenhle film překonal veškerá má očekávání. Něco tak stupidního jsem opravdu nečekal ani já...a, že já jako milovník béčkových filmů jsem na leccos zvyklý. No je to prostě masakr...sežente si to a bavte se nad tou pitomostí. ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

No.. některé scény byly opravdu trapné.. Jiné byly zase tak trapné, až úplně praštěné, že jsem se prostě musela smát. Přiznávám, že předlouhá scéna s vložkami byla opravdu nechutná, ale na druhou stranu párkrát jsem se docela zasmála a navíc tenhle film si budu pamatovat snad navždy, a proto jej nemůžu ohodnotit úplně nejhůře.. ()

unagi odpad!

všechny recenze uživatele

Mali sme chuť na úplnú blbosť! ... TRAFILI SME SA !!! Tak toto bolo fakt hlúpe so všetkých svetových strán. Niektoré veci boli také čo vám troška nadvihlo kútiky, ale bolo ich údesne málo. Samozrejme dej je plytký a silený humor nás sprevádza aj do "intímnych" chvíľkach herečky, ktorá mimochodom vôbec nieje príťažlivá. Nepochopil som Carmen Electru, že čo to malo znamenať? Čo, alebo koho sa snažila zahrať? Nedal by som jej ani 5 centov za tie jej "herecké" výkony a to nie som žiadny znalec. BLÉ, celé zle ! ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Hvězdička jen za to že jsem vydržel u této blbosti usínat a furt čekal, že to bude lepší. Bohužel nebylo! Místama spíše jako parodie, viz nejšílenější scéna, kdy chodí Rebecca po obchodáků a všude jí tečou krámy a zakrvácí celej obchodák! Co se musí nechat je že Mcarthy je fakt kost a střihla si tu fakt sexy roli a ukázala i celej vršek! Carmen Electra jako drsná hoperka nic extra neukázala a jedna z mála rolí, kde neukazuje spíše svou krásu a vnady.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objevila slavná kanadská punková skupina Sum 41. (Stanley619)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Během natáčení filmu se režisér John Mallory Asher oženil z hlavní protagonistkou filmu Jenny McCarthyovou. Manželství ale nemělo dlouhého trvání. (Terva)

Reklama

Reklama