Víkend v přírodě ve společnosti dobrých přátel, žádné povinnosti, žádný hluk a špína civilizace, všude jen klid a mír - už jen ta představa je pro městského člověka doslova balzám na duši. A proto si také čtveřice kamarádů nakonec vyrazila zakempovat do lesů - aby zklidnili nervy a užili si trochu té pohodičky. Jenže jak už to tak v hororech většinou bývá, divočina skýtá cokoli, jen ne azyl před starostmi. Právě naopak. A hvozdy, do nichž si vyrazili Webb a jeho parta, se již brzy promění v absolutní peklo. Prvním signálem, že je něco v nepořádku, je střet s jelenem, kterého nakonec musejí zabít. A pak, ráno, přichází prokřehlá a hladová Ketsy, cizí dívka, jež se nečekaně objeví u jejich ohniště. Tvrdí, že zde byla společně s přítelem na výletě, ale že se rozdělili a ona nyní nemůže svého chlapce najít. Je ale rozumné pomoci jí s hledáním? Přeci jen ji nikdo nezná, a navíc je to dost zvláštní osoba. Občas by neměla být solidarita takovou samozřejmostí. Občas se za ni totiž draze platí. A v tomto britském hororu z roku 2007 se bude platit slzami, krví a bolestí. (oficiální text distributora)
J*A*S*M
odpad!Po půl hodině vypnuto, mám se příliš rád na to, abych se ničil sledováním takové nudné amatérské kraviny.(31.5.2009)
LIVINGDEAD
odpad!Já děkuji Cinemaxu za horrorové pátky - vždy se na ně těším. Bohužel "MRTVÝ LES" byla hovadina. Amatérský film, s amatérskými herci, s amatérskou kamerou a s amatérským zvukem. Ke všemu mdlé barvy. Jdou lesem, potkaji holku, které se ztratil přítel, pak se ztratí další z nich a další a další a další...... NUDA, děsná nuda!(17.5.2009)
Chatterer
odpad!Neuvěřitelně nudná záležitost. Vydržel jsem necelých 40 minut. Vřele nedoporučuju.(29.6.2009)
- J*A*S*Modpad!
- LIVINGDEADodpad!